Salam Perkenalan Dari Hambe

Offline
10-29-2012, 10:07 PM, (This post was last modified: 11-09-2012, 12:01 PM by GDMFX.)
#1
Assalammualaikum dan salam forex...
hambe orang baru di forum WG ini, kalau hambe ada terSL dan terMC maafkan hambe ye... tegur2 lah hambe yang baru ini...

Possibly Related Threads...
Salam Perkenalan Semua
Salam Persahabatan
Salam Perkenalan
Salam Dari Dan Imran Superfxmyib
Salam Perkenalan Dari M0mo
Dari Negeri Seberang Mohon Ijin Bergabung
Salam Sejahtera Dunia
Salam Perkenalan
Salam Dari Forexmart
Salam Sejahtera Semua
Offline
10-29-2012, 10:07 PM,
#2
Hi GDMFX,

Selamat Datang Ke Wangolds - Underground Forex Traders Begin Here

Sila lah baca semua tutorial di sini http://wangolds.com/Forum-Tutorial-Forum

Jika tak paham boleh buka apa2 thread dan seterusnya kekalkan anda disini dan beramah mesralah sesama user disini

Kami semua warga wangolds.com menerima anda sebaiknya

selamat datang Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin



Ikhlas daripada saya,
minahX
Offline
10-30-2012, 12:04 AM,
#3
wsalam
selamat datang ke WG hepi posting
Offline
10-30-2012, 11:32 AM,
#4
(10-30-2012, 12:04 AM)Geesya Wrote: wsalam
selamat datang ke WG hepi posting

terima kasih cik...
Away
10-30-2012, 02:00 PM,
#5
Slmt dtg n slmt berforum. Semoga TP sentiasa.... Big Grin

p/s: minah dah jadi penyambut tetamu skrg..... Tongue
Inna Solati...wa nusuki, wa mahyaya wa mamati.... liLlahi rabbil 'alamin...
Offline
10-31-2012, 02:02 PM,
#6
(10-30-2012, 02:00 PM)Abe Yo Jah Wrote: Slmt dtg n slmt berforum. Semoga TP sentiasa.... Big Grin

p/s: minah dah jadi penyambut tetamu skrg..... Tongue

hambe ini banyak MC lah... boleh minta ilmu sikit?
Offline
11-02-2012, 05:48 PM,
#7
terima kasih datang daftar sini dan promote broker anda

selamat datang Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-05-2012, 11:48 AM,
#8
(11-02-2012, 05:48 PM)astrowan Wrote: terima kasih datang daftar sini dan promote broker anda

selamat datang Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

terima kasih... kalau berminat untuk menjadi IB boleh lah mohon tuan..
Offline
11-05-2012, 03:45 PM,
#9
(11-05-2012, 11:48 AM)GDMFX Wrote: terima kasih... kalau berminat untuk menjadi IB boleh lah mohon tuan..

maaf la

dah ada komitmen dengan broker lain sekarang ni

Big GrinBig GrinBig Grin

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-06-2012, 11:18 AM,
#10
(11-05-2012, 03:45 PM)astrowan Wrote: maaf la

dah ada komitmen dengan broker lain sekarang ni

Big GrinBig GrinBig Grin

tidak mengapa... Tongue
Away
11-06-2012, 04:08 PM,
#11
(10-29-2012, 10:07 PM)GDMFX Wrote: Assalammualaikum dan salam forex...
hambe orang baru di forum portalkini ini, kalau hambe ada terSL dan terMC maafkan hambe ye... tegur2 lah hambe yang baru ini...

wsalam Tuan Hamba.... kita semua baru tuan . Big Grin
Offline
11-09-2012, 12:02 PM,
#12
(11-06-2012, 04:08 PM)wakmeds Wrote:
(10-29-2012, 10:07 PM)GDMFX Wrote: Assalammualaikum dan salam forex...
hambe orang baru di forum portalkini ini, kalau hambe ada terSL dan terMC maafkan hambe ye... tegur2 lah hambe yang baru ini...

wsalam Tuan Hamba.... kita semua baru tuan . Big Grin

sama2 lah kita belajar ye... pedang
Away
11-23-2012, 11:30 AM,
#13
(11-09-2012, 12:02 PM)GDMFX Wrote:
(11-06-2012, 04:08 PM)wakmeds Wrote:
(10-29-2012, 10:07 PM)GDMFX Wrote: Assalammualaikum dan salam forex...
hambe orang baru di forum portalkini ini, kalau hambe ada terSL dan terMC maafkan hambe ye... tegur2 lah hambe yang baru ini...

wsalam Tuan Hamba.... kita semua baru tuan . Big Grin

sama2 lah kita belajar ye... pedang

dh belajar..tapi tak pandai2 la tuan .. mintak tlg tunjukajar ya tuan Big Grin
Offline
11-26-2012, 11:21 AM,
#14
(11-23-2012, 11:30 AM)wakmeds Wrote:
(11-09-2012, 12:02 PM)GDMFX Wrote:
(11-06-2012, 04:08 PM)wakmeds Wrote:
(10-29-2012, 10:07 PM)GDMFX Wrote: Assalammualaikum dan salam forex...
hambe orang baru di forum portalkini ini, kalau hambe ada terSL dan terMC maafkan hambe ye... tegur2 lah hambe yang baru ini...

wsalam Tuan Hamba.... kita semua baru tuan . Big Grin

sama2 lah kita belajar ye... pedang

dh belajar..tapi tak pandai2 la tuan .. mintak tlg tunjukajar ya tuan Big Grin

newbie...skrin
Offline
11-05-2013, 04:06 PM,
#15
resim
Need help? Click here to talk to our customer support
Site: http://www.gdmfx.com
Page: facebook.com/GDMFXcom
Email: customersupport@gdmfx.com



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 14 <<>> Dilihat: 1963
Salam Perkenalan Dari Hambe
GDMFX
61536
Forum Jump: