Spoiler - macam mana???

Offline
02-05-2012, 11:42 AM,
#1
spoiler ada 4 jenis

baca dan praktikkan

kenapa perlu ada spoiler :-

1- kasi hiddenkan gambar besar,,,,jadi bila sudah open thread kasi spoiler supaya semua pic dihidden jadi tak leh berat nak load satu page ke satu page

2 - trick kadang2 hujung citer kena kasi spolier tutup supaya org baca dari mula2 dan tak tau yg last ahahahahahha

   

   

tak paham tanya k............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-05-2012, 11:43 AM,
#2
tak fahammmmmm...leh tanyaaaaaa??? gelak
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
02-05-2012, 01:40 PM,
#3
apa pon xpaham, apa aku nak tanya gelak
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
02-05-2012, 03:29 PM,
#4
den try buat
[Spoiler]resim [/spoiler]
Offline
02-05-2012, 03:36 PM,
#5
testing lgBig Grin
[Spoiler=hospital sakit]resim [/spoiler]
Offline
02-05-2012, 04:09 PM,
#6
ooo mcm tu ya, tq en astro Big Grin
Away
04-15-2012, 01:16 AM,
#7
cubaan 1 2 3 4 5..... testing2 over
[spoiler=tak paham lahh]TESTING testing over resim [/spoiler]
[spoiler=ahahahahah boleh pun]satu satu satu satu sopan sikit sopan sikit [/spoiler]
[spoiler] resim[/spoiler]
[spoiler][spoiler][spoiler]resim hahahahahaha terkentut dlm airr blubb blubbb blubbbbb gelak gelak gelak [/spoiler][/spoiler][/spoiler]

yg last nya spoiler jgn bukak yaa.... hanya utk org tetentu je gelakym
Offline
04-18-2012, 10:08 AM,
#8
ingatkan diskas pasal spoiler keto...

resim
Offline
04-18-2012, 10:26 AM,
#9
(04-18-2012, 10:08 AM)tenungskrin Wrote: ingatkan diskas pasal spoiler keto...

resim

gelakym
betui laa ts
Offline
04-18-2012, 11:09 AM,
#10
oo sini ka thread spoiler..Big Grin
Offline
04-25-2012, 12:21 PM,
#11
wow .. besaq spolier .. sayap .. tadop ka.. nanti leh terbang



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 10 <<>> Dilihat: 2129
Spoiler - macam mana???
astrowan
16921
Forum Jump: