Nubie here...

Offline
12-20-2010, 05:11 PM,
#16
bagus2 post byk2 kat WG
Offline
12-20-2010, 05:15 PM,
#17
dh try tukar gambar lain blh la... Smile
Offline
12-20-2010, 05:26 PM,
#18
tt ni ppuan ka lelaki
Offline
12-20-2010, 05:30 PM,
#19
(12-20-2010, 05:15 PM)waza Wrote: dh try tukar gambar lain blh la... Smile

gambaq kecik..kasi la besaq skit
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-20-2010, 05:42 PM, (This post was last modified: 12-20-2010, 05:42 PM by waza.)
#20
itu mcm blh ka...

(12-20-2010, 05:26 PM)GEESYA Wrote: tt ni ppuan ka lelaki

Lelaki... Smile
Offline
12-20-2010, 05:43 PM,
#21
ok la tu.............layanzzzzzzzzzzzzzzzz
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-20-2010, 05:44 PM, (This post was last modified: 12-20-2010, 05:45 PM by waza.)
#22
zassss....... the best place...
Offline
05-10-2015, 10:32 AM,
#23
Assalamua'alaikum dari tuan tanah..

Fuh fuh teratap burukku ini masih kukuh.. Big Grin
Offline
05-10-2015, 03:37 PM,
#24
(05-10-2015, 10:32 AM)waza Wrote: Assalamua'alaikum dari tuan tanah..

Fuh fuh teratap burukku ini masih kukuh.. Big Grin

waalaikomsaalam...

tiada teratap yang dibuang di wangolds.com

kalau ada apa2 datang lah share disini.... Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-10-2015, 05:01 PM,
#25
Hihihih.. thank astrowan..



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 24 <<>> Dilihat: 3690
Nubie here...
waza
1312
Forum Jump: