OCTAFX - OctaFX.com

Offline
02-26-2013, 06:52 PM,
#16
(02-23-2013, 03:54 PM)wakmeds Wrote: wak belum tergerak lagi nk join broker otopus ni ... Big Grin ... tapi mungkin 1 hari nnti bz trade Tongue

kalau dah tergerak bgtau saya yerk

Big GrinBig GrinBig Grin

Offline
02-28-2013, 11:59 AM,
#17
untuk deposit dan withdrawal boleh gunakan menthod dibawah


resim


atau jika ingin local deposit dan withdrawal hubungi official ib ,ikuti langkah dibawah

IFX_Sarawak Official Representative Of Octa Markets Inc.

rate deposit :rm 3.30

rate withdrawal : rm3.10

WAKTU URUSNIAGA

ISNIN - JUMAAT

9.00AM - 11.00PM [Beli POINT]
9.00AM - 05.00PM [Jual POINT]

SABTU - AHAD (Cuti)


Selain dari waktu di atas,
Urusniaga juga boleh dibuat sekiranya Yahoo Messenger saya ONLINE
atau
boleh menghubungi saya melalui sms atau call ke 016-864 9366


SILA HUBUNGI
Yahoo Messenger : octafx.suco
Skype : ifx_sarawak
Call @ SMS : 016-864 9366
Away
02-28-2013, 06:26 PM,
#18
(02-26-2013, 06:52 PM)octafx_official Wrote:
(02-23-2013, 03:54 PM)wakmeds Wrote: wak belum tergerak lagi nk join broker otopus ni ... Big Grin ... tapi mungkin 1 hari nnti bz trade Tongue

kalau dah tergerak bgtau saya yerk

Big GrinBig GrinBig Grin

Smile Smile Smile ade ofer baik ke.... TongueTongue
Offline
03-05-2013, 02:48 AM,
#19
maaf si kosongkosong ni masih mentah, mungkin byk pertanyaanya.. hehehe apa beza akaun micro dgn akaun ecn?
Offline
03-08-2013, 06:44 PM,
#20
(03-05-2013, 02:48 AM)kosongkosong Wrote: maaf si kosongkosong ni masih mentah, mungkin byk pertanyaanya.. hehehe apa beza akaun micro dgn akaun ecn?

micro - min depo usd5

ecn - min depo usd50


min lot besar - sama sahaja...

ecn lagi best utk scalp wowww...

mari mencuba.....

Offline
03-09-2013, 01:34 AM,
#21
terima kasih tuan sudi menjawab pertanyaan si kosongkosong..respek tuan kalau dah daftar akaun, pastu dah dapat yg 8usd tu, kita nak depo dia kn masuk ke akaun yg dapat free 8 usd tu @ ke akaun lain.. untuk verify akaun pulak biasanya ambil masa berapa hari? Wink
Offline
03-09-2013, 06:48 AM,
#22
(03-09-2013, 01:34 AM)kosongkosong Wrote: terima kasih tuan sudi menjawab pertanyaan si kosongkosong..respek tuan kalau dah daftar akaun, pastu dah dapat yg 8usd tu, kita nak depo dia kn masuk ke akaun yg dapat free 8 usd tu @ ke akaun lain.. untuk verify akaun pulak biasanya ambil masa berapa hari? Wink

akaun usd8 dan akaun yang depo adalah akaun yang berasingan dan tidak boleh bercampur..sistem cabinet sudah diset macam tu.. berlainan dari broker lain.. harap maklum...mmg dia asing Big Grin

verify akaun paling cepat 5 minit atau sehari maksimum..kalau nak cepat upload doc pastu chat live kasi no akaun .. sekejap sahaja dia check Big GrinBig GrinBig Grin

ada apa2 lagi soalan boleh saya bantu Big Grin

Offline
03-10-2013, 03:11 AM,
#23
ow yeke, maksudnya kalau depo dilakukan, kita akan ada dua akaunlah? berapa limit untuk seorg individu buka akaun di octafx?

WinkWinkWink terima kasih tuan atas makluman dan persoalan2 yang dijawab, sangat2 membantu kepada yang baru nak berjinak2 dgn dunia ini.. skrg ni tengah berdemo dulu.. ada rejeki baru ke medan yang sebenar.. WinkWinkWink
Offline
03-10-2013, 03:13 AM,
#24
Bump untuk octafx paidpaidpaidpaidpaidWink
Offline
03-10-2013, 10:02 AM,
#25
(03-10-2013, 03:11 AM)kosongkosong Wrote: ow yeke, maksudnya kalau depo dilakukan, kita akan ada dua akaunlah? berapa limit untuk seorg individu buka akaun di octafx?

WinkWinkWink terima kasih tuan atas makluman dan persoalan2 yang dijawab, sangat2 membantu kepada yang baru nak berjinak2 dgn dunia ini.. skrg ni tengah berdemo dulu.. ada rejeki baru ke medan yang sebenar.. WinkWinkWink


seorang boleh mendaftar satu akaun cabinet sahaja..dalam akaun cabinet itu boleh membuat unlimited akaun mikro dan ecn tanpa had...

satu akaun cabinet = satu email...

jadi kalau MC akaun tu .. login cabinet create akaun lain Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

harap membantu paidpaidpaid
Offline
03-11-2013, 07:24 AM,
#26
salam n slmt pg..

slmt memulakan urusniaga di minggu baru kepada semua trader..smoga paid selalu..skrin
Offline
03-11-2013, 02:24 PM,
#27
(03-10-2013, 10:02 AM)octafx_official Wrote:
(03-10-2013, 03:11 AM)kosongkosong Wrote: ow yeke, maksudnya kalau depo dilakukan, kita akan ada dua akaunlah? berapa limit untuk seorg individu buka akaun di octafx?

WinkWinkWink terima kasih tuan atas makluman dan persoalan2 yang dijawab, sangat2 membantu kepada yang baru nak berjinak2 dgn dunia ini.. skrg ni tengah berdemo dulu.. ada rejeki baru ke medan yang sebenar.. WinkWinkWink


seorang boleh mendaftar satu akaun cabinet sahaja..dalam akaun cabinet itu boleh membuat unlimited akaun mikro dan ecn tanpa had...

satu akaun cabinet = satu email...

jadi kalau MC akaun tu .. login cabinet create akaun lain Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

harap membantu paidpaidpaid

terima kasih tuan sudi menjawab soalan si kosongkosong..respek tuan untuk verify akaun, kalau bil dengan ic mempunyai alamat yang sama tetapi nama yang berbeza di kira boleh atau akan di tolak? atau dua2 perlu mempunyai nama dan alamat yang sama?tak pahamtak paham
Offline
03-11-2013, 04:05 PM,
#28
(03-11-2013, 02:24 PM)kosongkosong Wrote:
(03-10-2013, 10:02 AM)octafx_official Wrote: seorang boleh mendaftar satu akaun cabinet sahaja..dalam akaun cabinet itu boleh membuat unlimited akaun mikro dan ecn tanpa had...

satu akaun cabinet = satu email...

jadi kalau MC akaun tu .. login cabinet create akaun lain Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

harap membantu paidpaidpaid

terima kasih tuan sudi menjawab soalan si kosongkosong..respek tuan untuk verify akaun, kalau bil dengan ic mempunyai alamat yang sama tetapi nama yang berbeza di kira boleh atau akan di tolak? atau dua2 perlu mempunyai nama dan alamat yang sama?tak pahamtak paham



nama kena sama alamat berbeza susah nak lepas

nama yg penting dalam masa verify tu Big Grin

ic dan bil2 utilities .. itu yg penting

Big GrinBig GrinBig Grin



ikan
Offline
03-11-2013, 08:02 PM,
#29
New capabilities of the economic calendar OctaFX!
Dear clients!
OctaFX is constantly working on the improvement and enhancement of our services. We are considering your feedback and doing our best to make your trading experience convenient. With this in mind, we are proud to present our new and updated Economic Calendar. (http://www.octafx.com/markets/economic-calendar/)
Now you can view all the important news releases, sort and filter them in the way you like it. This will keep you updated about all the news in the market. You can also set your time zone to know exactly the time of a particular news release.
Thank you for trading with OctaFX. We have several other great features in development, so please stay tuned for the news
Offline
03-11-2013, 09:46 PM, (This post was last modified: 03-11-2013, 09:50 PM by mrdfx.)
#30
New capabilities of the economic calendar OctaFX!

Dear clients!

OctaFX is constantly working on the improvement and enhancement of our services. We are considering your feedback and doing our best to make your trading experience convenient. With this in mind, we are proud to present our new and updated Economic Calendar.

(Economic Calendar | OctaFX)

Now you can view all the important news releases, sort and filter them in the way you like it. This will keep you updated about all the news in the market. You can also set your time zone to know exactly the time of a particular news release.
Thank you for trading with OctaFX. We have several other great features in development, so please stay tuned for the news



Users browsing this thread: 2 Guest(s)
Komen: 514 <<>> Dilihat: 42558
OCTAFX - OctaFX.com
octafx_official
67871
Forum Jump: