SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..

Offline
10-04-2010, 04:29 PM,
#16
t.kasih MOD Mus...
Offline
10-04-2010, 04:52 PM,
#17
fabuloso tu kalau seminggu test ok buka thread baru k.............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-04-2010, 05:31 PM, (This post was last modified: 10-04-2010, 05:32 PM by Mustopa _a.)
#18
test jgn tak test .. hehehe sdg ngeteh!! .. wokehh!!
sama2 sya
Offline
10-05-2010, 07:10 AM,
#19
xde ke ea crazypips?..share la kat sini...
Offline
10-14-2010, 01:55 PM,
#20
nak demo fabuloso tu nanti.. hujung tahun berduit sikit baru sumbat live.. 2bulan lps loss kat 3k ..dah layan paknon setting terbaik dr irfan , aku pi bantai menyelit manual.. dan at-tomak.. dgn 20 lapis lot 1.0 kat GU dgn USD yg tak jatuh2 masa tu (2 mggu lps baru nak terjun) ..kebaboom..blow acct aku.. kalau maintain paknon tu pun masih popit acct tu walau sikit2.. hmmh nyesal tiada gunanya..
Offline
10-14-2010, 02:44 PM,
#21
(10-14-2010, 01:55 PM)karabas Wrote: nak demo fabuloso tu nanti.. hujung tahun berduit sikit baru sumbat live.. 2bulan lps loss kat 3k ..dah layan paknon setting terbaik dr irfan , aku pi bantai menyelit manual.. dan at-tomak.. dgn 20 lapis lot 1.0 kat GU dgn USD yg tak jatuh2 masa tu (2 mggu lps baru nak terjun) ..kebaboom..blow acct aku.. kalau maintain paknon tu pun masih popit acct tu walau sikit2.. hmmh nyesal tiada gunanya..



robot sya x pandai ..manual lajuBig Grin
tapi kalau keta manual jawabnya masuk parit leeeecrycry
Offline
10-15-2010, 03:06 PM,
#22
fabuloso tu dwnload link takder yg .zip ker.. itu .zipx ..mana nak cari ntah..

ps. itu la dulu dapat2 lesen terus pakai keter auto...hah skrg nak bawk manual xreti la jwbnya Big Grin
Offline
10-24-2010, 02:23 PM,
#23
sape penah cube ea xxx7...ok ke idak yer
Offline
10-24-2010, 11:10 PM,
#24
xxx7.. ea apa lak tu?
Offline
10-24-2010, 11:25 PM,
#25
bond 007 kotTongueTongueTongue
Offline
10-25-2010, 02:10 PM,
#26
ea aawww namanya heh..kwn pejabat ade pakai..kot ade otai kat sini pakai xxx7 neh nak tau gak guane yg len popit ijo ke merah heh
Offline
10-28-2010, 02:08 PM,
#27
pak non result semi auto . http://www.myfxbook.com/members/old_code/mac-d/53388 life acc. sesekali aku akira close all kan je kalau jantung aku x tahan tengok berlapis lapis...egegegege...wish me luck

seriously kekadang aku fed up btol pakai ea martingale ni..cam harem je...nak try ea breakout pulak
wish me luck >>> crash kaboOOooOOOmmmMM
Offline
11-12-2010, 11:42 AM, (This post was last modified: 11-12-2010, 11:45 AM by butterland.)
#28
robot? cam robot cop ke...
heheh..tak tau sgt pasal forexx...
(10-14-2010, 02:44 PM)GEESYA Wrote: robot sya x pandai ..manual lajuBig Grin
tapi kalau keta manual jawabnya masuk parit leeeecrycry

;argh; cam penah baca je ayat ni
;argh; wangolds........................... paid

resim
Offline
11-12-2010, 02:35 PM,
#29
tambah sket...

ea hantu raya

ea grid rsi
Offline
11-12-2010, 02:42 PM,
#30
ea nama pon tak tahan ekekekeke
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 64 <<>> Dilihat: 17543
SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..
astrowan
126
Forum Jump: