Nak jadi KAYAP macam saya?

Offline
05-06-2011, 04:11 PM, (This post was last modified: 05-07-2011, 01:14 AM by astrowan.)
#1
Salam perkenalan semua warga wg..

Adakah anda semua ingin menjadi jutawan seperti saya?

Saya bukan nak berniaga (nak scam ja) tetapi nak kongsi rahsianya. Amat mudah sekali..

just click http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=222251

Sepatah dua kata dari sifu forex saya

"Teknik baru ada beberapa kategori terbaik...........

- Tidak loss (MC)
- Float tapi bersilih ganti untuk menambah equity/profit
- Equity dan profit bertambah selama 24 jam (non stop)
- 2 pair sahaja ditradekan - eur/usd n gbp/usd
- Yang best nya , nampak profit sepanjang zaman
walaupun dalam keadaan news mcm mana sekali pun walaupun NFP."
-akaun dulu saya kasi MC tetap saya tak mau bayaq punya





semoga anda menjadi kayap ..kita jumpa di sana..di mana..di mana managelakgelakgelak

Possibly Related Threads...
Saya Lea
Namer Saya Bidin.
Saya masih baru kat sini
hi...saya bdak baru kat sini,,,,
salam semua dari saya mastaFX
saya org baru
[Just Newbies] Hai...Semua forumer saya vc2216
Salam....saya budak baru
saya budak baru gadek01
Saya newbie
Offline
05-06-2011, 04:14 PM, (This post was last modified: 05-06-2011, 04:22 PM by Geesya.)
#2
selamat datang hepi posting


Offline
05-06-2011, 04:16 PM,
#3
Wow...dahsyat nih...mesti pilih Smile
Offline
05-06-2011, 04:21 PM,
#4
mana mau kelikkkkk????
Offline
05-06-2011, 04:44 PM,
#5
kt mana saya mau click jd jutawan??
Offline
05-06-2011, 04:48 PM,
#6
jutawan ni LIM GOH TONG ka
klik pi kat thread tu
Offline
05-06-2011, 05:11 PM,
#7
ceh lim goh tong billionare bkn jutawan ..

Offline
05-06-2011, 05:49 PM,
#8
pesal aku masuk thread tu.. kat latest post kata mamat lim goh tong tu scammer?????
Offline
05-06-2011, 05:52 PM,
#9
(05-06-2011, 04:11 PM)akujutawanfx Wrote: Salam perkenalan semua warga wg..

Adakah anda semua ingin menjadi jutawan seperti saya?

Saya bukan nak berniaga tetapi nak kongsi rahsianya. Amat mudah sekali..

just click [url]

Sepatah dua kata dari sifu forex saya

"Teknik baru ada beberapa kategori terbaik...........

- Tidak loss (MC)
- Float tapi bersilih ganti untuk menambah equity/profit
- Equity dan profit bertambah selama 24 jam (non stop)
- 2 pair sahaja ditradekan - eur/usd n gbp/usd
- Yang best nya , nampak profit sepanjang zaman
walaupun dalam keadaan news mcm mana sekali pun walaupun NFP."





semoga anda menjadi jutawan ..kita jumpa di sana

hai LGt apa u mau bikin sini...............katsana u boleh scam sini please..langkah mayat aku dulu.........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-06-2011, 05:58 PM,
#10
jutawan scammer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscamscam
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-06-2011, 06:19 PM,
#11
slamat sy xterjebak...alhamdulilah..tq masta2 skalian..dan bang cik yg mgamuk di WG
Offline
05-06-2011, 08:31 PM,
#12
gelakgelakgelakgelakgelakgelakgelak mai nk jual signal lak kat sini yer bang?????? dh xmkn gaji dgn bro mamat kayo ker???? gelak gelak gelak
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
05-07-2011, 01:04 AM,
#13
(05-06-2011, 08:31 PM)sayur_salad Wrote: gelakgelakgelakgelakgelakgelakgelak mai nk jual signal lak kat sini yer bang?????? dh xmkn gaji dgn bro mamat kayo ker???? gelak gelak gelak

gelakgelak:Hik
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-07-2011, 01:06 AM,
#14
sampai jugak ke sini
Offline
05-07-2011, 01:17 AM,
#15
patut laaa berkayap kayap gelak gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 16 <<>> Dilihat: 4568
Nak jadi KAYAP macam saya?
akujutawanfx
3012
Forum Jump: