Melihat alat sulit wanita dalam ICU

Offline
03-31-2012, 09:54 PM,
#1




Seorang wanita yang sedang mengikuti latihan di sebuah hospital di UAE bertanyakan samada salah atau tidak jika dia melihat alat sulit wanita yang sedang dirawat di unit kecemasan.
Fatwa dari Majlis fatwa UAE menyatakan 'boleh' asalkan ia untuk tujuan perubatan yang memerukan alat sulit didedahkan.

Possibly Related Threads...
7 Sifat Wanita Berdasarkan Bentuk Payudara Ramai Tak Tahu Keasliannya
Banyak Lelehan Keluar Daripada Kemaluan Saya Selepas Suami Menarik Keluar Alat Kelami
Hukum Melihat Kemaluan Isteri.
[untuk Lelaki Sahaja] Sila Pilih Bahagian Tubuh Wanita Yang Paling Anda Suka.
Mengarut - Krim Losen Tambah Nikmat Alat Kelamin
Lelaki dengan Alat Kelamin Luar Biasa
Kemampuan orgasme wanita boleh dilihat dari cara berjalan
Minum Kopi -berubah seperti buah dada wanita
Kejang Melihat Awek Seksi
Offline
03-31-2012, 10:02 PM,
#2
mesti cik pah suka baca ni


gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-01-2012, 02:13 AM,
#3
kalau dok rawat bahagian yg jauh daripada alat sulit, jangan lah pulak dok tenung alat sulit tu gelak gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 2 <<>> Dilihat: 1990
Melihat alat sulit wanita dalam ICU
Geesya
18525
Forum Jump: