+++++RajaLaut lapor diri di sini...SaLaM PeRkEnALaN+++++

Offline
10-11-2010, 11:32 AM,
#16
tu pistol lanun ke .. atau pistol songlap dari muzium polis .. hahahahahaha.. jgn mare .. nanti kena s.l
Offline
10-11-2010, 01:38 PM, (This post was last modified: 10-11-2010, 01:40 PM by RajaLaut.)
#17
(10-08-2010, 07:45 AM)bujuk Wrote: slamt dtng raja laut..Big Grin
lepasni kite tnggu raja daratan ngn raja langit lapor diri plak..

wakakakakakaka..Big Grin

terima kasih incik bujuk... lain punya raja masih on the way kesini kot.. Big Grin

(10-08-2010, 10:14 AM)wanzex Wrote: salam buat rajaLaut........ko ni sepupu sepapang RajaKapoor ka???? Big GrinBig Grin

wanjek... itu rajakapoor lain punya group .. gelak

(10-08-2010, 02:08 PM)astrowan Wrote: keh keh keh keh keh

lepas ni habis semua raja daftar masuk sini....

p/s jangan marah erk melawak ja geng2 kami semuani....mesra alam.......

ekekekkk.... sama2 kita meriahkan WG Big Grin
(10-08-2010, 03:59 PM)Annuar76 Wrote: selamat datang raja laut..... putri laut takdak ka? hehehehe

makasih.... putri laut tadakkkk.... duyung mau ka? gelak

(10-08-2010, 04:06 PM)bujuk Wrote: rajakapor ni putih sngt ka???gelakgelak

idak ler putih sebenornya... tinted jugak arr..gelak

(10-08-2010, 04:29 PM)wanzex Wrote: ko ni org ke jalan....?
kat KL ada nama jalan rajaLaut....ekekekekekek!

ahaa... Jln RajaLaut tu sempena nama saya kot. paid
Offline
10-11-2010, 10:36 PM,
#18
(10-08-2010, 08:49 PM)CariGold Wrote: selamat datang,saya pun orang baru jugak

selamat datang juga...

(10-10-2010, 05:53 AM)GEESYA Wrote: salam selamat datang ke WG ..hepo posting redah aje

terima kasih masta
Offline
10-11-2010, 11:44 PM,
#19
habis semua thread ko selongkar yerk ekekeeeekek
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-12-2010, 12:23 PM,
#20
(10-10-2010, 11:56 PM)astrowan Wrote: cantek avatar.........muka cam kenai......ekkeekek

terima kasih masta,...uikks, kenal ke ngan rajalaut nih... Confused

(10-11-2010, 10:46 AM)GEESYA Wrote: uiks ingat raja lawak tadi
sori masto gurau aje ..cantik pistol

wakakaaa.... raja lawak blom lapor diri lagik kat cni

(10-11-2010, 11:32 AM)Mustopa _a Wrote: tu pistol lanun ke .. atau pistol songlap dari muzium polis .. hahahahahaha.. jgn mare .. nanti kena s.l

ni pistul tulen banggg.... gelak

(10-11-2010, 11:44 PM)astrowan Wrote: habis semua thread ko selongkar yerk ekekeeeekek

ekekekekkk.... korek smpi abes
Offline
11-25-2010, 10:12 PM,
#21
(10-08-2010, 01:12 AM)RajaLaut Wrote: salam.

saya lah RajaLaut yg sebenarnya... harap kehadiran saya kat cni diterima dgn sepenuh ati.... ekekek

*minta tunjuk ajar dr sifu2 forex yg budiman...tq tq


;ninja;

salam raja lawak eh silap raja laut Big GrinBig GrinBig Grin



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 20 <<>> Dilihat: 4286
+++++RajaLaut lapor diri di sini...SaLaM PeRkEnALaN+++++
RajaLaut
297
Forum Jump: