Get Adobe Flash player

[artismsia]_(gosip)wajah Wan Sakinah Yang Dikatakan Bakal Isteri Kedua Ashraf Muslim?

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beberapa hari ini agak kecoh juga di laman Internet apabila timbul desas desus yang pelakon dan pengamal perubatan Islam Ashraf Muslim akan berkahwin untuk kali kedua dengan seorang wanita bernama Wan Sakinah.

Kami telah menerima kiriman e-mel dari pembaca BeautifulNara.com yang enggan dikenali mendakwa gambar-gambar yang dikepilkan olehnya ialah Wan Sakinah yang dikatakan akan berkahwin dengan Ashraf dengan kebenaran isteri pertamanya Noor Dayana Lokman.


Menurut penghantar e-mel, Wan Sakinah ialah seorang krew produksi di sebuah stesen televisyen swasta untuk sebuah rancangan bual bicara yang popular di Malaysia.

Kebenaran dakwaan ini tidak dapat dipastikan, namun sekiranya benar dan dan ada kebenaran dari isteri pertama apa salahnya bukan. Kalau tak silap, pernikahan Asyraf dan Noor Dayana berlangsung pada Ogos 2011 dan sudah setahun  setengah mereka melayari bahtera perkahwinan.

Sementara itu melalui laman Twitternya, Ashraf telah memberi reaksi mengenai laporan akhbar Harian Metro mengandungi kenyataan dari Wan Sakinah:

Salam semua. Luahan hati. Makin lama makin ramai yang suka melemparkan fitnah demi kepentingan masing-masing. Ingat kita ada Allah.

Makin banyak fitnah dilemparkan yg direka-reka oleh wartawan Harian Metro. Semoga Allah memberkati kamu. Ingat kita ada Allah.

Tidak dapat dipastikan apa maksud sebenar Ashraf Muslim mengenai ‘fitnah’ yang didakwanya. Apa pun mari kita doakan semoga penyelesaian terbaik akan dicapai oleh pihak-pihak terlibat.


http://beautifulnara.com/gosipwajah-wan-sakinah-yang-dikatakan-bakal-isteri-kedua-ashraf-muslim/


Possibly Related Threads...
Rahim Sepahtu Nafi Pukul Isteri
Bukan Janda Lagi, Abby Abadi Sah Bergelar Isteri
Diana Danielle Sedang Hamil Anak Kedua
Suamiku Jatuh Dari Langit, Filem Tayangan Hari Raya Yang Gagal
Adegan Mesra Terlalu Luar Biasa, Drama Dia Isteri Luar Biasa Dilakonkan Semula
Salih Yaacob Bakal Timang Anak Ke 13
Felixia Yap Sah Bergelar Isteri
Hanis Zalikha Sah Bergelar Isteri
Lana Nodin Sah Jadi Isteri Mohd Daud
Fahrin Ahmad Nikah Sabtu Ini, Nafi Bakal Isteri Janda Izreen Azminda


Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Terkini Berita

Tunggu akan datang..........

Get Adobe Flash player