Wanita Diperkosa Abang Ipar Lepas Enggan Bayar Bil Air

Offline
09-30-2015, 10:16 AM,
#1
Nilai: Akibat gagal membayar tunggakan bil utiliti dan sewa rumah didiaminya bersama suami dan anak-anak, seorang wanita mendakwa menjadi mangsa rogol oleh abang iparnya dalam kejadian di sebuah rumah di Kampung Gebok, Mantin di sini, dua bulan lalu.


Wanita berusia 31 tahun itu mendakwa kejadian pertama berlaku pada 17 Julai lalu dan kejadian terakhir pada awal bulan lalu apabila abang iparnya itu dikatakan berang selepas dia dan suami didakwa tidak pernah membayar sewa serta melangsaikan bil utiliti sejak menetap di rumah berkenaan, kira-kira dua tahun lalu.

Sumber berkata, sebelum kejadian itu, suspek dikatakan sudah lama berang dengan mangsa dan suami apabila semua perbelanjaan harian dikatakan ditanggung keluarga suspek dan nenek mangsa.

Menurutnya, rumah yang didiami itu dikatakan milik nenek mangsa yang kemudian dibahagikan kepada dua iaitu satu bahagian didiami kakak mangsa yang juga isteri suspek, anak serta neneknya manakala mangsa, suami serta tiga anak mereka menetap di bahagian yang satu lagi.

“Selepas dua tahun tinggal di rumah itu, suspek mendakwa mangsa sekeluarga tidak pernah membantu menjelaskan bil air, bil elektrik serta bayaran sewa.

“Berang dengan tindakan keluarga wanita berkenaan, suspek yang berusia 40-an dikatakan bertindak memanjat bumbung rumah mangsa kira-kira jam 12 tengah malam, 17 Julai lalu sebelum merogol mangsa,” katanya.

Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.

Possibly Related Threads...
Gadis Tingkatan 3 Diperkosa Teman Lelaki Kenal Di Wechat
Gadis Diperkosa Bergilir-gilir 9 Tentera Kini Sedang Hamil
Isteri Nekad Kerat Alat Sulit Lepas Syak Suami Curang
Cikgu Wanita Dicekup Dalam Keadaan Aib Dengan Pelajar
Dicekup Di Hotel, Wanita Melutut Rayu Teman Lelaki Pakistan Jangan Ditahan
Gadis Didakwa Buat Laporan Palsu Diperkosa
Ahli Dewan Wanita Disiasat Cabul 2 Lelaki
Budak 11 Tahun Lahirkan Bayi Hasil Benih Abang Sendiri
Lelaki Didakwa Bersandar Pada Badan Wanita Dalam Lrt
Pengurus Restoran Pizza Dipukul Lepas Ajak Pekerja Lakukan Seks Di PutrajayaUsers browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 518
Wanita Diperkosa Abang Ipar Lepas Enggan Bayar Bil Air
sukawg
98611
Forum Jump: