Pair ape yang korang minat..

Offline
02-09-2012, 08:58 AM,
#1
Music 
Setiap trader xkiralah full time , part time trader masing2 ada pair yang diminati.. so share la pair ape yang korang minat cth


~syah minat EU~ - kadang2 ke laut gak lau silap..

~lagi satu Oil~ - baru nk belajar..

=sume pair mmg terbaik=

ada gak kebanyakan trader syah tgk trade byk pair EU,AU,NU,UCAD,GU
superb la 2.. dier an mcm miror "terbaik gak uat cam 2" paid
terpulang pada selera masing2.

Possibly Related Threads...
Broker fx ape yang korang suke atau pakai..
Petikan Dari Laman Seorang Yang Berpengalaman Dalam Dunia Forex
Copytrade Forex Apa Yang Anda Perlu Tahu
Kehidupan George Soros Dan Kekayaannya Dan Perkara Yang Anda Perlu Tahu
Funny : Hitler Angry Pair Chf Snd Crisis
Kontes Trading Buat Yang Punya Ea Di Commexfx
Ayat penyedap Hati time korang -ve floating...!!!!
Kisah Forex Yang Sebenarnya
Offline
02-09-2012, 09:00 AM,
#2
saya selalu trade GU, EU dan kdg-kdg AU je, yg lain tak tgk sgt sbb yg tiga ni pun dah kelam-kabut dibuatnya Big Grin
Offline
02-09-2012, 09:17 AM,
#3
EU dan AU....kalo mai mengong tuh, bosan2 g kat gold ngn silver :d
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
02-09-2012, 09:23 AM,
#4
saya eu ngan gu tetapi kekadang suka pair King dgn Queen Big Grin
Offline
02-09-2012, 09:43 AM,
#5
Mari mengira

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,J,King,Queen,Sat..



Offline
02-09-2012, 10:17 AM,
#6
Den EU n GU..tp fokus lebih kek EU..

Offline
02-09-2012, 10:27 AM,
#7
EU paidpaidpaid

ramai gemar melancong maya depan pc kat EU nie...
Offline
02-09-2012, 10:46 AM,
#8
A ngn K...haaaaaaa...21!
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
02-09-2012, 12:28 PM,
#9
resim
Offline
02-09-2012, 01:27 PM,
#10
Setakat ni boleh noreh pokok ni je, yg len x dak susu....

resim[/img]
Offline
02-09-2012, 02:11 PM, (This post was last modified: 02-09-2012, 02:12 PM by syah_zakri.)
#11
ts jangan la tunjuk kad ko .. un aku da tau.. ekekeke

Offline
04-23-2015, 02:50 PM,
#12
Kalau saya mungkin tidak terlalu bisa mengatakan bahwa saya tidak suka dengan suatu pair tertentu karena menurut saya semua pair pasangan mata uang punya keunikan tersendiri. kalau yang paling saya suka adalah pair EURUSD yang mempunyai spread yang rendah seperti yang diperoleh di broker octafx dengan floating spread minimal 0.2 pip yang sangat membantu saya memperoleh profit yang maksimal
Offline
04-29-2015, 08:54 AM,
#13
dalam menjalankan trading saat ini melalui akun classic di JustForex saya mempunyai pair favorit yang sering saya pilih untuk ditradingkan, pair GBP/USD sangat menarik dan menguntungkan untuk ditradingkan.
Offline
06-16-2015, 11:26 AM,
#14
(04-29-2015, 08:54 AM)senjafx Wrote: dalam menjalankan trading saat ini melalui akun classic di JustForex saya mempunyai pair favorit yang sering saya pilih untuk ditradingkan, pair GBP/USD sangat menarik dan menguntungkan untuk ditradingkan.

saya sekarang berusaha untuk bisa melakukan trading dengan maksimal di octafx yang memberikan saya kepuasan dengan spread yang rendah dimana di pair EUR/USD dan major lainnya saya bisa memperoleh floating spread minimal 0.2 pip
Offline
06-20-2015, 10:27 PM,
#15
EU GU dan AU, tapi lebih kepada EU sbb saya trade di FirewoodFX nilai spread bagi EU serendah 1pips bagi Akaun Premium. Jadi ia dapat berikan keselesaan bagi saya untung trading



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 17 <<>> Dilihat: 2902
Pair ape yang korang minat..
syah_zakri
16996
Forum Jump: