ROMBAKAN DALAM WANGOLD

Offline
11-16-2011, 06:33 PM,
#1
Assalamualaikum

Pihak Pengurusan akan membuat rombakan untuk Super Moderator/moderator Big Grin. (macam pilihanraya lak gelakym)
Oleh itu sesiapa yang berminat untuk menjadi Super Moderator/Moderator WANGOLD sila berikan nama. Keaktifan anda membuka thread serta posting2 anda akan diambil kira Big Grin


Possibly Related Threads...
Nickname Pelik2 Dalam Wangolds.com
apa2 idea dalam wangolds.com
Kalau Dalam Wg Apa Komen Anda
error sangat teruk dalam sejarah img.wg
sumbangan wangold diperlukan : tolong kasi link templete cantek...nanti saya suapkan
Ensiklopedia of Wangold's......
Offline
11-16-2011, 08:37 PM,
#2
WOWOWO MANTOP,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!Big Grin
Offline
11-16-2011, 09:16 PM,
#3
cayok .. semoga wangold bertambah maju dan hebat ..
Offline
11-16-2011, 09:24 PM,
#4
awat masing2 malu ka nak letak namagelakym
pm sya pun boleh
Offline
11-16-2011, 10:51 PM,
#5
(11-16-2011, 09:24 PM)GEESYA Wrote: awat masing2 malu ka nak letak namagelakym
pm sya pun boleh

gaji usd10k jo...nak usd50k
Offline
11-17-2011, 12:14 AM,
#6
AHMAD YANI aka yanshi....(dengan tak tahu malu nyer) kah kah kah kah
Offline
11-17-2011, 02:05 AM,
#7
den posting kurang xleh jd moderator....
Offline
11-18-2011, 12:41 AM,
#8
kena turun pangkat ke den nih?? gelak
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
11-18-2011, 01:23 AM,
#9
(11-18-2011, 12:41 AM)sayur_salad Wrote: kena turun pangkat ke den nih?? gelak

tak turun lah .. don wori be hepi

mod yang dah lebih 6 bulan, tak aktif dan tak masuk pun wg, akan turun pangkat ..
Offline
11-18-2011, 06:54 AM,
#10
wak nak jadi mengofferkan diri calon mod religion..kikkiki
Offline
11-18-2011, 10:02 AM,
#11
Ermmm..nak jadi....tp malu....x penah post.....uwaaaa.....hehehe
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
11-24-2011, 04:43 PM,
#12
(11-18-2011, 10:02 AM)itsodie Wrote: Ermmm..nak jadi....tp malu....x penah post.....uwaaaa.....hehehe

malu malu dah jadi value mem..sapa kasi ntah gelak gelak


Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-24-2011, 04:43 PM, (This post was last modified: 11-24-2011, 09:30 PM by astrowan.)
#13
sapa nak lai lai lai murah murah murah.....................


tunggu tahun depan.........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-23-2013, 05:30 PM,
#14
cuba lahSmileSmileSmile
Offline
01-23-2013, 05:31 PM,
#15
(11-24-2011, 04:43 PM)astrowan Wrote: sapa nak lai lai lai murah murah murah.....................


tunggu tahun depan.........


tahun lepas PRU x menjadi sebab ada BERSIHgelak gelak
impak juga pada WG gelak gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 16 <<>> Dilihat: 2640
ROMBAKAN DALAM WANGOLD
Geesya
15731
Forum Jump: