OCTAFX - OctaFX.com

Offline
03-12-2013, 03:08 AM,
#31
(03-11-2013, 04:05 PM)octafx_official Wrote:
(03-11-2013, 02:24 PM)kosongkosong Wrote: terima kasih tuan sudi menjawab soalan si kosongkosong..respek tuan untuk verify akaun, kalau bil dengan ic mempunyai alamat yang sama tetapi nama yang berbeza di kira boleh atau akan di tolak? atau dua2 perlu mempunyai nama dan alamat yang sama?tak pahamtak paham



nama kena sama alamat berbeza susah nak lepas

nama yg penting dalam masa verify tu Big Grin

ic dan bil2 utilities .. itu yg penting

Big GrinBig GrinBig Grin



ikan

tuan kurg jelas, maksud nama berbeza tp alamat sama dikira lepas @ nama sama tapi alamat berbeza yang dikira lepas?tak paham

respekrespek tuan sudi menjawab pertanyaan kurg berkualiti ini.. WinkWink
Offline
03-12-2013, 06:58 AM, (This post was last modified: 03-12-2013, 07:01 AM by mrdfx.)
#32
Pelbagai kemudahan Cara Untuk Mendeposit Ke Akaun Trading Anda

resim

Deposit Minima:
Micro Accounts: 5 USD
ECN accounts: 50 USD

Buka Akaun Anda Sekarang
http://www.octafx.com/?refid=51687
resim
Offline
03-12-2013, 07:47 AM,
#33
(03-12-2013, 03:08 AM)kosongkosong Wrote:
(03-11-2013, 04:05 PM)octafx_official Wrote: nama kena sama alamat berbeza susah nak lepas

nama yg penting dalam masa verify tu Big Grin

ic dan bil2 utilities .. itu yg penting

Big GrinBig GrinBig Grin



ikan

tuan kurg jelas, maksud nama berbeza tp alamat sama dikira lepas @ nama sama tapi alamat berbeza yang dikira lepas?tak paham

respekrespek tuan sudi menjawab pertanyaan kurg berkualiti ini.. WinkWink

nama kena sama baru lepas..... Big GrinBig GrinBig Grin

SmileSmile
Offline
03-12-2013, 11:02 PM,
#34
(03-12-2013, 07:47 AM)octafx_official Wrote:
(03-12-2013, 03:08 AM)kosongkosong Wrote: tuan kurg jelas, maksud nama berbeza tp alamat sama dikira lepas @ nama sama tapi alamat berbeza yang dikira lepas?tak paham

respekrespek tuan sudi menjawab pertanyaan kurg berkualiti ini.. WinkWink

nama kena sama baru lepas..... Big GrinBig GrinBig Grin

SmileSmile

okey baik tuan sangat2 membantu jawapan yg diberikan paidpaidpaid
Offline
03-12-2013, 11:20 PM,
#35
terima Kasih kepada octafx_official kerana sudi menjawab soalan2 mentah si kosongkosong respekrespekrespek

Apa beza akaun micro dgn akaun ecn?

micro - min depo usd5
ecn - min depo usd50
min lot besar - sama sahaja...


Kalau dah daftar akaun, pastu dah dapat yg 8usd tu, kita nak depot, dia kn masuk ke akaun yg dapat free 8 usd tu @ ke akaun lain.. untuk verify akaun pulak biasanya ambil masa berapa hari?

akaun usd8 dan akaun yang depo adalah akaun yang berasingan dan tidak boleh bercampur..sistem cabinet sudah diset macam tu.. berlainan dari broker lain.. harap maklum...mmg dia asing
verify akaun paling cepat 5 minit atau sehari maksimum..kalau nak cepat upload doc pastu chat live kasi no akaun .. sekejap sahaja dia check


Berapa limit untuk seorg individu buka akaun di octafx?

seorang boleh mendaftar satu akaun cabinet sahaja..dalam akaun cabinet itu boleh membuat unlimited akaun mikro dan ecn tanpa had...
satu akaun cabinet = satu email...


kalau dah daftar akaun, lepas tu kita kena hantar apa2 dokumen ke kat octafx? contoh ic ke, bil tepon ke, lesen ke?

broker octaFX tidak perlukan sangat verify akaun dengan dokument
tapi kalau anda perlukan bonus 30% deposite ya WAJIB verify akaun
akaun anda masih boleh deposite dan withdraw macam biasa walaupon anda belum verify akaun
digalakkan verify akaun anda.....


Untuk verify akaun, kalau bil dengan ic mempunyai alamat yang sama tetapi nama yang berbeza di kira boleh atau akan di tolak? atau dua2 perlu mempunyai nama dan alamat yang sama

nama kena sama alamat berbeza susah nak lepas
nama yg penting dalam masa verify tu
ic dan bil2 utilities .. itu yg penting

Untuk depo melalui local ib hanya boleh dilakukan melalui IFX_Sarawak Official Representative Of Octa Markets Inc je ke.?

setakat ini dia sahaja yang layak untuk urusan local depo withdraw
mungkin ada penambahan selepas ini bergantung kepada pihak octaFX


Untuk depo dan withdrawal biasanya ambil masa berapa lama?
untuk urusan depo dan withdrawal ni dia leh bercampur x? contoh mula2 guna ib local, pastu guna lr.

depo dalam masa 1 jam ke max sehari bergantung kpd tuan badan dia punya kesibukan....
kalau depo lain dan nak withdraw local...akan diletakkan rate 3.0 .. itu kena tanya tuan badan dia


paidpaidpaidpaidpaidpaidpaidpaidpaidpaidpaidpaid
Offline
03-13-2013, 06:58 AM,
#36
Kalendar ekonomi dari Octafx

resim


http://www.octafx.com/markets/economic-calendar/





Please stay tuned for the news and updates from OctaFX!

Wishing you luck and profitable trading, yours truly, OctaFX!




resim




resim
Offline
03-13-2013, 06:31 PM,
#37
mari mencuba broker octaFX

lain dari yang lain Big GrinBig GrinBig Grin

Offline
03-14-2013, 07:04 AM,
#38
salam n slmt pg....

ada persoalan leh ajukan disini.. Smile

OctaFX.com- OctaFX.Com - Our Client's Funds Security is Our Top Priority.



resim[/URL]










Thank you for trading with OctaFX.


Start your successful trading with OctaFX today



Please stay tuned for the news and updates from OctaFX!

Wishing you luck and profitable trading, yours truly, OctaFX!



resim





resim
Offline
03-15-2013, 07:08 AM,
#39
salam jumaat dn slmt pg...

semoga trader smua profit dihari terakhir minggu ini..

pada yg nk test broker octafx dengn duit free $8 sila2..Smile

Octawelcome free bonus | OctaFX

resim
Offline
03-16-2013, 08:32 AM,
#40
salam..slmt pg n slmt berhujung minggu..

semoga semua dpt rht scukupnya.. Smile


OctaFX.com





http://www.octafx.com/?refid=51687
resim















Please stay tuned for the news and updates from [b]OctaFX!


Wishing you luck and profitable trading, yours truly, OctaFX!




resim




Offline
03-17-2013, 07:24 AM,
#41

OctaFX.com-Selamat ber hari minggu kepada semua





http://www.octafx.com/?refid=51687
resim















Please stay tuned for the news and updates from [b]OctaFX!


Wishing you luck and profitable trading, yours truly, OctaFX!




resim




resim[/B]
Offline
03-18-2013, 06:43 AM,
#42
salam..n slmt pg...

slmt memulakan urusniaga kepada semua..semoga profit selalu...paidSmileskrin
Offline
03-18-2013, 10:03 PM,
#43
News in your Metatrader 4 from OctaFX and FXstreet.com!


Dear traders!

We are proud to announce that from now on you can enjoy the complete and unbiased market news feed right in your Metatrader 4 terminal. That’s it, you don’t have to use any other resources to have full access to important news releases, it’s all in your Metatrader now!

We are doing our best to make your trading experience outstandingly convenient. You can save time and select your best trading strategy with this news feed in your trading terminal.

Just click News tab in your Metatrader and you will see the most up-to-date market news releases. Double-click on a piece of news to see its’ content.

OctaFX is a rapidly developing enterprise. We are offering our clients most proficient technologies and updates. Stay tuned for our news and thank you for choosing OctaFX!


http://www.octafx.com/company/news/news-in-your-metatrader-4-from-octafx/
Offline
03-19-2013, 06:24 PM,
#44
News in your Metatrader 4 from OctaFX and FXstreet.com!
Dear traders!
We are proud to announce that from now on you can enjoy the complete and unbiased market news feed right in your Metatrader 4 terminal. That’s it, you don’t have to use any other resources to have full access to important news releases, it’s all in your Metatrader now!
We are doing our best to make your trading experience outstandingly convenient. You can save time and select your best trading strategy with this news feed in your trading terminal.
Just click News tab in your Metatrader and you will see the most up-to-date market news releases. Double-click on a piece of news to see its’ content.
OctaFX is a rapidly developing enterprise. We are offering our clients most proficient technologies and updates. Stay tuned for our news and thank you for choosing OctaFX!
Offline
03-20-2013, 07:32 AM,
#45
OctaFX.com - mcm2 ada untuk anda





http://www.octafx.com/?refid=51687
resim



Users browsing this thread: 2 Guest(s)
Komen: 514 <<>> Dilihat: 40921
OCTAFX - OctaFX.com
octafx_official
67871
Forum Jump: