Wangolds

Offline
05-24-2014, 07:34 AM,
#1
salam perkenalan warga wangolds saya izooul , kerja biasa² je tak kaya .. jika ada tersilap ada tak betul sila la tegur dan tunjuk ajar .. peace

Possibly Related Threads...
Hi Wangolds Forumers!i Am A Newbie Here!
Salam Kenalan Kepada Semua Pengguna Wangolds
~~new in wangolds town~~
mydesk Melaporkan diri di wangolds
Salam satu wangolds dari yffasri harap dpt bagi tunjuk ajar.
Salam warga Wangolds..
Offline
05-24-2014, 07:34 AM,
#2
Hi izooul,

Selamat Datang Ke Wangolds - Underground Forex Traders Begin Here

Sila lah baca semua tutorial di sini http://wangolds.com/Forum-Tutorial-Forum

Jika tak paham boleh buka apa2 thread dan seterusnya kekalkan anda disini dan beramah mesralah sesama user disini

Kami semua warga wangolds.com menerima anda sebaiknya

selamat datang Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin



Ikhlas daripada saya,
minahX
Offline
05-24-2014, 08:34 PM,
#3
(05-24-2014, 07:34 AM)izooul Wrote: salam perkenalan warga wangolds saya izooul , kerja biasa² je tak kaya .. jika ada tersilap ada tak betul sila la tegur dan tunjuk ajar .. peace

wsalam

saya pon keja biasa2 jerk Big Grin lai lai lai Big Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 2 <<>> Dilihat: 802
Wangolds
izooul
85539
Forum Jump: