Nak jadi KAYAP macam saya?

Offline
05-07-2011, 01:19 AM,
#16
(05-07-2011, 01:17 AM)GEESYA Wrote: patut laaa berkayap kayap gelak gelak

dia terlupa semua dok sini sapa dia...............gelakgelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-17-2011, 04:20 AM,
#17
(05-07-2011, 01:19 AM)astrowan Wrote: dia terlupa semua dok sini sapa dia...............gelakgelakgelak

ingin jd scammer macam saya??gelakgelakgelakgelak
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 16 <<>> Dilihat: 4401
Nak jadi KAYAP macam saya?
akujutawanfx
3012
Forum Jump: