Lintasan Wanita Ketika Azan Perang Mujahidin Fsa Rakyat Syria

Offline
06-18-2013, 08:09 PM,
#1seperti ade sesuatu melintas di saat ke 00.10

Azan di laungkan ketika mujahidin F.S.A berperang menentang rejim Assad laknatullah.Laungan azan mungkin juga menandakan masuk waktu dan mungkin jugak untuk menakutkan pihak musuh dan menghalau syaitan yang berkeliaran menghasut menakut2kan.
Semasa dalam medan Jihad melaungkan kalimah toyyibah(yang baik)bertasbih,berzikir dan memuji Allah sangat di tuntut di samping menaikkan semangat jihad membesar dan mentauhidkan Allah s.w.t
UMAT ISLAM SELURUH DUNIA WAJIB BERSATU MEMBANTU RAKYAT SYRIA YANG DI ZALIMI KERAJAAN SYIAH DENGAN APA CARA SEKALIPUN YANG MAMPU.

sumber

Possibly Related Threads...
Lelaki Peluk Islam Lepas Lihat Seksaan Neraka Ketika Dalam Koma
Azan Mekkah Pandangan Dari Bilik Bilal Masjidil Haram
Masuk Waktu Dr.mursi Melaungkan Azan Ketika Sedang Berucap
mekar-semasa-azan
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 2172
Lintasan Wanita Ketika Azan Perang Mujahidin Fsa Rakyat Syria
astrowan
73080
Forum Jump: