WAJIB TAHU waktu open session dunia

Offline
10-16-2010, 11:11 PM,
#1
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-16-2010, 11:13 PM,
#2
makasih masta
Offline
10-16-2010, 11:17 PM,
#3
terima kasih masta ...
Offline
10-17-2010, 12:01 AM,
#4
mkacih masta
Offline
10-17-2010, 12:11 AM,
#5
sama sama..........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-06-2011, 02:39 AM,
#6
terima kasih masta..
lama dah nak tau pasal bende ni.. ni baru leh tau..
ekekeke
Offline
01-06-2011, 02:58 AM,
#7
terima kasih masta Smile
Offline
01-06-2011, 05:29 PM,
#8
Terima kasih Masta!!!!!!!!!
resim
Offline
01-07-2011, 01:02 AM,
#9
terima kasih nikolai. Smile bhahah
Offline
01-07-2011, 01:37 AM,
#10
masta tu waktu open market...waktu tutup market tadak ke?
Offline
01-07-2011, 01:58 AM,
#11
(01-07-2011, 01:37 AM)piJimR Wrote: masta tu waktu open market...waktu tutup market tadak ke?

sat............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-13-2013, 12:04 AM,
#12
terima kasih tuan, sangat membantu si kosongkosong mengenal masa dunia Wink
Offline
03-13-2013, 12:11 AM, (This post was last modified: 03-13-2013, 12:12 AM by tenungskrin.)
#13
(10-16-2010, 11:11 PM)astrowan Wrote: waktu malaysia

8pagi jepon
2petang euro
4ptg gbp
9malam New York





ada lagi boleh tambah

baru den tau euro bukak kul 2 potang.. tq masta..
Offline
05-14-2014, 08:02 PM,
#14
mengetahui pergerakan open session dunia memang penting karena berhubungan dengan perolehan profit yang besar dimana apa masa itu pair bergerak dengan tinggi. dan untuk mengetahuinya di OctaFx ada harga live real time yang bisa memberi informasi akurat pergerakan pair
Offline
05-19-2014, 08:22 PM,
#15
Sebagai seorang trader memang harus mengetahui sesi market, agar kita juga bisa mengetahui di pair mana sebaiknya kita melakukan OP. Tapi yang paling sulit adalah, mengendalikan diri kita sendiri dan juga harus memahami tentang market forex ini dengan sebaik mungkin.
JustForex - Just Comportable Trading



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 141 <<>> Dilihat: 13590
WAJIB TAHU waktu open session dunia
astrowan
397
Forum Jump: