Get Adobe Flash player

Petua Untuk Meluruskan Zakar Yang Bengkok

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petua Untuk Meluruskan
Zakar Yang Bengkok


Jangan pakai seluar dalam ketika tidur malam. Kalau boleh siang hari pun jangan pakai. Amalkan mengurut zakar setiap pagi sebelum mata hari terbit dengan menggunakan air embun anak pisang yang belum berkembang.

Possibly Related Threads...
Majikan Prihatin Tawar Bonus Untuk Bermalam Dengan Pelakon Lucah?
Tiada Lagi Ujian Dara Untuk Pelajar Lepasan Sekolah Indonesia
5 Artis Indonesia Pertama Yang Berani Bogel
5 Mitos Seks Yang Sangat Lucu Yang Ramai Masih Percaya
Petua Penjagaan Payudara Agar Tidak Kendur Tapi Pejal.
Perbezaan Antara Air Mazi , Air Mani Dan Air Wadi Untuk Wanita.
Tiga(3) Cara Berkesan Untuk Menahan Pancutan Air Mani.
14 Tips Menggoda Suami Untuk Menaikkan Nafsu Suami.
Bahagian Tubuh Lelaki Yang Menghairahkan Wanita.
Zakar Lelaki Timur Bukanlah Kecil.
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
bengkok lah besttt .... mencadukkkkkkkkkkkkkkkkkkk haaa .... tak caya tanya jeb atau salad .. gelak gelak
gelak tenkiu wan kasik petua..:p
(04-15-2012, 11:35 AM)wakmeds Wrote: bengkok lah besttt .... mencadukkkkkkkkkkkkkkkkkkk haaa .... tak caya tanya jeb atau salad .. gelak gelak


Tu kene amik side jauh sikit wak.... Tongue Tongue
Inna Solati...wa nusuki, wa mahyaya wa mamati.... liLlahi rabbil 'alamin...
(04-15-2012, 11:38 AM)matsarol Wrote: gelak tenkiu wan kasik petua..:p

copy paste sahaja..sharing is caring muahahahahah
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(04-15-2012, 11:35 AM)wakmeds Wrote: bengkok lah besttt .... mencadukkkkkkkkkkkkkkkkkkk haaa .... tak caya tanya jeb atau salad .. gelak gelak

mencaduk yang tak tahan tu gelak
(04-15-2012, 11:40 AM)astrowan Wrote: copy paste sahaja..sharing is caring muahahahahah

copy paste kununnn..... mesti dh try punya niii .... gelak gelak
(04-15-2012, 11:44 AM)wakmeds Wrote: copy paste kununnn..... mesti dh try punya niii .... gelak gelak

testimoni diperlukan..diharap semua warga WG mengeterai gelak

harap maklum gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
(04-15-2012, 11:45 AM)astrowan Wrote: testimoni diperlukan..diharap semua warga WG mengeterai gelak

harap maklum gelakgelak

Kena buat tutorial video ni,sapo naak buat..pedang
(04-15-2012, 02:15 PM)matsarol Wrote: Kena buat tutorial video ni,sapo naak buat..pedang

saya harini melantek matsarol sbg MOD TRY .... aci tak gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.


Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Recommended Broker FX 2015 (2nd)


Trending News Today Monthly Weekly (3nd)

Sed sit amet molestie diam. Etiam adipiscing dictum eros, vitae feugiat augue convallis sit amet. Nunc quis massa non dolor dictum condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque turpis diam, tincidunt nec convallis vitae, dapibus vitae enim. Nam bibendum nisl in risus imperdiet vestibulum.

Sed sit amet molestie diam. Etiam adipiscing dictum eros, vitae feugiat augue convallis sit amet. Nunc quis massa non dolor dictum condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque turpis diam, tincidunt nec convallis vitae, dapibus vitae enim. Nam bibendum nisl in risus imperdiet vestibulum.

Column Layout

A 3 column layout with 2 sidebars that stack beneath the main content for small screens. Once enough screen real estate becomes available, the layout displays the main column in the middle, with a sidebar displayed on either side of the main column.







Get Adobe Flash player