apa2 idea dalam wangolds.com

Offline
07-09-2012, 04:36 PM,
#1
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
07-09-2012, 08:06 PM,
#2
bagi duit sapo masuk wg..
Away
07-09-2012, 09:04 PM,
#3
(07-09-2012, 08:06 PM)tenungskrin Wrote: bagi duit sapo masuk wg..

aden setuju yoo ... pastu suruh owner belanja satay goreng ... Big Grin
Away
07-09-2012, 11:48 PM,
#4
ataupun buat citer mcm uncle seekers tu haaa...... sehari beribu org masukk gelak gelak .... ada brann ... den tak bran ..tapi kalau jeb brann ..den pikir dululaaa gelak gelak
Offline
07-10-2012, 08:58 AM,
#5
(07-09-2012, 11:48 PM)wakmeds Wrote: ataupun buat citer mcm uncle seekers tu haaa...... sehari beribu org masukk gelak gelak .... ada brann ... den tak bran ..tapi kalau jeb brann ..den pikir dululaaa gelak gelak

eden jugak...gelak..ngeee
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
07-10-2012, 10:57 AM,
#6
(07-09-2012, 08:06 PM)tenungskrin Wrote: bagi duit sapo masuk wg..

kalau income wg usd10k per month tak apa jugak gelak gelak


(07-09-2012, 11:48 PM)wakmeds Wrote: ataupun buat citer mcm uncle seekers tu haaa...... sehari beribu org masukk gelak gelak .... ada brann ... den tak bran ..tapi kalau jeb brann ..den pikir dululaaa gelak gelak

uncle wak pon panas gak macam2 ada


oittttttt serius plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gelak gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
07-10-2012, 11:58 AM,
#7
Bole ko buek macam mudah ka, lelong ka, tompek tuk jual barang, iklan barang...amacam??????
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
07-10-2012, 12:01 PM,
#8
(07-10-2012, 11:58 AM)itsodie Wrote: Bole ko buek macam mudah ka, lelong ka, tompek tuk jual barang, iklan barang...amacam??????

http://wangolds.com/Forum-TRADING-ZONE-CLASSIFIEDS-MARKETPLACE

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

lagi lagi lagi gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
07-10-2012, 12:07 PM, (This post was last modified: 07-10-2012, 12:09 PM by itsodie.)
#9
(07-10-2012, 12:01 PM)astrowan Wrote: http://wangolds.com/Forum-TRADING-ZONE-CLASSIFIEDS-MARKETPLACE

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

lagi lagi lagi gelakym


ada dah ka? hahahahaha...den den butoooooo IT
buek ala ala skype tak buleh ka? bcakap sambil ngengok org...ahhaaaa..kalo bole, mmg haru biru meriah la jdnye wangolds niiii
" Your FUTURE is created by what you do TODAY, not tomorrow "
Offline
07-10-2012, 12:11 PM,
#10
(07-10-2012, 12:07 PM)itsodie Wrote: ada dah ka? hahahahaha...den den butoooooo IT
buek ala ala skype tak buleh ka? bcakap sambil ngengok org...ahhaaaa..kalo bole, mmg haru biru meriah la jdnye wangolds niiii

ada...

dah ada nanti masukkan

sekali chat fb dalam WG nanti ada di tepi nanti aku masukkan

kalau masuk bab chat ni...server satg kong king kong jawapnya gelak gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-22-2012, 05:57 PM,
#11
(07-09-2012, 08:06 PM)tenungskrin Wrote: bagi duit sapo masuk wg..

dalam proses gelakym

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 10 <<>> Dilihat: 1786
apa2 idea dalam wangolds.com
astrowan
41974
Forum Jump: