cara2 masukkan utube dalam forum wangolds.com oleh cik tasya....

Offline
05-09-2011, 12:41 AM,
#1
(05-08-2011, 03:27 PM)ajktingkap Wrote: merdu-merdu seleksi lagu-lagu disini, ajk tumpang dengo je la, nak tempek video youtube tak reti cry

resim

resim

Possibly Related Threads...
Cara Paling Senang Upload Gambar dalam Posting
Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?
cara2 upload gambar dalam forum
Letak Video Facebook Embaded Dalam Wangolds
cara upload file dalam thread
Offline
01-25-2013, 10:21 PM,
#2
utk @[Ebook]

cara masukkan link utube

bukan setakat youtube..leh sekali google video,daily motion,
metacafe,myspace tv,vimeo,yahoo video

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-26-2013, 12:42 AM,
#3
thnksss ye Astro....hehehehe
xgbnfvb x
Offline
03-05-2013, 01:48 AM,
#4
Terima kasih TT, si kosongkosong akan belajar perlahan2 Smile



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 3 <<>> Dilihat: 1425
cara2 masukkan utube dalam forum wangolds.com oleh cik tasya....
tenungskrin
3096
Forum Jump: