Potong....?

Away
04-27-2012, 09:41 PM,
#1
Apek : itu potong zaka ada bagut ka ?
Ali : manyak bagut..bila lu potong haa lu punya barang manyak bersih loo..
Apek : ?!! err..saya kawan ada cakap,potong zaka aaahh.. manyak ploblem..
Ali : apa probrem ?
Apek : manyak buang lui..lagi aahh..dia punya performance tatak bagut.. manyak cinang semputloh….. … …
Ali : cehh.. apek, lu apa celita.. saya suda lama potong.. apa problem.. bini saya manyak puas woo..
Apek : lu mini puas sama itu potong zaka ka?
Ali : ya la.. bila lu potong aahh.. lagi sedap maen woo.. lu lagi lambat pancut..
Apek : ???!!! err..lu punya 1.3 atau 1.5 ??
Ali : ??!! woi apek cakap baik2 sikit ha.. saya punya 6 incila..
Apek : ??! tiu nia ma.. lu jgn maen2 haa.. mana ada potong zaka 6 inci..
Ali : cilaka apek ni..nah tengok ( bukak sluar tunjuk pale *****..)
Apek : chee sin punya olang..gua tanya baik2 lu tunjuk lu punya ******..
Ali : abis.. lu tarak percaya..saya tunjuk la..
Apek : saya tatak tanya sama lu punya ******.. saya tanya lu pasal itu nasional car.. potong zaka.. molo punya olang..
Ali : aiya.. apek.. lain kali lu sebut betul2 la..kasi susa saja.. bukan potong zaka la.. proton saga..cilaka btulla…

Sebut betul2 la....Big Grin

Possibly Related Threads...
perbualan apek tentang potong zakar wakaaaka
Inna Solati...wa nusuki, wa mahyaya wa mamati.... liLlahi rabbil 'alamin...
Offline
04-27-2012, 09:45 PM,
#2
astro ulangan dah ada ekkekkee

tak apa still lawak muahahahaha

poton zaga muahahhahahaahha...mau aku tergelak guling2
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-27-2012, 09:49 PM,
#3
waaa itu masham ka..cikalang manyak potong...Tongue
Offline
04-28-2012, 07:48 AM,
#4
potong zaka fxl fe gelak
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 3 <<>> Dilihat: 1206
Potong....?
Abe Yo Jah
25722
Forum Jump: