Trade Dengan Ichimoku Kinko Hyo (analisa Harian)

Offline
11-14-2012, 10:30 AM,
#1
salam..

ntah mana datang semangat pagi pagi ni,(semangat deepavali kot..haha) terasa nak tepek analisis aku pasal ichimoku.. btw, xyah panggil masta... banyak lagi aku perlu blaja.. just sharing.. kot2 boleh membantu korang.. analisa, akan aku update atleast sehari sekali..

so, analisa aku, berdasarkan Ichimoku Kinko Hyo.. ni adalah standard indicator dalam mt4..

kalau nak blaja pasal ichimoku, boleh tengok thread masta doji kat forum sblah..

analisa untuk
power from http://www.wangolds.com
jam 7.50 pagi

resim

Possibly Related Threads...
Analisis Harian Atirox
Acy - Analisa Market
Analisa Teknikal 26 Julai 2016
Analisa Teknikal 25 Julai 2015
Analisa Teknikal 22 Julai 2016
Analisa Teknikal 20 Julai 2016
Analisa Teknikal 19 Julai 2016
Analisa Teknikal 18 Julai 2016
Analisa Teknikal 14 Julai 2016
Offline
11-14-2012, 10:34 AM,
#2
nampak awan nano laa giant , x faham lag
Offline
11-14-2012, 10:37 AM,
#3
update 1st post tu


setting ichi...mmg aku guna ichi dah lama gelakym

Big Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-14-2012, 11:28 AM,
#4
wahaha..sajer aku letak analisa.. kot2 boleh jadi panduan.. bukan nak kejar nama.. nak naikkan rating je.. kot2 dapat experienced trader kat sblah tu.. boleh apply suppoter..hehe.. ke astrowan nak amik aku suppoter tradefort? hehehe ada gaji kan?
Offline
11-14-2012, 02:24 PM,
#5
nice sharing, tt....
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."





Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 4 <<>> Dilihat: 1523
Trade Dengan Ichimoku Kinko Hyo (analisa Harian)
giant.1989
62750
Forum Jump: