Nick:  
Pass:    
RegisterHelpMember ListView New PostsView Today's Posts


Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar!



09-05-2010, 11:02 PM
Post: #1
Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....


Possibly Related Threads...
"i Tak Mau Tengok Muka Kamu Kat Sini Lagi. I M Suppose To Be Home Now. U Go! U Go!"
Burung Memancing Umpankan Roti.
Mythbusters Explosive Exhibition : Pameran Untuk Peminat Mythbusters (22 Gambar
Keadaan Burung Kakak Tua Yang Diselamatkan Dari Makmal Ganja.
Pertandingan Rumah Burung Cetakan 3d 11 Gambar
Peminat Geesya Masuk Sini
Sapa Ada Kucing Masuk Sini ..
Gambar_serius Indo - Keropok Paling Nirrajim : Untuk Peminat Man U?
Gambar_serius Lol - Kerusi Pelamin Peminat Kereta Lumba Sebenar
[menarikSelalu]_Serius Kreatif- Kasut Tinggi Terbalik :Khas Untuk Peminat Gaga (4 Gambar)
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-05-2010, 11:12 PM
Post: #2
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
(09-05-2010 11:02 PM)wanzex Wrote:  berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....

Wanzek, napa pilih burung merpati....Tongue

So when you lose your way
To ALLAH
you should turn
As HE promise HE will always be
there.....
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-05-2010, 11:17 PM
Post: #3
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
aku suka burung nuri

ada 2 ekor kat rumah aku best woooooooooooooooooo

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
09-05-2010, 11:26 PM
Post: #4
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
(09-05-2010 11:12 PM)gemagemuruh Wrote:  
(09-05-2010 11:02 PM)wanzex Wrote:  berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....

Wanzek, napa pilih burung merpati....Tongue

merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-05-2010, 11:29 PM
Post: #5
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
(09-05-2010 11:26 PM)wanzex Wrote:  
merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....

keh keh berak busuk merpati..banyak penyakit...nuri gak best............eehehehhehee

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
09-05-2010, 11:34 PM
Post: #6
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
(09-05-2010 11:29 PM)astrowan Wrote:  
(09-05-2010 11:26 PM)wanzex Wrote:  
merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....

keh keh berak busuk merpati..banyak penyakit...nuri gak best............eehehehhehee

nuri pun cantik jugak.....begitu jugak dgn tiong mas! best....
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-05-2010, 11:37 PM
Post: #7
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
nuri best kalau jinak sua tangan kat sangka dia mai gigit ehehheh best2............

tiong bising nampak tak comel plak hhehehehehehe

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 12:06 AM
Post: #8
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
(09-05-2010 11:37 PM)astrowan Wrote:  nuri best kalau jinak sua tangan kat sangka dia mai gigit ehehheh best2............

tiong bising nampak tak comel plak hhehehehehehe

wan...tepek le pic burung nuri ko tu......
warna apa ek? tentu cantik......
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 12:38 AM
Post: #9
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
gambo tak ada dok tdo malam

aku kat KL tak bela..ada kat penang la hhehehhheeh

nanti esok lusa aku kasi..................opssssssss aku rasa ada dalam hset aku..kejap nak check...................

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 12:43 AM
Post: #10
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
geesya suka burung kakak tua...cantik warna warni..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 12:46 AM
Post: #11
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
(09-06-2010 12:43 AM)GEESYA Wrote:  geesya suka burung kakak tua...cantik warna warni..

ha tu dia.....dah ada gambar@avatar. lawa.
burung kakak tua? woiiii...cantik tu.....ada pic tak?
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 12:48 AM
Post: #12
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
kalau kakak tua dah cantek...tuan dia confirm la cantek heehehehhe

p/s kejap dok upload

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 12:55 AM
Post: #13
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
(09-06-2010 12:48 AM)astrowan Wrote:  kalau kakak tua dah cantek...tuan dia confirm la cantek heehehehhe

p/s kejap dok upload

burung kakak tua

[Image: burung-kakak-tua.jpg]
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 01:09 AM (This post was last modified: 09-06-2010 01:12 AM by astrowan.)
Post: #14
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
[Image: dsc00087p.jpg]




burung aku aaaaaaaaaaaa

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2010, 01:13 AM
Post: #15
RE: Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar! >> wangolds.com
love bird juga cute dan cantik....
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

[-]
Facebook Comments 



Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 122 and views: 8744
Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar!
wanzex
78








Powered By MyBB, © 2002-2014 MyBB Group. Form Contact Us RSS Syndication
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on wangolds.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of wangolds.com or it's owner. wangolds does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE

Online Users
There are currently 124 online users.
» 0 Member(s) | 124 Guest(s)

GREATEST BROKER FX 2014