cara check thread WG di google cara pantas

Offline
08-29-2012, 07:11 PM,
#1
di google kita leh direct terus check samada thread kita nak bukak tu dah ada atau belom..cara pantas ni tak semua tau tapi perfect la dia punya results leh tahan la rasanya

cth kita nak check perkataan "astrowan hensem" sudah ada atau belom

p kat google taip macam ni :-
Code:
site:wangolds.com astrowan hensem

nanti dia akan bg results macam gambar dibawah ni

resim


kenapa kita perlu code macam tu sbb kita nak check dalam Wg sahaja tu sebab kena ada taip site : wangolds sahaja (dekatkan semua perkataan) kalau webside lain pon leh guna

dia akan deep search satu2 webside tu

boleh dilakukan apa2 nama webside pon boleh dan apa2 keyword pon boleh

sekian sahaj tips utk malam ni bertemu lagi di waktu dan masa yang akan datang

bye

gelakym


Possibly Related Threads...
Cara Paling Senang Upload Gambar dalam Posting
Cara Mencari Thread Dan Membuka Thread
NewThread OpenThread cara senang dari muka depan/index
like pada semua thread yang anda baca
cara baca thread posting harini dan latest
cara upload file dalam thread
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-06-2013, 08:14 PM,
#2
Smilerespek tgh try tekan button thanks ni Tongue
Offline
03-05-2013, 01:52 AM,
#3
si kosongkosong dah cuba dan berjaya dapat hasil seperti yang TT tunjuk satu



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 2 <<>> Dilihat: 991
cara check thread WG di google cara pantas
astrowan
50747
Forum Jump: