Login Daftar Nick Guna Twitter Dan Facebook

Offline
05-17-2013, 04:15 AM,
#1
nampak ada gambar twitter dan facebook

tak perlu ingat password...cuma ingat pass facebook dan twitter...kalau sudah buka online di facebook automatic dia login tanpa tanya apa2 soklanresimselamat mencuba

release approve : 4.15am jumaat.....


Possibly Related Threads...
Letak Video Facebook Embaded Dalam Wangolds
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 821
Login Daftar Nick Guna Twitter Dan Facebook
astrowan
71937
Forum Jump: