Niat Nak Cabul Gadis Tapi...

Offline
12-26-2013, 10:17 AM,
#1
resimPadan muka. Nak tergelak pun ada tapi kesian bila benda buruk terjadi pada orang yang lain.

Kisah seorang manusia tidak berakhlak yang hendak melepas nafsu kepada cucu tetapi yang jadi mangsa, nenek. Itulah yang berlaku dalam kejadian cubaan cabul di daerah ini kira-kira jam 6.30 pagi semalam.

Dalam laporannya kepada polis, mangsa yang berusia hampir 70 tahun memberitahu, dia sedang berwuduk dalam bilik air di luar rumahnya ketika dipeluk dari arah belakang secara tiba-tiba oleh seorang lelaki.

Menurutnya, lelaki itu menciumnya bertubi-tubi sebelum cuba menanggalkan kain basahan mangsa. Suspek kemudian mengarahkannya supaya diam.

Namun mungkin setelah mendapati ada kelainan pada fizikal nenek itu yang berbeza daripada sangkaannya, suspek berbisik dan bertanya mangsa: “Tak kerja ka?”
Mangsa yang ketakutan menjawab pertanyaan itu dengan berterus-terang bahawa dia sudah lama tidak bekerja kerana usianya pun sudah melebihi 60 tahun.

Suspek yang baru tersedar dia tersilap sasaran, segera melepaskan mangsa dari pelukannya Dia mengarahkan mangsa mandi sebelum segera berlalu meninggalkan tempat itu.

Nenek malang itu kemudian dibawa anggota keluarganya ke balai polis untuk membuat laporan. Ketua Polis Daerah Kulim, Superintendan Ghuzlan Saleh yang mengesahkan kejadian itu berkata, golongan wanita seharusnya lebih berhati-hati ketika berada di dalam bilik air terutama bagi mereka yang menggunakan bilik air di luar rumah.


“Keadaan bilik air yang tidak sempurna terutama di kampung-kampung boleh mengundang pelbagai perlakuan jenayah, terutama kes cabul dan rogol,” katanya.

Menurutnya, bilik air mesti dipasang lampu termasuk di luar bangunan rumah.

“Jangan bergelap. Ada orang sengaja mandi dalam gelap untuk mengelak diintai tetapi dalam keadaan gelap, ia sebenarnya mendorong jenayah lebih serius. Perkara paling utama pastikan keadaan dinding dan persekitaran selamat. Pintu mesti ditutup dan dikunci dengan sempurna,” katanya
Video Hiasan

Possibly Related Threads...
Selfie Alat Sulit Kegilaan Terkini Gadis Di Jepun (3 Gambar)
Pemenang Miss Universe 1965 Kini Berusia 67 Tapi Tetap Cun Melecun Gambarnya
Empat Gadis Bakal Bergelar Jururawat Yang Ponteng Kuliah ‘berpesta Seks’.
Dinodai Loreley, Gadis Halimunan Yang Terkenal Di Daerah Kaub Dan St. Goarshausen, Je
Usia Sudah 75 Tahun Dan Beristeri Dua Tapi Masih Bernafsu Pada Gadis Muda.
Ibu Bersubahat Izinkan Anak Gadis Buat Maksiat.
Sudah Empat(4) Tahun Berkahwin Tapi Masih Dara; Suami Berminat Dengan Kaum Sejenis.
Gadis 17 Tahun Dirogol Dan Diliwat Sepupu Lelaki.
Kahwin Dengan Suami Baru Tapi Malam Pertama Dengan Bekas Suami.
Bomoh Cabul Gadis 15 Tahun Ketika Ayahnya Pengsan.Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 1787
Niat Nak Cabul Gadis Tapi...
Reez Ramsey
80486
Forum Jump: