bb break out + martingel EA

Offline
12-20-2011, 08:45 PM, (This post was last modified: 02-03-2012, 02:25 AM by Gogo.)
#1
   


.rar   ++bb break out EA++.rar (Size: 20.36 KB / Downloads: 67)


.rar   template_bb breakout.rar (Size: 3.17 KB / Downloads: 59)


Attached Files Image(s)
   

.rar   sett.rar (Size: 466 bytes / Downloads: 49)
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
12-20-2011, 08:47 PM,
#2
thanks


ni yg haritu tu ka????????? gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-20-2011, 08:49 PM,
#3
ye... sebelum file ni hilang baik aku upload dulu gelak
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
12-20-2011, 08:56 PM,
#4
(12-20-2011, 08:49 PM)Gogo Wrote: ye... sebelum file ni hilang baik aku upload dulu gelak

gelak

aku dah cakap awal2 ko paste ja apa2 coding dlam wg ni

section aku dah buat...ko paste ko ja paham pon dah ok pastu ko adjust2 la apa2 yg patut.........

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

apa2 pon thanks Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
12-20-2011, 09:25 PM,
#5
wak mano pulak nih...ngeeeSmile
Offline
12-20-2011, 10:41 PM,
#6
(12-20-2011, 09:25 PM)chik Wrote: wak mano pulak nih...ngeeeSmile
wat baru kena setting baik popit kaw2... sesuai utk akaun demo gelak

kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
12-20-2011, 10:45 PM,
#7
(12-20-2011, 10:41 PM)Gogo Wrote: wat baru kena setting baik popit kaw2... sesuai utk akaun demo gelak

kasi tau depo minimum berapa
lot berapa
berapa dia g jalan tak reverse kasi MC
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-20-2011, 11:40 PM, (This post was last modified: 12-20-2011, 11:45 PM by Gogo.)
#8
(12-20-2011, 10:45 PM)astrowan Wrote: kasi tau depo minimum berapa
lot berapa
berapa dia g jalan tak reverse kasi MC


tk tahu depo berapo tak mc, ea ni jln iku indi bb bila price sentuh line bb yg tgh tu ea close pos, kalu nk popit lg set kat parameter UseClose_kat_line_tengah= False pastu try adjust step besar sikit.
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Offline
12-22-2011, 09:50 AM,
#9
(12-20-2011, 10:41 PM)Gogo Wrote: wat baru kena setting baik popit kaw2... sesuai utk akaun demo gelak



ada setting keramat ke?
Offline
12-22-2011, 12:02 PM,
#10
(12-22-2011, 09:50 AM)sEnOi PraHaQ Wrote: ada setting keramat ke?

dia tak ada setting keramat..dia dok cari tak jumpa

ko cari la kalau ada share sini Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ko kan masta ea gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-22-2011, 01:15 PM,
#11
(12-22-2011, 12:02 PM)astrowan Wrote: dia tak ada setting keramat..dia dok cari tak jumpa

ko cari la kalau ada share sini Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ko kan masta ea gelak gelak


betul2 sapa2 rajin nak tolong carikan setting baik silakan kalo jumpa share2 lah ye hehehe....
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak
Away
02-02-2012, 06:15 PM, (This post was last modified: 02-02-2012, 06:16 PM by chik.)
#12
Seting kasi cantekk Masta..
Offline
02-22-2012, 11:47 AM,
#13
saya mesti cuba ...tima kasih kerana share tapi macam mana nak dapat password dia ?
Offline
02-23-2012, 02:10 AM,
#14
(02-22-2012, 11:47 AM)spiral Wrote: saya mesti cuba ...tima kasih kerana share tapi macam mana nak dapat password dia ?


passwok : rock
kekasih ku di bawa lari mat bangla.. gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 13 <<>> Dilihat: 2873
bb break out + martingel EA
Gogo
16220
Forum Jump: