ea martingale lagi

Offline
12-22-2011, 11:28 AM,
#1
siapa dah bosan dok mc je? siapa dah bosan trade tak consistan?
ea ni dari jiran sebelah..bukan aku punya...setting ni aku punya life acc..ikhlas

try la ea ni..boleh layan 260Pips negative float..

GU tf M1 modal 1000 =lot 0.01
micro 10000= lot 0.10 leverage 1 : 600

dapat 10% sebulan ok ka?tak ok jgn pakai lor...sempoi

apa kelebihan setting aku...
1) martingale hanya memerlukan 32 pips reverse untuk close all profit.
2) scalper 16 pips utk tp( half martingale tp)
3) setakat ni boleh pi 260 pips negetive float( dengan margin yg disyorkan lor)

ea nye..
http://www.datafilehost.com/download-bc5cb59f.html

setting nye
http://www.datafilehost.com/download-b388c152.html


elok untuk GU dan Ucad

wallahualam


but always
Comercio bajo su propio riesgo <<


Possibly Related Threads...
dreaded MARTINGALE
MG datang lagi
Offline
12-22-2011, 12:00 PM,
#2
ok tu 10% per month

asb pon tak leh kasi lorrrrrrrrrrrrrrrr Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1 <<>> Dilihat: 1115
ea martingale lagi
sEnOi PraHaQ
16251
Forum Jump: