Salam...

Offline
09-04-2010, 02:25 PM,
#16
salam Abam nuar geesya pun baru daftar
Offline
09-04-2010, 02:43 PM,
#17
(09-04-2010, 02:25 PM)GEESYA Wrote: salam Abam nuar geesya pun baru daftar

wsalam sya... wow... baru register siap jadi super mod plak tu.... huhuhuhu
Offline
09-04-2010, 02:56 PM,
#18
(09-04-2010, 02:43 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 02:25 PM)GEESYA Wrote: salam Abam nuar geesya pun baru daftar

wsalam sya... wow... baru register siap jadi super mod plak tu.... huhuhuhu

ekkeeke org pompuan kita kena jaga baik skit........................ehhehehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 03:30 PM,
#19
(09-04-2010, 02:56 PM)astrowan Wrote:
(09-04-2010, 02:43 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 02:25 PM)GEESYA Wrote: salam Abam nuar geesya pun baru daftar

wsalam sya... wow... baru register siap jadi super mod plak tu.... huhuhuhu

ekkeeke org pompuan kita kena jaga baik skit........................ehhehehe

wsalam .. selamat datang.. cek pun baru juga daftar..
Offline
09-04-2010, 03:57 PM,
#20
(09-04-2010, 02:56 PM)astrowan Wrote:
(09-04-2010, 02:43 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 02:25 PM)GEESYA Wrote: salam Abam nuar geesya pun baru daftar

wsalam sya... wow... baru register siap jadi super mod plak tu.... huhuhuhu

ekkeeke org pompuan kita kena jaga baik skit........................ehhehehe

bodek nak mintak signal ka.... wakakakakaka
Offline
09-04-2010, 04:29 PM,
#21
(09-04-2010, 01:17 PM)Annuar76 Wrote: Salam semua... saya baru join forum ni... terima kasih admin... Big GrinBig GrinBig Grin

sayang admin.....:heart::heart:
Offline
09-04-2010, 04:30 PM,
#22
(09-04-2010, 04:29 PM)iqbalrafei Wrote:
(09-04-2010, 01:17 PM)Annuar76 Wrote: Salam semua... saya baru join forum ni... terima kasih admin... Big GrinBig GrinBig Grin

sayang admin.....:heart::heart:

Ada fair ka dgn admin ni.... hahahahahaahaha
Offline
09-04-2010, 06:05 PM,
#23
hahahahaha..
Offline
09-05-2010, 02:59 AM,
#24
resim

nak bubuh chart pun tak jalan2 lagi....

awat streamyx laju sangat2 taktau... hehehehe
Offline
09-05-2010, 03:09 AM,
#25
Salam... semua warga No 9...

Selamat bersahur.... ni nak jadi markas
HQ/Pusat warga 9 ke ?
Power rangers ...kalau kat sini kita
boleh buat live trade berjemaah guna no 9...
amacam setuju tak kengkawan?
Offline
09-05-2010, 03:30 AM,
#26
(09-05-2010, 03:09 AM)laluan mudah Wrote: Salam... semua warga No 9...

Selamat bersahur.... ni nak jadi markas
HQ/Pusat warga 9 ke ?
Power rangers ...kalau kat sini kita
boleh buat live trade berjemaah guna no 9...
amacam setuju tak kengkawan?

wsalam.... hat tu kena tanya cikgu besaq dulu la masta....
Offline
09-05-2010, 08:17 AM,
#27
(09-05-2010, 03:30 AM)Annuar76 Wrote:
(09-05-2010, 03:09 AM)laluan mudah Wrote: Salam... semua warga No 9...

Selamat bersahur.... ni nak jadi markas
HQ/Pusat warga 9 ke ?
Power rangers ...kalau kat sini kita
boleh buat live trade berjemaah guna no 9...
amacam setuju tak kengkawan?

wsalam.... hat tu kena tanya cikgu besaq dulu la masta....

mestilah kena dapat greenlight dari cikgu besaq dulu.... sokong 100 percent
Offline
09-05-2010, 08:24 AM,
#28
(09-05-2010, 03:09 AM)laluan mudah Wrote: Salam... semua warga No 9...

Selamat bersahur.... ni nak jadi markas
HQ/Pusat warga 9 ke ?
Power rangers ...kalau kat sini kita
boleh buat live trade berjemaah guna no 9...
amacam setuju tak kengkawan?


selamat datang.hepi posting redah ajeSmileSmile
Offline
09-05-2010, 10:03 AM,
#29
newbies mintak tunjuk ajar dari otai2 kat sini buleh? Big Grin
Offline
09-05-2010, 12:05 PM,
#30
(09-05-2010, 10:03 AM)wan2911 Wrote: newbies mintak tunjuk ajar dari otai2 kat sini buleh? Big Grin

saya bukan OTAI.... saya SEMUT GATAI saja.... Takat nak ajar A B C tu bleh la kot....



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 32 <<>> Dilihat: 6499
Salam...
Annuar76
20
Forum Jump: