Soalan2 panas newbies

Offline
01-29-2011, 01:58 PM, (This post was last modified: 01-29-2011, 02:06 PM by kunang.)
#1
Assalamualaikum w.b.t.

semoga semua sihat kehendaknye

kunang disini ingin membuka thread baru khas untuk soklan2 panas dari newbie dlm memorex ni

kekadang x tau nk jawab ape ble ade org tny, ape tu? ape ni?

so jwpn standard "bace dulu ebook yg aku bagi tu, pastu tny la pape, kalo boleh jwb aku jwb Big Grin"

kot2 masta2 kat sini ada senarai FAQ yang mantap


paidpaidpaidpaid


sori mod kalo dok Confusedhut:Confusedhut:Confusedhut: membebel kat sini
hehe

soalan bese

halal ke dok??
Quote: ini jawapan dari thread sebelah, saya sendiri pon tertanya2 dulu, mari bace yang ni

http://www.mediafire.com/?093b29g3948ni92

http : // www . mediafire . com / ?093b29g3948ni92 - link ni incase x le tgk link macam sy

mari sedutttttttt

Possibly Related Threads...
[newbies] cara adjust jam d forexfactory A to Z
4 perkara newbies kena master kalau nak profit....
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu

Offline
01-29-2011, 07:12 PM,
#2
teruskan sekiranya memberi menafaat kepada semua
Offline
01-29-2011, 07:19 PM,
#3
(01-29-2011, 07:12 PM)GEESYA Wrote: teruskan sekiranya memberi menafaat kepada semua

semoga bermanfaat Big Grin

kalau da berjela2 akan update 1st page bagi senang sume newbies cam sy tgk paidpaid
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu

Offline
02-02-2011, 08:40 AM,
#4
hehe..
Offline
02-02-2011, 12:40 PM,
#5
sdoottttt, jgn x sedootttt
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu

Offline
02-05-2011, 01:39 PM,
#6
sedot2
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
02-05-2011, 02:46 PM,
#7
slurppp slurpppppp
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu

Offline
02-06-2011, 08:48 PM,
#8
berguna utk newbies2 yg masih tertanya2...=)
Offline
04-22-2011, 11:51 AM, (This post was last modified: 04-22-2011, 12:11 PM by taqi5007.)
#9
nak kena tgk gak ni..
Thanks, amat berguna untuk newbie cam saya. skg dah jelas dan dah xde was2. sbb tu baru nak belajar pasal forex skg..
Offline
04-22-2011, 12:17 PM, (This post was last modified: 04-22-2011, 12:19 PM by jebonen.)
#10
den suko soalan2 camnie...

nak soal... nak jawapan jugak...
Offline
02-26-2014, 12:02 AM,
#11
Ikut ijin sedot... Belajar dari soalan-soalan seperti ini biar newbie bisa mengeliminir kesalahan yang dilakukan trader lainnya. Dengan begitu belajar lebih cepat dan bisa lebih sukses nih... Biar bisa konsisten profit akun real OctaFx saya ... Aamiin. Big Grin
Offline
04-10-2014, 12:09 PM, (This post was last modified: 04-10-2014, 12:10 PM by pasfx.)
#12
(02-26-2014, 12:02 AM)wanabebagja Wrote: Ikut ijin sedot... Belajar dari soalan-soalan seperti ini biar newbie bisa mengeliminir kesalahan yang dilakukan trader lainnya. Dengan begitu belajar lebih cepat dan bisa lebih sukses nih... Biar bisa konsisten profit akun real OctaFx saya ... Aamiin. Big Grin


ikutan juga menyimak soalan panas nie, sama juga ane pake broker luar Gdmfx dan masih belajar supaya mendapat profit fix dan diusahakan sebisa mungkin menghindari MC. banayak banyak belajarlah dari forum seperti ini untuk menambah ilmu dan pengalaman
Offline
04-30-2014, 12:08 AM,
#13
(04-10-2014, 12:09 PM)pasfx Wrote: ikutan juga menyimak soalan panas nie, sama juga ane pake broker luar Gdmfx dan masih belajar supaya mendapat profit fix dan diusahakan sebisa mungkin menghindari MC. banayak banyak belajarlah dari forum seperti ini untuk menambah ilmu dan pengalaman


ikut ya, siapa tahu dengan banyak aktif di forum saya akan semakin banyak mendapat ilmu untuk mengembangkan akun micro octafx saya. untuk sekarang ini sih yang membuat saya tergiur itu kontes real raja jalanan yang diadakan oleh octaafx karena hadiah untuk juara 1 itu mobil porsche panamera, bahkan peringkat ke sepuluh saja tetap mendapatkan iPhone terbaru, kalau skill trading saya sudah bagus sih saya mau coba, sayang saya masih butuh banyak belajar.
Offline
05-17-2014, 08:55 PM,
#14
(04-30-2014, 12:08 AM)hydragea Wrote: ikut ya, siapa tahu dengan banyak aktif di forum saya akan semakin banyak mendapat ilmu untuk mengembangkan akun micro octafx saya. untuk sekarang ini sih yang membuat saya tergiur itu kontes real raja jalanan yang diadakan oleh octaafx karena hadiah untuk juara 1 itu mobil porsche panamera, bahkan peringkat ke sepuluh saja tetap mendapatkan iPhone terbaru, kalau skill trading saya sudah bagus sih saya mau coba, sayang saya masih butuh banyak belajar.

wah ramai juga nih forum nak bahas soalan soala pnas apa nie? mau nyimak aja barangkali bermanfaat untuk latihan mendapat profit konsisten di OctaFx dengan benar
Offline
06-11-2014, 01:00 PM,
#15
(05-17-2014, 08:55 PM)Isahforex Wrote: wah ramai juga nih forum nak bahas soalan soala pnas apa nie? mau nyimak aja barangkali bermanfaat untuk latihan mendapat profit konsisten di OctaFx dengan benar

iya ada soalan asoalan apa nie.. bila belum ada barangkali yang suka trading dengan platform mt4 kini ada platform baru namanya JForex Platform dari commex yang berbasis java. sila.. yang mau mencoba



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 58 <<>> Dilihat: 3846
Soalan2 panas newbies
kunang
1553
Forum Jump: