Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar!
berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....


Possibly Related Threads...
"i Tak Mau Tengok Muka Kamu Kat Sini Lagi. I M Suppose To Be Home Now. U Go! U Go!"
Burung Memancing Umpankan Roti.
Mythbusters Explosive Exhibition : Pameran Untuk Peminat Mythbusters (22 Gambar
Keadaan Burung Kakak Tua Yang Diselamatkan Dari Makmal Ganja.
Pertandingan Rumah Burung Cetakan 3d 11 Gambar
Peminat Geesya Masuk Sini
Sapa Ada Kucing Masuk Sini ..
Gambar_serius Indo - Keropok Paling Nirrajim : Untuk Peminat Man U?
Gambar_serius Lol - Kerusi Pelamin Peminat Kereta Lumba Sebenar
[menarikSelalu]_Serius Kreatif- Kasut Tinggi Terbalik :Khas Untuk Peminat Gaga (4 Gambar)
(09-05-2010, 11:02 PM)wanzex Wrote: berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....

Wanzek, napa pilih burung merpati....Tongue
So when you lose your way
To ALLAH
you should turn
As HE promise HE will always be
there.....
aku suka burung nuri

ada 2 ekor kat rumah aku best woooooooooooooooooo
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(09-05-2010, 11:12 PM)gemagemuruh Wrote:
(09-05-2010, 11:02 PM)wanzex Wrote: berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....

Wanzek, napa pilih burung merpati....Tongue

merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....
(09-05-2010, 11:26 PM)wanzex Wrote:
merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....

keh keh berak busuk merpati..banyak penyakit...nuri gak best............eehehehhehee
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(09-05-2010, 11:29 PM)astrowan Wrote:
(09-05-2010, 11:26 PM)wanzex Wrote:
merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....

keh keh berak busuk merpati..banyak penyakit...nuri gak best............eehehehhehee

nuri pun cantik jugak.....begitu jugak dgn tiong mas! best....
nuri best kalau jinak sua tangan kat sangka dia mai gigit ehehheh best2............

tiong bising nampak tak comel plak hhehehehehehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(09-05-2010, 11:37 PM)astrowan Wrote: nuri best kalau jinak sua tangan kat sangka dia mai gigit ehehheh best2............

tiong bising nampak tak comel plak hhehehehehehe

wan...tepek le pic burung nuri ko tu......
warna apa ek? tentu cantik......
gambo tak ada dok tdo malam

aku kat KL tak bela..ada kat penang la hhehehhheeh

nanti esok lusa aku kasi..................opssssssss aku rasa ada dalam hset aku..kejap nak check...................
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
geesya suka burung kakak tua...cantik warna warni..
(09-06-2010, 12:43 AM)GEESYA Wrote: geesya suka burung kakak tua...cantik warna warni..

ha tu dia.....dah ada gambar@avatar. lawa.
burung kakak tua? woiiii...cantik tu.....ada pic tak?
kalau kakak tua dah cantek...tuan dia confirm la cantek heehehehhe

p/s kejap dok upload
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(09-06-2010, 12:48 AM)astrowan Wrote: kalau kakak tua dah cantek...tuan dia confirm la cantek heehehehhe

p/s kejap dok upload

burung kakak tua

[Image: burung-kakak-tua.jpg]
[Image: dsc00087p.jpg]



burung aku aaaaaaaaaaaa
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
love bird juga cute dan cantik....


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 122 and views: 9183





Online Users
There are currently 95 online users.
» 2 Member(s) | 93 Guest(s)
ArianTechTrade, NorCun

Recommended Broker FX



Latest Threads
Iraq Lancar Serangan Bala...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 4
335 Penduduk Terkorban Fe...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 4
Pengguna Android Berisiko...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 11
[octafx] Informasi Dan R...
Forum:
Last Post: octafx_official
Today
» Replies: 67
» Views: 1732
OCTAFX - OctaFX.com
Forum:
Last Post: octafx_official
Today
» Replies: 501
» Views: 17064
Firewoodfx - Best New STP...
Forum:
Last Post: ArianTechTrade
Yesterday
» Replies: 31
» Views: 363
Nabil Bina Otot Badan Ket...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 87
Gadis Terkejut Lihat Lela...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 75
Wanita Buaikan Mayat Anak...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 86
Lelaki Terlalu Benci Iste...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 61