Salam...

Offline
09-04-2010, 01:17 PM,
#1
Offline
09-04-2010, 01:21 PM,
#2
welkome my friend

ehehehehehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 01:24 PM,
#3
(09-04-2010, 01:21 PM)astrowan Wrote: welkome my friend

ehehehehehe

awat kala mcm org tua2 saja ni... sowi....
Offline
09-04-2010, 01:28 PM,
#4
(09-04-2010, 01:24 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 01:21 PM)astrowan Wrote: welkome my friend

ehehehehehe

awat kala mcm org tua2 saja ni... sowi....

warna apa elok..kasi hint skit............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 01:30 PM,
#5
(09-04-2010, 01:28 PM)astrowan Wrote:
(09-04-2010, 01:24 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 01:21 PM)astrowan Wrote: welkome my friend

ehehehehehe

awat kala mcm org tua2 saja ni... sowi....

warna apa elok..kasi hint skit............

warna mcm forum kat forexfactory nampak cun jugak
Offline
09-04-2010, 01:33 PM,
#6
nanti aku curi ahahahahhaa

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 01:33 PM,
#7
server ok tak......................
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 01:37 PM,
#8
(09-04-2010, 01:33 PM)astrowan Wrote: server ok tak......................

setakat la nampak ok saja....

tapi taktau la, start dr khamis sampai hari ni, streamyx aku jd gila... speed boleh cecah 17000kbps.... 2minggu lepas jadi dah, tp silap pi off modem, on balik tak dapat dah speed yg high tu... kali ni aku tak off lg modem... hehehehe
Offline
09-04-2010, 01:39 PM,
#9
ikut traffic jugak..........streamyx mmg celaka ahahhahaha

ni aku guna streamyx gak..........mmg macam ni leh layan graf sudah la..........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 01:43 PM,
#10
(09-04-2010, 01:39 PM)astrowan Wrote: ikut traffic jugak..........streamyx mmg celaka ahahhahaha

ni aku guna streamyx gak..........mmg macam ni leh layan graf sudah la..........

bg aku streamyx the best... sbb aku dok tak sampai 1KM dr ibusawat streamyx.... kena lalu kot rumah aku dulu baru bleh sampai kat umah org lain... hahahahaha
Offline
09-04-2010, 01:48 PM,
#11
maksud aku customer service....dia manage hampeh

huhuhuh itu depan mata aku la camtu......sekejap camni sekejap camtu..
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 01:49 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 01:51 PM by Annuar76.)
#12
resim

laju tak?
(09-04-2010, 01:48 PM)astrowan Wrote: maksud aku customer service....dia manage hampeh

huhuhuh itu depan mata aku la camtu......sekejap camni sekejap camtu..

yang tu mmg betui... aku apply upgrade speed dekat 2 bulan dah tak naik2 lg speed...
Offline
09-04-2010, 01:55 PM,
#13
aku ada kawan kerja customer service streamyx skrg dah retired

bila ko dah mintak upgread mmg kat org cakap tu system dah upgread...tapi masalahnya nak upgread technition sepatutnya kena pergi ke basemnet alat streamyx kat area umah ko ..pastu dia kena cucuk apa benda nta kat dalam tu

masalahnya technition penyegan...elok ko tunggu kalau techniton tu datang ko uloq 100rm suruh dia upgread depan mata ko jerk

ahahahhha

serius aku baru ja sembang dengan budak custemer service minggu lepas aku jumpa kat masjid ahahahhaa
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 02:03 PM,
#14
(09-04-2010, 01:55 PM)astrowan Wrote: aku ada kawan kerja customer service streamyx skrg dah retired

bila ko dah mintak upgread mmg kat org cakap tu system dah upgread...tapi masalahnya nak upgread technition sepatutnya kena pergi ke basemnet alat streamyx kat area umah ko ..pastu dia kena cucuk apa benda nta kat dalam tu

masalahnya technition penyegan...elok ko tunggu kalau techniton tu datang ko uloq 100rm suruh dia upgread depan mata ko jerk

ahahahhha

serius aku baru ja sembang dengan budak custemer service minggu lepas aku jumpa kat masjid ahahahhaa

nasib baik la ni aku ada cable besaq dlm telekom tu.... hahahaha

depa mmg pandai, membe aku bgtau depa buat labu peram order aku tu... la ni dia dok cari org yg wat keja tu... hampeh betui pekerja2 telekom ni...
Offline
09-04-2010, 02:06 PM,
#15
tau tak apa...ehehehhehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 32 <<>> Dilihat: 6334
Salam...
Annuar76
20
Forum Jump: