Salam Aidilfitri 2013

Offline
08-03-2013, 10:33 PM,
#1
resim







dah berapa kali raya BOSS x kasi wet raya puncrycrycrycry

Possibly Related Threads...
kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017
Tagline 2013 Wg Idea ????
Selamat Tahun Baru 2013
Offline
08-04-2013, 11:10 AM,
#2
Selamat hari raya..maaf zahir & batin...semoga bahgia di hari raya....prengpreng
Offline
08-04-2013, 11:13 AM,
#3
(08-04-2013, 11:10 AM)kejora Wrote: Selamat hari raya..maaf zahir & batin...semoga bahgia di hari raya....prengpreng



raya balik mana?
Offline
08-04-2013, 11:42 AM,
#4
(08-04-2013, 11:13 AM)Geesya Wrote: raya balik mana?

balik kampung di Perlis..Jom raya kat perlis....Smile
Offline
08-05-2013, 03:32 PM,
#5
gelakym

selamat hari raya

mai mai sapa nak duit raya mai gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-06-2013, 02:56 PM,
#6
(08-05-2013, 03:32 PM)astrowan Wrote: gelakym

selamat hari raya

mai mai sapa nak duit raya mai gelakym

Haaa, bak mai duit ghaya bang seghatuih dua ka jadi la gelak

Selamat Haghi Ghaya, B2B ucapkan kpd abang as yang berada di kepala bataih, Cik Sya yang ada di Kuanatan ( home of the Lynas plant ), Datuk Jo yang ghaya di Peghliih tahun ni ( peghliih la ni boleh bangga dah ada trapit lite, dulu-dulu tak dak gelak ) dan juga kpd semua kawan-kawan dan yang tak beghapa nak kawan, B2B mohon maaf zahir batin gelakym gelakym
Offline
08-07-2013, 11:28 PM,
#7
resim
Offline
08-07-2013, 11:53 PM,
#8
(08-06-2013, 02:56 PM)B2Bsales Wrote: Haaa, bak mai duit ghaya bang seghatuih dua ka jadi la gelak

Selamat Haghi Ghaya, B2B ucapkan kpd abang as yang berada di kepala bataih, Cik Sya yang ada di Kuanatan ( home of the Lynas plant ), Datuk Jo yang ghaya di Peghliih tahun ni ( peghliih la ni boleh bangga dah ada trapit lite, dulu-dulu tak dak gelak ) dan juga kpd semua kawan-kawan dan yang tak beghapa nak kawan, B2B mohon maaf zahir batin gelakym gelakym

terima kasih

gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-08-2013, 01:11 AM,
#9
(08-03-2013, 10:33 PM)Geesya Wrote: dah berapa kali raya BOSS x kasi wet raya puncrycrycrycry

   
Please forgive me, I know not what I do
Please forgive me, I can't stop loving you
Don't deny me, this pain I'm going through
Please forgive me, if I need you like I do
Please believe me, every word I say is true
Please forgive me, I can't stop loving you



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 8 <<>> Dilihat: 1374
Salam Aidilfitri 2013
Geesya
76471
Forum Jump: