cara baca thread posting harini dan latest

Offline
03-30-2012, 12:54 AM,
#1
tengok atas sekali bawah logo...gerakkan mouse ke perkataan forum

keluar NEW POST dan TODAYS POST

tekan salah satu..anda akan tahu perbezaannnya...

resim





selamat mencuba............


Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

skrin skrin skrinskrin skrin

Possibly Related Threads...
Cara Paling Senang Upload Gambar dalam Posting
Cara Mencari Thread Dan Membuka Thread
NewThread OpenThread cara senang dari muka depan/index
cara check thread WG di google cara pantas
like pada semua thread yang anda baca
cara upload file dalam thread
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-30-2012, 12:59 AM,
#2
1st time den tokan menatang tu mlm nih..
camno nak tau bezo ehhh :S:S:S
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."





Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1 <<>> Dilihat: 815
cara baca thread posting harini dan latest
astrowan
18252
Forum Jump: