Wawa Zainal Kongsi Gambar Anaknya, Aeril Zafrel Tak Kisah Dihina

Offline
10-16-2013, 12:27 PM,
#1ramai yang ternanti-nanti mahu melihat wajah anak hasil perkahwinan Wawa Zainal dan Aeril Zafrel. Pasti comel kerana emak dan ayahnya pun cantik dan kacak. Terbaru, menerusi laman Instagramnya, Wawa Zainal telah berkongsi gambar permata hatinya.

gambar anak wawa zainal

Dengan caption “Menanti cahaya mata ini sedar.menatap kami berdua.rindu dengar tangisannya“, gambar ini telah mendapat lebih 16,000 LIKE daripada peminat Wawa Zainal. Banyak pihak yang mendoakan kebahagiaan, kesihatan dan kesejahteraan Ahmad Fakharuddin Attar yang telah dilahirkan pada 24 Ogos yang lalu.
gambar anak wawa zainal

Sebelum itu Aeril Zafrel juga telah berkongsi gambar anaknya menggenggam jari seseorang. Dengan caption “Ya bunayya. (Wahai anakku) engkau dari #cintahalal aby&ummiy“, gambar tersebut telah mendapat lebih daripada 24,000 LIKES. Malah Aeril Zafrel menerusi akaun Twitternya juga melahirkan rasa tidak kisah dihina oleh mereka yang memandang serong terhadap perkahwinannya.

gambar anak wawa zainal

Nampak gayannya Wawa Zainal dan Aeril Zafrel telah mula berani untuk berkongsi kisah hidup mereka selepas berkahwin. Nampak sangat bahagia dan ceria. Sama-samalah kita doakan agar mereka terus bahagia sehingga ke akhir hayat. Semoga apa yang telah terjadi dijadikan pengajaran buat mereka berdua dan kita semua.
Possibly Related Threads...
Ibu Bapa Sajat Bersumpah Anaknya Khunsa
Dosa Hina Gambar Saya Bunting, Kata Sajat
Bapa Dihina, Watson Nyambek Buat Laporan Polis
Yusry Kongsi Gambar Terkini Lisa Surihani
Cerai? Hanez Suraya Terus Kongsi Gambar Bahagia
Lupa Parking Mana, Justin Bieber Tak Kisah Hilang Kereta Ferrari
Nad Zainal Selamat Lahirkan Anak Lelaki
Misha Omar Kongsi Wajah Anak Lelaki
Asyik Muat Naik Gambar Berpeluk, Kahwin Sajalah
Nad Zainal Sah Hamil 4 BulanUsers browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 2473
Wawa Zainal Kongsi Gambar Anaknya, Aeril Zafrel Tak Kisah Dihina
kejatempek
78493
Forum Jump: