Lepas withdraw forex/investment nak buat apa?????

Offline
09-08-2010, 10:17 AM,
#1
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-09-2010, 10:44 AM,
#2
(09-08-2010, 10:17 AM)astrowan Wrote: lepas withdraw jangan lupa bayar zakat.....



2.5% sahaja................................



sila ke laman web LAMAN WEB ZAKAT klick sini


ya sudah pasti.. moga bertambah barakah rezeki kita
Offline
09-09-2010, 10:50 AM,
#3
aminnnnn

mai ramai2 kasi bump thread ni heehheheheh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-09-2010, 01:36 PM,
#4
peringatan yang sangat baik untuk menjamin keberkatan.... aminnnnnn
Offline
10-10-2010, 06:29 AM,
#5
hohoho..wajib tu.xleh miss..
Offline
03-05-2011, 09:18 PM,
#6
Lepas withdraw.. enjoy sakan..
Offline
03-13-2011, 09:36 AM,
#7
belom penah w/d lg nie..
Offline
09-30-2011, 06:31 PM,
#8
lps withdraw xsmpai rumah dh habis....
Offline
09-30-2011, 06:39 PM,
#9
(09-30-2011, 06:31 PM)mtyeh36 Wrote: lps withdraw xsmpai rumah dh habis....

awat tak ajak aku sekali p wakakaka gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-24-2011, 01:03 PM,
#10
Lepas w/d angkat enjin turbooOoo......prennggggg kepihhhh.... Tongue
Offline
10-24-2011, 01:54 PM,
#11
(10-24-2011, 01:03 PM)NMI Wrote: Lepas w/d angkat enjin turbooOoo......prennggggg kepihhhh.... Tongue

depo berjuta kjot ni gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-18-2011, 07:59 AM,
#12
apasal bila login web tu dia kata sesioan dah tamat?
Offline
01-31-2012, 07:02 PM,
#13
lepas withdraw, dah bayar bil, zakat dan keperluan bulanan, simpan dlm bank buat-buat lupa duit tu ada, kalau tak nanti ada je benda nak beli gelak
Offline
01-31-2012, 08:42 PM,
#14
lps wdraw...depo blk...gelakgelak
Offline
01-26-2013, 10:27 PM,
#15
(10-24-2011, 01:03 PM)NMI Wrote: Lepas w/d angkat enjin turbooOoo......prennggggg kepihhhh.... Tongue

haha x menyempat turbo terus ....



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 131 <<>> Dilihat: 12677
Lepas withdraw forex/investment nak buat apa?????
astrowan
127
Forum Jump: