+++++RajaLaut lapor diri di sini...SaLaM PeRkEnALaN+++++

Offline
10-08-2010, 01:12 AM,
#1
salam.

saya lah RajaLaut yg sebenarnya... harap kehadiran saya kat cni diterima dgn sepenuh ati.... ekekek

*minta tunjuk ajar dr sifu2 forex yg budiman...tq tq


;ninja;


Possibly Related Threads...
Salam Perkenalan Semua
Salam Persahabatan
Salam Perkenalan
Salam Dari Dan Imran Superfxmyib
Salam Perkenalan Dari M0mo
Salam Sejahtera Dunia
Salam Perkenalan
Salam Dari Forexmart
Salam Sejahtera Semua
Salam Persahabatan
Offline
10-08-2010, 01:28 AM,
#2
ya welkome my friend................happy posting and happy dok sini eheehehheheh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-08-2010, 01:36 AM,
#3
welcome2....
dont malu2 dont segan2.....
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
10-08-2010, 05:59 AM,
#4
selamat datang raja laut ke cg
Offline
10-08-2010, 07:45 AM,
#5
slamt dtng raja laut..Big Grin
lepasni kite tnggu raja daratan ngn raja langit lapor diri plak..

wakakakakakaka..Big Grin
"Yang Pendiam Akan Selalu Dipersalahkan"

PayPal Untuk Di Jual [ SOLD OUT ]
Offline
10-08-2010, 10:14 AM,
#6
salam buat rajaLaut........ko ni sepupu sepapang RajaKapoor ka???? Big GrinBig Grin
Sing Ono Ora Ono
Offline
10-08-2010, 02:08 PM,
#7
keh keh keh keh keh

lepas ni habis semua raja daftar masuk sini....

p/s jangan marah erk melawak ja geng2 kami semuani....mesra alam.......
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-08-2010, 03:59 PM,
#8
selamat datang raja laut..... putri laut takdak ka? hehehehe
Offline
10-08-2010, 04:06 PM,
#9
(10-08-2010, 02:08 PM)astrowan Wrote: keh keh keh keh keh

lepas ni habis semua raja daftar masuk sini....

p/s jangan marah erk melawak ja geng2 kami semuani....mesra alam.......

rajakapor ni putih sngt ka???gelakgelak
"Yang Pendiam Akan Selalu Dipersalahkan"

PayPal Untuk Di Jual [ SOLD OUT ]
Offline
10-08-2010, 04:29 PM,
#10
ko ni org ke jalan....?
kat KL ada nama jalan rajaLaut....ekekekekekek!
Sing Ono Ora Ono
Offline
10-08-2010, 08:49 PM,
#11
selamat datang,saya pun orang baru jugak
Offline
10-10-2010, 05:53 AM,
#12
salam selamat datang ke WG ..hepo posting redah aje
Offline
10-10-2010, 10:12 PM,
#13
(10-08-2010, 01:28 AM)astrowan Wrote: ya welkome my friend................happy posting and happy dok sini eheehehheheh

incik astro yg glamer... terima kasih krn mengalukan kehadiran saya...huhu

(10-08-2010, 01:36 AM)talong Wrote: welcome2....
dont malu2 dont segan2.....

bro, thanks....

(10-08-2010, 05:59 AM)Mustopa _a Wrote: selamat datang raja laut ke cg

tq bro.... nanti boleh la share apa yg patut eh... paid
Offline
10-10-2010, 11:56 PM,
#14
cantek avatar.........muka cam kenai......ekkeekek
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-11-2010, 10:46 AM,
#15
uiks ingat raja lawak tadi
sori masto gurau aje ..cantik pistol



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 20 <<>> Dilihat: 4354
+++++RajaLaut lapor diri di sini...SaLaM PeRkEnALaN+++++
RajaLaut
297
Forum Jump: