[artismsia]_(gosip)wajah Wan Sakinah Yang Dikatakan Bakal Isteri Kedua Ashraf Muslim?

Offline
05-09-2013, 06:56 PM, (This post was last modified: 05-09-2013, 07:08 PM by astrowan.)
#1

Beberapa hari ini agak kecoh juga di laman Internet apabila timbul desas desus yang pelakon dan pengamal perubatan Islam Ashraf Muslim akan berkahwin untuk kali kedua dengan seorang wanita bernama Wan Sakinah.

Kami telah menerima kiriman e-mel dari pembaca BeautifulNara.com yang enggan dikenali mendakwa gambar-gambar yang dikepilkan olehnya ialah Wan Sakinah yang dikatakan akan berkahwin dengan Ashraf dengan kebenaran isteri pertamanya Noor Dayana Lokman.


Menurut penghantar e-mel, Wan Sakinah ialah seorang krew produksi di sebuah stesen televisyen swasta untuk sebuah rancangan bual bicara yang popular di Malaysia.

Kebenaran dakwaan ini tidak dapat dipastikan, namun sekiranya benar dan dan ada kebenaran dari isteri pertama apa salahnya bukan. Kalau tak silap, pernikahan Asyraf dan Noor Dayana berlangsung pada Ogos 2011 dan sudah setahun  setengah mereka melayari bahtera perkahwinan.

Sementara itu melalui laman Twitternya, Ashraf telah memberi reaksi mengenai laporan akhbar Harian Metro mengandungi kenyataan dari Wan Sakinah:

Salam semua. Luahan hati. Makin lama makin ramai yang suka melemparkan fitnah demi kepentingan masing-masing. Ingat kita ada Allah.

Makin banyak fitnah dilemparkan yg direka-reka oleh wartawan Harian Metro. Semoga Allah memberkati kamu. Ingat kita ada Allah.

Tidak dapat dipastikan apa maksud sebenar Ashraf Muslim mengenai ‘fitnah’ yang didakwanya. Apa pun mari kita doakan semoga penyelesaian terbaik akan dicapai oleh pihak-pihak terlibat.


http://beautifulnara.com/gosipwajah-wan-sakinah-yang-dikatakan-bakal-isteri-kedua-ashraf-muslim/


Possibly Related Threads...
Stacy, Akim Tayang Wajah Anak, Eshaal
Nora Danish, Nedim Sah Jadi Suami Isteri
Adi Putra Sah Bercerai Dengan Kedua-dua Isteri
Hans Isaac Bakal Kahwini Ratu Cantik Julai Depan
Jep, Sari Yanti Sah Jadi Suami Isteri
Farah Asyikin Kembali Bergelar Isteri.
Lisa Surihani Hamil Anak Kedua.
Rani Kulup Dilayan 2 Isteri Ketika Demam
Julia Ziegler Sah Jadi Isteri Jurutera
Lufya, Che Muhammad Hafiz Sah Suami IsteriUsers browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 4352
[artismsia]_(gosip)wajah Wan Sakinah Yang Dikatakan Bakal Isteri Kedua Ashraf Muslim?
Wartawan
71801
Forum Jump: