Nick:  
Pass:    
RegisterHelpMember ListView New PostsView Today's Posts


gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet



05-09-2012, 01:01 AM (This post was last modified: 05-09-2012 01:02 AM by astrowan.)
Post: #1
gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
haaaaa sapa tak kenai tak elok bukak tengok muka dia...p bukak benda lain

iskiskisk awat semua nak berbogel..p la pakai tudung kan baguih skit

sopan2 jalan tunduk2 haaaaaaaaa

sapo dia Selena Gomez ni aaaaa

Selena Marie Gomez (dilahirkan July 22, 1992) budak2 g ...biasa la 30 sen jerk..iskiskiskisk

ni gambar dia ni Marie Gomez

[Image: ?di=U144]


so nak tengok apa aaaaaaaaaaaa gelak gelak gelak

Possibly Related Threads...
Selfie Alat Sulit Kegilaan Terkini Gadis Di Jepun (3 Gambar)
10 Gambar Artis Sambut Hari Tanpa Bra Sedunia
Harga Internet Di Malaysia Mahal
5 Gambar Seksi Mayang Prasetyo Petikan Fb Mangsa Kerat Rebus Kekasihnya
3 Gambar Wanita Cantik Dulunya Dia Adalah Jeng Jeng Jeng
(6 Gambar) Sex Doll 'dutch Wives' Japan Mendapat Sambutan Berkualiti Tinggi
( 4 Gambar 18sx) Aksi Panas Datin Sri Linda Rahman Di Hotel, Siapakah Beliau?
12 Gambar Kelebihan Wanita Payudara Besar Yang Ramai Tak Tahu
Cun Gila 19 Gambar Miss Tiffany Universe Thailand 2014
18sx Tattoo Girls 22 Gambar Esclusive

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
05-09-2012, 01:06 AM
Post: #2
RE: gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
mana gambar yg tak senset tuu.... tempek lah kat sini ... jgn lupa letak spoil ya... kalau tak wak gam trus thread ni ..
gelak gelak
Away
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-09-2012, 01:09 AM
Post: #3
RE: gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
(05-09-2012 01:06 AM)wakmeds Wrote:  mana gambar yg tak senset tuu.... tempek lah kat sini ... jgn lupa letak spoil ya... kalau tak wak gam trus thread ni ..
gelak gelak

tak paham gelak

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 09:48 AM
Post: #4
RE: gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
Salaam.

Pagi-pagi kena troll [Image: titter.gif]
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 10:03 AM
Post: #5
RE: gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
(10-02-2013 09:48 AM)Reez Ramsey Wrote:  Salaam.

Pagi-pagi kena troll [Image: titter.gif]

ada jugak kena pagi2 ni gelakgelak

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
Visit this user's websiteFind all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 10:47 AM
Post: #6
RE: gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
adoiiiii............... bila nya thread ni ..terkena lagi ...igtkan adalah pic tanpa pakaiann ...ishishishh ... gelak
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-05-2013, 10:13 AM (This post was last modified: 10-05-2013 10:58 AM by Reez Ramsey.)
Post: #7
RE: gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
Salaam.

Ennie pun tertanya-tanya [Image: titter.gif]


[Image: ?dm=82EY]



Nah...layan lagu dia lagi best; fanmade...tapi kat Taeyeon [Image: titter.gif]






PS: Lagu baru Selena "Come and get it" ok gak.
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-05-2013, 09:15 PM
Post: #8
RE: gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet >> wangolds.com
hmmmm....
Offline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

[-]
Facebook Comments 



Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 7 and views: 5324
gambar bogel Selena Gomez tersebar di internet
astrowan
27775








Powered By MyBB, © 2002-2014 MyBB Group. Form Contact Us RSS Syndication
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on wangolds.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of wangolds.com or it's owner. wangolds does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE

Online Users
There are currently 91 online users.
» 0 Member(s) | 91 Guest(s)

GREATEST BROKER FX 2014