gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet

Offline
05-09-2012, 01:01 AM, (This post was last modified: 05-09-2012, 01:02 AM by astrowan.)
#1
haaaaa sapa tak kenai tak elok bukak tengok muka dia...p bukak benda lain

iskiskisk awat semua nak berbogel..p la pakai tudung kan baguih skit

sopan2 jalan tunduk2 haaaaaaaaa

sapo dia Selena Gomez ni aaaaa

Selena Marie Gomez (dilahirkan July 22, 1992) budak2 g ...biasa la 30 sen jerk..iskiskiskisk

ni gambar dia ni Marie Gomez

[Image: ?di=U144]

so nak tengok apa aaaaaaaaaaaa gelak gelak gelak



Possibly Related Threads...
Pelajar Wechat Gambar Bogel Bagi Cikgu
Selfie Alat Sulit Kegilaan Terkini Gadis Di Jepun (3 Gambar)
10 Gambar Artis Sambut Hari Tanpa Bra Sedunia
Harga Internet Di Malaysia Mahal
5 Gambar Seksi Mayang Prasetyo Petikan Fb Mangsa Kerat Rebus Kekasihnya
3 Gambar Wanita Cantik Dulunya Dia Adalah Jeng Jeng Jeng
(6 Gambar) Sex Doll 'dutch Wives' Japan Mendapat Sambutan Berkualiti Tinggi
( 4 Gambar 18sx) Aksi Panas Datin Sri Linda Rahman Di Hotel, Siapakah Beliau?
12 Gambar Kelebihan Wanita Payudara Besar Yang Ramai Tak Tahu
Cun Gila 19 Gambar Miss Tiffany Universe Thailand 2014
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
05-09-2012, 01:06 AM,
#2
mana gambar yg tak senset tuu.... tempek lah kat sini ... jgn lupa letak spoil ya... kalau tak wak gam trus thread ni ..
gelak gelak
Offline
05-09-2012, 01:09 AM,
#3
(05-09-2012, 01:06 AM)wakmeds Wrote: mana gambar yg tak senset tuu.... tempek lah kat sini ... jgn lupa letak spoil ya... kalau tak wak gam trus thread ni ..
gelak gelak

tak paham gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-02-2013, 09:48 AM,
#4
Salaam.

Pagi-pagi kena troll [Image: titter.gif]
Offline
10-02-2013, 10:03 AM,
#5
(10-02-2013, 09:48 AM)Reez Ramsey Wrote: Salaam.

Pagi-pagi kena troll [Image: titter.gif]

ada jugak kena pagi2 ni gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-02-2013, 10:47 AM,
#6
adoiiiii............... bila nya thread ni ..terkena lagi ...igtkan adalah pic tanpa pakaiann ...ishishishh ... gelak
Offline
10-05-2013, 10:13 AM, (This post was last modified: 10-05-2013, 10:58 AM by Reez Ramsey.)
#7
Salaam.

Ennie pun tertanya-tanya [Image: titter.gif]

[Image: ?dm=82EY]



Nah...layan lagu dia lagi best; fanmade...tapi kat Taeyeon [Image: titter.gif]





PS: Lagu baru Selena "Come and get it" ok gak.
Offline
10-05-2013, 09:15 PM,
#8
hmmmm....



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 7 <<>> Dilihat: 8272
gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet
astrowan
27775
Forum Jump: