Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar!

Offline
09-05-2010, 11:02 PM,
#1
Offline
09-05-2010, 11:12 PM,
#2
(09-05-2010, 11:02 PM)wanzex Wrote: berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....

Wanzek, napa pilih burung merpati....Tongue
So when you lose your way
To ALLAH
you should turn
As HE promise HE will always be
there.....
Offline
09-05-2010, 11:17 PM,
#3
aku suka burung nuri

ada 2 ekor kat rumah aku best woooooooooooooooooo
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-05-2010, 11:26 PM,
#4
(09-05-2010, 11:12 PM)gemagemuruh Wrote:
(09-05-2010, 11:02 PM)wanzex Wrote: berbicara ttg alam unggas mmg sonok.....aku minat tul ttg burung2 terutamanya burung merpati - merpati singa dn merpati unta.

korang minat tak? lau de info menarik bagi leeee....

Wanzek, napa pilih burung merpati....Tongue

merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....
Offline
09-05-2010, 11:29 PM,
#5
(09-05-2010, 11:26 PM)wanzex Wrote:
merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....

keh keh berak busuk merpati..banyak penyakit...nuri gak best............eehehehhehee
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-05-2010, 11:34 PM,
#6
(09-05-2010, 11:29 PM)astrowan Wrote:
(09-05-2010, 11:26 PM)wanzex Wrote:
merpati byk spesis.....sonok memerhati pergerakannya.
org kata: jinak2 merpati....tp sukar nak tangkap. hehehehe.....

keh keh berak busuk merpati..banyak penyakit...nuri gak best............eehehehhehee

nuri pun cantik jugak.....begitu jugak dgn tiong mas! best....
Offline
09-05-2010, 11:37 PM,
#7
nuri best kalau jinak sua tangan kat sangka dia mai gigit ehehheh best2............

tiong bising nampak tak comel plak hhehehehehehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:06 AM,
#8
(09-05-2010, 11:37 PM)astrowan Wrote: nuri best kalau jinak sua tangan kat sangka dia mai gigit ehehheh best2............

tiong bising nampak tak comel plak hhehehehehehe

wan...tepek le pic burung nuri ko tu......
warna apa ek? tentu cantik......
Offline
09-06-2010, 12:38 AM,
#9
gambo tak ada dok tdo malam

aku kat KL tak bela..ada kat penang la hhehehhheeh

nanti esok lusa aku kasi..................opssssssss aku rasa ada dalam hset aku..kejap nak check...................
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:43 AM,
#10
geesya suka burung kakak tua...cantik warna warni..
Offline
09-06-2010, 12:46 AM,
#11
(09-06-2010, 12:43 AM)GEESYA Wrote: geesya suka burung kakak tua...cantik warna warni..

ha tu dia.....dah ada gambar@avatar. lawa.
burung kakak tua? woiiii...cantik tu.....ada pic tak?
Offline
09-06-2010, 12:48 AM,
#12
kalau kakak tua dah cantek...tuan dia confirm la cantek heehehehhe

p/s kejap dok upload
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:55 AM,
#13
(09-06-2010, 12:48 AM)astrowan Wrote: kalau kakak tua dah cantek...tuan dia confirm la cantek heehehehhe

p/s kejap dok upload

burung kakak tua

[Image: burung-kakak-tua.jpg]
Offline
09-06-2010, 01:09 AM, (This post was last modified: 09-06-2010, 01:12 AM by astrowan.)
#14
[Image: dsc00087p.jpg]



burung aku aaaaaaaaaaaa
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 01:13 AM,
#15
love bird juga cute dan cantik....



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 122 <<>> Dilihat: 12272
Peminat Burung ....... Singgah Di Sini Sebentar!
wanzex
78
Forum Jump: