SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..

Offline
09-08-2010, 09:47 AM,
#1
ada sapa2 leh senaraikan????????

Possibly Related Threads...
Robot Ea Based On Pivot System
robot forex yg tiada floating
forex automatic robot
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-08-2010, 10:56 AM,
#2
Pada pendapat saya, penggunaan robot boleh mempercepatkan keputusan OP trader2, sebab dia tak berperasaan (hati kering wooo... kamikaze... hehehe)

Untuk memastikan kejayaan robot, trader harus kenal pasti trend, pastu set la robot tu ambik post 1 arah saja.... (floating -ve tak lama kalau camni)

sekadar pendapat dan cadangan.

trade at your own risk
Offline
09-08-2010, 11:57 AM,
#3
1)pak non...huhuh..tapi martingale la...ada teknik ni robot rajin..aku jadikan dia scalper+ sum martingale that wont kill ur acc...hopefully lor...seting pon penting gak ni..leverage pon penting gak
2)FAB ultra1.1( ni langsung x sama ngan fab turbo) aku baru nak fwd test
3)dixie scalper...ni aku lom test lagi...tapi tengok dari test cam ok je..aku baru fwd test semalam...profit je setakat ni..ni robot pemalas>.janji profit
4) bullet prof<<
Offline
09-08-2010, 05:11 PM,
#4
forward test is not holly grail and tak confirm profit atau tak....

elok test demo terus baru tau....pastu test live ahaahhaahaah

aku ada kawan dah test macam2 robot habis beriban beli robot apa dia dapat dapat?????/??#$%^%%$%^

perkataan SCAM ja,,,,,,(budak tu ada d daftar kat wg ahhahhahaa)

terasa plak dia......ahahhaahahha
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-09-2010, 01:54 AM,
#5
1. crazypips special

2. overlay ea

3. ea FPI

4. cg superhedging (ni tgh test demo)

Offline
09-09-2010, 09:42 AM, (This post was last modified: 09-09-2010, 09:49 AM by irfan.)
#6
(09-09-2010, 01:54 AM)gundurowo Wrote: 1. crazypips special

2. overlay ea

3. ea FPI

4. cg superhedging (ni tgh test demo)

ini kira jejantas punya peminat setia nih!!!

1) crazypips special ni<< 2) overlay ea>>.maidin buka tread ni ke??
3) fpi...lukpayat punya tread
4) superhedging..kalau x silap..aku pernah life ni...mc.
(09-08-2010, 05:11 PM)astrowan Wrote: forward test is not holly grail and tak confirm profit atau tak....

elok test demo terus baru tau....pastu test live ahaahhaahaah

aku ada kawan dah test macam2 robot habis beriban beli robot apa dia dapat dapat?????/??#$%^%%$%^

perkataan SCAM ja,,,,,,(budak tu ada d daftar kat wg ahhahhahaa)

terasa plak dia......ahahhaahahha

pak non aku mmg dah live acc dari bulan may..alhamdulillah..dekat 200% agaknye
lain tengah fwd test demo dalam vps aku..

nasihat aku..jgn beli la ea...banyak yg free..dan elok profitable..
gratest forex robot yg budak indon punya pon aku tenagh fwd demo..lom nampak cam best lagi..
fab ultra1.1 cam aku suke..dia swing sampai lebam..tapi aku tatau masa ranggging dia trade cemana..concept simple je pakai EMA10 je...siut...

aku jeles kenkawan swing ni...mmg aku jeles


sallutte tu ya all!!
wish me luck >>> crash kaboOOooOOOmmmMM
Offline
09-09-2010, 02:29 PM,
#7
(09-09-2010, 09:42 AM)irfan Wrote:
(09-09-2010, 01:54 AM)gundurowo Wrote: 1. crazypips special

2. overlay ea

3. ea FPI

4. cg superhedging (ni tgh test demo)

ini kira jejantas punya peminat setia nih!!!

1) crazypips special ni<< 2) overlay ea>>.maidin buka tread ni ke??
3) fpi...lukpayat punya tread
4) superhedging..kalau x silap..aku pernah life ni...mc.
(09-08-2010, 05:11 PM)astrowan Wrote: forward test is not holly grail and tak confirm profit atau tak....

elok test demo terus baru tau....pastu test live ahaahhaahaah

aku ada kawan dah test macam2 robot habis beriban beli robot apa dia dapat dapat?????/??#$%^%%$%^

perkataan SCAM ja,,,,,,(budak tu ada d daftar kat wg ahhahhahaa)

terasa plak dia......ahahhaahahha

pak non aku mmg dah live acc dari bulan may..alhamdulillah..dekat 200% agaknye
lain tengah fwd test demo dalam vps aku..

nasihat aku..jgn beli la ea...banyak yg free..dan elok profitable..
gratest forex robot yg budak indon punya pon aku tenagh fwd demo..lom nampak cam best lagi..
fab ultra1.1 cam aku suke..dia swing sampai lebam..tapi aku tatau masa ranggging dia trade cemana..concept simple je pakai EMA10 je...siut...

aku jeles kenkawan swing ni...mmg aku jeles


sallutte tu ya all!!

mmg tu ea jejantas....teknik maidin ngan teknik lukpayat...

ko test live superhedging tu, kat broker mana??

aku tgk yg bertahan, kalau run kat akaun eurica insta...sebab takde spread..kalau ada spread, kejap je broker bagi untung..pastu mmg kena la blk ngan broker Big Grin
Offline
09-09-2010, 03:25 PM,
#8
(09-09-2010, 02:29 PM)gundurowo Wrote:
(09-09-2010, 09:42 AM)irfan Wrote:
(09-09-2010, 01:54 AM)gundurowo Wrote: 1. crazypips special

2. overlay ea

3. ea FPI

4. cg superhedging (ni tgh test demo)

ini kira jejantas punya peminat setia nih!!!

1) crazypips special ni<< 2) overlay ea>>.maidin buka tread ni ke??
3) fpi...lukpayat punya tread
4) superhedging..kalau x silap..aku pernah life ni...mc.
(09-08-2010, 05:11 PM)astrowan Wrote: forward test is not holly grail and tak confirm profit atau tak....

elok test demo terus baru tau....pastu test live ahaahhaahaah

aku ada kawan dah test macam2 robot habis beriban beli robot apa dia dapat dapat?????/??#$%^%%$%^

perkataan SCAM ja,,,,,,(budak tu ada d daftar kat wg ahhahhahaa)

terasa plak dia......ahahhaahahha

pak non aku mmg dah live acc dari bulan may..alhamdulillah..dekat 200% agaknye
lain tengah fwd test demo dalam vps aku..

nasihat aku..jgn beli la ea...banyak yg free..dan elok profitable..
gratest forex robot yg budak indon punya pon aku tenagh fwd demo..lom nampak cam best lagi..
fab ultra1.1 cam aku suke..dia swing sampai lebam..tapi aku tatau masa ranggging dia trade cemana..concept simple je pakai EMA10 je...siut...

aku jeles kenkawan swing ni...mmg aku jeles


sallutte tu ya all!!

mmg tu ea jejantas....teknik maidin ngan teknik lukpayat...

ko test live superhedging tu, kat broker mana??

aku tgk yg bertahan, kalau run kat akaun eurica insta...sebab takde spread..kalau ada spread, kejap je broker bagi untung..pastu mmg kena la blk ngan broker Big Grin

ye lor..diorang semua hebat2 belaka tu..
superhedging aku kena kat insta..acc biasa je. kalau kat eurica mc..aku lama dah terjun bangunan kot?ekekelawkela

superhedging tu macam ea no lost..ada sikit x sama je
ea no lost pon lost gak...hedging cam x de semalam...ada masa dia kena ..x tahan

aku dah x tahan mc dah..x larat ..letih
las2 aku main martingale gak..

Offline
09-09-2010, 04:37 PM,
#9
(09-09-2010, 03:25 PM)irfan Wrote:
(09-09-2010, 02:29 PM)gundurowo Wrote:
(09-09-2010, 09:42 AM)irfan Wrote:
(09-09-2010, 01:54 AM)gundurowo Wrote: 1. crazypips special

2. overlay ea

3. ea FPI

4. cg superhedging (ni tgh test demo)

ini kira jejantas punya peminat setia nih!!!

1) crazypips special ni<< 2) overlay ea>>.maidin buka tread ni ke??
3) fpi...lukpayat punya tread
4) superhedging..kalau x silap..aku pernah life ni...mc.
(09-08-2010, 05:11 PM)astrowan Wrote: forward test is not holly grail and tak confirm profit atau tak....

elok test demo terus baru tau....pastu test live ahaahhaahaah

aku ada kawan dah test macam2 robot habis beriban beli robot apa dia dapat dapat?????/??#$%^%%$%^

perkataan SCAM ja,,,,,,(budak tu ada d daftar kat wg ahhahhahaa)

terasa plak dia......ahahhaahahha

pak non aku mmg dah live acc dari bulan may..alhamdulillah..dekat 200% agaknye
lain tengah fwd test demo dalam vps aku..

nasihat aku..jgn beli la ea...banyak yg free..dan elok profitable..
gratest forex robot yg budak indon punya pon aku tenagh fwd demo..lom nampak cam best lagi..
fab ultra1.1 cam aku suke..dia swing sampai lebam..tapi aku tatau masa ranggging dia trade cemana..concept simple je pakai EMA10 je...siut...

aku jeles kenkawan swing ni...mmg aku jeles


sallutte tu ya all!!

mmg tu ea jejantas....teknik maidin ngan teknik lukpayat...

ko test live superhedging tu, kat broker mana??

aku tgk yg bertahan, kalau run kat akaun eurica insta...sebab takde spread..kalau ada spread, kejap je broker bagi untung..pastu mmg kena la blk ngan broker Big Grin

ye lor..diorang semua hebat2 belaka tu..
superhedging aku kena kat insta..acc biasa je. kalau kat eurica mc..aku lama dah terjun bangunan kot?ekekelawkela

superhedging tu macam ea no lost..ada sikit x sama je
ea no lost pon lost gak...hedging cam x de semalam...ada masa dia kena ..x tahan

aku dah x tahan mc dah..x larat ..letih
las2 aku main martingale gak..

martingale tak mc ke????

nk men superhedging tu, mmg kena pakai eurica...

tapi kalo nk ea yg selamat, layan je la overlay takpn FPI...Smile
Offline
09-09-2010, 04:52 PM,
#10






martingale tak mc ke????

nk men superhedging tu, mmg kena pakai eurica...

tapi kalo nk ea yg selamat, layan je la overlay takpn FPI...Smile
[/quote]

martingale...ermmm..semi auto la..insyaallah ok..jadikan dia scalper..tengok trend..kalau downtrend kau set ea tu sell je..makan 6- 10 pips..kalau uptrend ...kau set buy je..kalau market ranging martingale makan kenyang..kalau dia baru ubah arah pon dia martingale dalam 5 lapis...kenyang makan..burp..masa dia scalp( ikut arus) untung sikit la..
<<<
overlay aku x de..dia overlay eu ngan gu ek??
fpi baru je sedut tadi..tatau bole back test ke tak...dia cakap <<
Offline
09-09-2010, 06:06 PM,
#11
1.crazypips special
2.crazypips zeroloss
3.crazypips superhedging

semua masta jejantas punya
Offline
09-09-2010, 07:55 PM,
#12
(09-09-2010, 06:06 PM)akira8456 Wrote: 1.crazypips special
2.crazypips zeroloss
3.crazypips superhedging

semua masta jejantas punya


ko tanak share ko punya setting ea crazypips special tu ke??? Big Grin
Offline
09-09-2010, 11:21 PM,
#13
(09-09-2010, 07:55 PM)gundurowo Wrote:
(09-09-2010, 06:06 PM)akira8456 Wrote: 1.crazypips special
2.crazypips zeroloss
3.crazypips superhedging

semua masta jejantas punya


ko tanak share ko punya setting ea crazypips special tu ke??? Big Grin

setting tue dah kantoi la bro,sbb nak cepat punya pasalBig Grin
Offline
09-20-2010, 02:49 AM,
#14
Crazypips special ku paling best ~

aharks..
Offline
10-04-2010, 01:49 PM,
#15
(09-08-2010, 11:57 AM)irfan Wrote: 1)pak non...huhuh..tapi martingale la...ada teknik ni robot rajin..aku jadikan dia scalper+ sum martingale that wont kill ur acc...hopefully lor...seting pon penting gak ni..leverage pon penting gak
2)FAB ultra1.1( ni langsung x sama ngan fab turbo) aku baru nak fwd test
3)dixie scalper...ni aku lom test lagi...tapi tengok dari test cam ok je..aku baru fwd test semalam...profit je setakat ni..ni robot pemalas>.janji profit
4) bullet prof<<
robot yang dimaksudkan .. sedut jer .ya..

faboluso.zipx


p.s
1. saya baru dapat dan baru nak ngetest .. nanti thank ke ID: irfan ya, lepas sedut..
2. saya tak tau apa2 setting EA ni .. ada "set" telah disediakan .. pakai jer kalau bersesuaian..
3. buka chart berlainan untuk pr yg sama dan tarik ketiga-tiga EA yg ada ke dalam chart..
4. EA ni diuji pada tf1H..
5. trade at your own risk..
6. saya tak buka tread baru .. untuk bincang EA ni, kalau perlu dibincangkan, thread tersebut akan dibuka..




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 64 <<>> Dilihat: 18350
SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..
astrowan
126
Forum Jump: