Petua Untuk Meluruskan Zakar Yang Bengkok

Offline
04-15-2012, 11:31 AM,
#1
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
04-15-2012, 11:35 AM,
#2
bengkok lah besttt .... mencadukkkkkkkkkkkkkkkkkkk haaa .... tak caya tanya jeb atau salad .. gelak gelak
Offline
04-15-2012, 11:38 AM,
#3
gelak tenkiu wan kasik petua..:p
Away
04-15-2012, 11:39 AM,
#4
(04-15-2012, 11:35 AM)wakmeds Wrote: bengkok lah besttt .... mencadukkkkkkkkkkkkkkkkkkk haaa .... tak caya tanya jeb atau salad .. gelak gelak


Tu kene amik side jauh sikit wak.... Tongue Tongue
Inna Solati...wa nusuki, wa mahyaya wa mamati.... liLlahi rabbil 'alamin...
Offline
04-15-2012, 11:40 AM,
#5
(04-15-2012, 11:38 AM)matsarol Wrote: gelak tenkiu wan kasik petua..:p

copy paste sahaja..sharing is caring muahahahahah
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-15-2012, 11:43 AM,
#6
(04-15-2012, 11:35 AM)wakmeds Wrote: bengkok lah besttt .... mencadukkkkkkkkkkkkkkkkkkk haaa .... tak caya tanya jeb atau salad .. gelak gelak

mencaduk yang tak tahan tu gelak
Away
04-15-2012, 11:44 AM,
#7
(04-15-2012, 11:40 AM)astrowan Wrote: copy paste sahaja..sharing is caring muahahahahah

copy paste kununnn..... mesti dh try punya niii .... gelak gelak
Offline
04-15-2012, 11:45 AM,
#8
(04-15-2012, 11:44 AM)wakmeds Wrote: copy paste kununnn..... mesti dh try punya niii .... gelak gelak

testimoni diperlukan..diharap semua warga WG mengeterai gelak

harap maklum gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-15-2012, 02:15 PM,
#9
(04-15-2012, 11:45 AM)astrowan Wrote: testimoni diperlukan..diharap semua warga WG mengeterai gelak

harap maklum gelakgelak

Kena buat tutorial video ni,sapo naak buat..pedang
Offline
04-15-2012, 03:15 PM,
#10
(04-15-2012, 02:15 PM)matsarol Wrote: Kena buat tutorial video ni,sapo naak buat..pedang

saya harini melantek matsarol sbg MOD TRY .... aci tak gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 9 <<>> Dilihat: 4695
Petua Untuk Meluruskan Zakar Yang Bengkok
astrowan
22602
Forum Jump: