Scalping Extreme M5 -EA by Akulascalper

Offline
01-08-2012, 08:03 PM,
#1
Nk buka gak thread kat forum ni walaupun EA ini saya dah buka thread kat forum sebelah nun.Jangan mareee haaa!!!!

DOWNLOAD: SCALPING EXTREME BUY M5


DOWNLOAD: SCALPING EXTREME SELL M5


Harap ianya berguna untuk anda.Blush[/font]

Possibly Related Threads...
EA Nagapips Extreme V3
EA mini akulascalper
PELUANG SESUAI UNTUK TRADE TIDAK DATANG SETIAP MASA
Offline
01-08-2012, 08:14 PM,
#2
Adusss!!!...
Aku kat forum ni status Nubie la plak....scam
PELUANG SESUAI UNTUK TRADE TIDAK DATANG SETIAP MASA
Offline
01-08-2012, 08:53 PM,
#3
(01-08-2012, 08:14 PM)Akulascalper Wrote: Adusss!!!...
Aku kat forum ni status Nubie la plak....scam


masta mai 10 tahun sekaligelakym
rajin komen post cepat lah bertukar nantiSmile
Offline
01-08-2012, 09:31 PM,
#4
(01-08-2012, 08:14 PM)Akulascalper Wrote: Adusss!!!...
Aku kat forum ni status Nubie la plak....scam

1st user komen camni gelak gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-08-2012, 10:18 PM,
#5
admin pun status nubie jgk ka? tapi lain dari yg lain...gelakgelak
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 4 <<>> Dilihat: 2338
Scalping Extreme M5 -EA by Akulascalper
Akulascalper
16514
Forum Jump: