Tagline 2013 Wg Idea ????

Offline
05-03-2013, 11:02 PM,
#1
sapa2 ada idea

cadangan dan permintaan dan lain2


????????????

Possibly Related Threads...
kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017
Salam Aidilfitri 2013
Selamat Tahun Baru 2013
apa2 idea dalam wangolds.com
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-03-2013, 11:11 PM,
#2
tag line...INI KALI LAH...ahhahahaha xpun Lain kali macai lahhh...hahahah
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
05-03-2013, 11:29 PM,
#3
den sokong idea JTM...Wink
Offline
05-04-2013, 12:45 AM,
#4
(05-03-2013, 11:29 PM)fine net Wrote: den sokong idea JTM...Wink

Amende idea aku?.... kekekee.....

WANGOLD : SUMBER INFO DAN BISNES MALAYSIA......

amacam....


Rebranding itu penting.....

Asal ada BISNES kejap je user2 masuk usha sini.... janji rajin promote....


Nanti aku tarik otai otai porum angkuh sebelah join sini....


Muahahahaa..... TongueTongueTongue
Offline
05-04-2013, 09:15 AM,
#5
up sket........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 4 <<>> Dilihat: 1142
Tagline 2013 Wg Idea ????
astrowan
71609
Forum Jump: