SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..

Offline
02-28-2011, 12:34 AM,
#46
ni post pasal nak tengok link ni.. hehehehe... tumpang lalu ye tt Tongue
Offline
03-03-2011, 10:46 AM,
#47
memang kene post something ke sebelum tgk link.. erm... terpaksa mencelah.. hehehe
Offline
03-08-2011, 07:22 PM,
#48
salam
Offline
03-09-2011, 01:31 AM,
#49
Terima kasih banyakkkkkkkk
Offline
03-20-2011, 12:02 AM,
#50
test ea dlu sblm main live (backtest)
Offline
03-21-2011, 05:03 AM,
#51
tumpang lalu
Offline
03-21-2011, 05:48 AM,
#52
try2 jgn tak try he3....
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-23-2011, 10:56 PM,
#53
spe de try ea marikh. cm ok je ea 2.
Offline
04-14-2011, 01:02 PM,
#54
tumpang lalu nk mengikuti juge p'kembangan thread ni.. (",)
"journey through the decade"
Offline
04-15-2011, 11:36 AM, (This post was last modified: 04-15-2011, 11:40 AM by montello71.)
#55
slm smua nk testing dulu umah bru ni duk tinjau2 dah sesat lak kt sini
(09-09-2010, 04:37 PM)gundurowo Wrote: martingale tak mc ke????

nk men superhedging tu, mmg kena pakai eurica...

tapi kalo nk ea yg selamat, layan je la overlay takpn FPI...Smile

slm smua nk testing dulu umah bru ni duk tinjau2 dah sesat lak kt sini
Offline
04-15-2011, 12:13 PM,
#56
terima kasih..
sy newbie...
Offline
04-24-2011, 11:53 AM,
#57
(10-04-2010, 01:49 PM)Mustopa _a Wrote: robot yang dimaksudkan .. sedut jer .ya..

faboluso.zipx
Blush

p.s
1. saya baru dapat dan baru nak ngetest .. nanti thank ke ID: irfan ya, lepas sedut..
2. saya tak tau apa2 setting EA ni .. ada "set" telah disediakan .. pakai jer kalau bersesuaian..
3. buka chart berlainan untuk pr yg sama dan tarik ketiga-tiga EA yg ada ke dalam chart..
4. EA ni diuji pada tf1H..
5. trade at your own risk..
6. saya tak buka tread baru .. untuk bincang EA ni, kalau perlu dibincangkan, thread tersebut akan dibuka..

Offline
05-10-2011, 12:53 PM,
#58
(09-08-2010, 09:47 AM)astrowan Wrote: ada sapa2 leh senaraikan????????

as salam..tompang lalu tompang nengok2 tompang sedut ekk hhuhu newbie nie ~_~
satu
Offline
05-30-2011, 06:11 PM, (This post was last modified: 05-30-2011, 06:13 PM by neworldfx.)
#59
ea...ea...ea...robot...robot...robot...robot...
ea...ea...ea...robot...robot...robot...robot...
Offline
06-25-2011, 05:59 PM,
#60
fuh jenuh nk jumpa umah ni sesat selalu dlm wg nicrycrycrycrycrycrycrycrycry



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 64 <<>> Dilihat: 17842
SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..
astrowan
126
Forum Jump: