SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..

Offline
11-12-2010, 05:26 PM,
#31
(11-12-2010, 02:42 PM)astrowan Wrote: ea nama pon tak tahan ekekekeke

tak tahan??

inzal ke??hahaha
Offline
11-12-2010, 05:31 PM,
#32
hantu raya.............wakakkakaka

pelesit toyol.......jin ifrik macam2...........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-12-2010, 05:42 PM,
#33
(11-12-2010, 05:31 PM)astrowan Wrote: hantu raya.............wakakkakaka

pelesit toyol.......jin ifrik macam2...........

hahaha...biasa la...nama mesti gempak...tapi performance tak gempak2..ekekkeke
Offline
11-12-2010, 05:49 PM,
#34
(11-12-2010, 05:42 PM)gundurowo Wrote: hahaha...biasa la...nama mesti gempak...tapi performance tak gempak2..ekekkeke

kena develope EA tanpa nama la lepas ni eheheheeh.....gempaq segala gempaq ekekeke
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-19-2010, 02:46 PM,
#35
takde nak kongsi EA pak non ngoknget tu ke
;argh; wangolds........................... paid

resim
Offline
12-19-2010, 06:18 PM,
#36
ea pasaran malaysia bleh letak nama GEMPAK...utk pasaran antarabangsa bleh letak GAMEPACK EA...bleh ka?..Tongue
Offline
12-19-2010, 06:41 PM,
#37
(12-19-2010, 06:18 PM)zurrushdi Wrote: ea pasaran malaysia bleh letak nama GEMPAK...utk pasaran antarabangsa bleh letak GAMEPACK EA...bleh ka?..Tongue

bleh masta...........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-05-2011, 03:50 AM, (This post was last modified: 01-05-2011, 03:53 AM by hyrulxxx.)
#38
1st join forex ni sbb patik tertarik dgn ' pro expert v3 ' , siap beli tuuu , rm100 .,lastly tgk ada yg free ,hahaha.....ok la, modal kecik tapi dlm seminggu ada la 20-30 % masyuukk ...tapi ??bila duduk depan pc time tu hapa tatau pasai button sell,buy,sl,tp,semua tatau .. sampai nak cut loss pun harem tatau .....then terasa sgt2 tak puas bila pakai auto .... then cari la yg manual , adeh terus mcm sabut lembab. byk tenggelam dari timbul tp rasa best je .... mencari kepuasan la katakan ...

plan patik kalu dah masyukk dgn manual ni ingat nak run 1 pc special utk ea,ni jaaa ...24 jam nonstop,berenti time meletop kebabom ja .. hahahaha .... tp tu la ,yg manual ni pun ter kial2 lagi ... tgk arr camne..
Offline
01-28-2011, 10:10 AM,
#39
best best
Offline
02-10-2011, 05:27 PM,
#40
Alah EA yg profit nih jarang org release sbb nk cari mkn kan...tol ak masta2 semua? Big Grin
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
02-10-2011, 06:54 PM,
#41
ea satop masta... ekeke
Offline
02-16-2011, 02:21 PM,
#42
saya sedang test :

Hantu Raya
Transformers
Masyuk Enhance

ada sesape yg tgh guna EA di atas ? Info skit Wink
KALAH BIASA.. MENANG ITU LUARBIASA.. Tongue
Offline
02-17-2011, 02:44 AM,
#43
Big Grinmasyukk E biasa guna tapi on/off base on keadaan semasa due to nasihat owner gk..antara ea martin yg smart gk paid
Offline
02-17-2011, 04:50 PM,
#44
xboleh ke kongsi EA ni..
1. crazypips special
Offline
02-26-2011, 12:13 PM,
#45
IS it holy grail?



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 64 <<>> Dilihat: 18060
SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..
astrowan
126
Forum Jump: