Talong Ea

Offline
03-15-2013, 03:59 PM, (This post was last modified: 03-16-2013, 12:20 AM by Gogo.)
#1
EA based indi tma true tanpa filter

bektes default setting

   

   

   

   

   

   

   


.ex4   ++$ talong EA $++.ex4 (Size: 6.79 KB / Downloads: 87)

kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-15-2013, 04:28 PM,
#2
subhanallah....
berbanyak2 terima kasih, tuan...
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
03-15-2013, 07:15 PM,
#3
canak tu...
Offline
03-15-2013, 07:25 PM,
#4
klu 5 decimal cmno setting?.. den test..ea open order peh tu trus close..lom sompek apo pun..

sapo jakpar tonggek ni??..

resim
Offline
03-15-2013, 08:01 PM,
#5
(03-15-2013, 07:25 PM)tenungskrin Wrote: klu 5 decimal cmno setting?.. den test..ea open order peh tu trus close..lom sompek apo pun..

sapo jakpar tonggek ni??..

resim

kono tanyo tuan gogo sapo jakpar tu.....gelak
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
03-16-2013, 12:16 AM,
#6
jakpar tonggek = nama sebenar Gogo


gelak gelak gelak

pedang
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-16-2013, 12:26 AM,
#7
(03-15-2013, 07:25 PM)tenungskrin Wrote: klu 5 decimal cmno setting?.. den test..ea open order peh tu trus close..lom sompek apo pun..

sapo jakpar tonggek ni??..

resim

sy pon tak th kalo kat 5 decimal mcm mana setting

sy test kat 4 decimal je

sepatutnya bulih je run kat 5 decimal setting

kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-16-2013, 03:08 AM, (This post was last modified: 03-16-2013, 03:09 AM by talong.)
#8
(03-16-2013, 12:26 AM)Gogo Wrote:
(03-15-2013, 07:25 PM)tenungskrin Wrote: klu 5 decimal cmno setting?.. den test..ea open order peh tu trus close..lom sompek apo pun..

sapo jakpar tonggek ni??..

resim

sy pon tak th kalo kat 5 decimal mcm mana setting

sy test kat 4 decimal je

sepatutnya bulih je run kat 5 decimal setting

EA ni sesuai utk TF15m saja @ xkisah TF mana2 pon???
jika tgk kpd ss backtest tuan, di TF15M...
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
03-16-2013, 03:29 AM,
#9
(03-16-2013, 03:08 AM)talong Wrote:
(03-16-2013, 12:26 AM)Gogo Wrote: sy pon tak th kalo kat 5 decimal mcm mana setting

sy test kat 4 decimal je

sepatutnya bulih je run kat 5 decimal setting

EA ni sesuai utk TF15m saja @ xkisah TF mana2 pon???
jika tgk kpd ss backtest tuan, di TF15M...

bulih je try mane2 tf tgk lah yg mana yg terbaik
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
03-16-2013, 02:54 PM,
#10
(03-15-2013, 03:59 PM)Gogo Wrote: EA based indi tma true tanpa filter

bektes default setting


Wahhhh!! Macam menarik ni.....
Ada forward test account utk ea ni tak???

PELUANG SESUAI UNTUK TRADE TIDAK DATANG SETIAP MASA
Offline
03-16-2013, 03:40 PM,
#11
(03-16-2013, 02:54 PM)Akulascalper Wrote:
(03-15-2013, 03:59 PM)Gogo Wrote: EA based indi tma true tanpa filter

bektes default setting


Wahhhh!! Macam menarik ni.....
Ada forward test account utk ea ni tak???

belum ada result forward test lg sb EA baru siap kelmarin

kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
04-15-2013, 04:51 PM,
#12
ini yang saya cari ..tima kasih tt .. ada magic number kee tt?
Offline
07-19-2015, 05:33 PM,
#13
hello if you mql4 file here so i am very thanks to you so much



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 12 <<>> Dilihat: 3853
Talong Ea
Gogo
69911
Forum Jump: