cara cara BUAT MINYAK PENGASIH

Offline
09-23-2011, 05:32 AM,
#1
Wink 

1. Buat Solat Hajat Khusus, rakaat pertama sesudah baca Al-fatihah baca surah Qul 10 x, rakaat yang kedua 20x, rakaat ketiga 30x, rakaat keempat 40x, pastu salam (jangan lupa sediakan minyak wangi tanpa alkohol letak kat depan tempat kita solat)

2. Abis salam wirid ni, YA WADUUD 1000x, setiap 100x, tiupkan pada minyak

3. Bila nak gunakan minyak nih, baca BUDUHHHUN 4 x ( sambil tahan nafas) pastu sapu pada baju
__________________


Possibly Related Threads...
Cara Mengenali Perniagaan Yang Menggunakan Pelaris
cara hendak jadi gagah macam badang
ade cara nye nk kuatkan zakar....
Cara Membuat Uang Asma
cara cara nak 'batang' keras cam kayu
Cara Mendeteksi Racun dalam Makanan
Ilmu pengasih :-
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 9816
cara cara BUAT MINYAK PENGASIH
astrowan
15023
Forum Jump: