insta broker

Offline
09-08-2010, 10:34 AM,
#1
Offline
09-08-2010, 10:42 AM,
#2
dah lama dah tak depo broker ni eheehhehehehhe

skrg main lain plak..............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-08-2010, 10:47 AM,
#3
masuk http://www.instaforex.com download MT4, bg email yang betul.... macam2 promosi dia akan send mai kat kita
Offline
09-09-2010, 12:16 AM, (This post was last modified: 09-09-2010, 12:20 AM by laluan mudah.)
#4
kengkawan yg pernah guna broker ni, boleh cite cikit
tak berkenaan broker ni?
betul ke broker ni punya chart jalan awai dari broker len?
ada sapa2 yg boleh share ke pengalaman manis, pahit ngan broker ni
(09-08-2010, 10:42 AM)astrowan Wrote: dah lama dah tak depo broker ni eheehhehehehhe

skrg main lain plak..............

masta memang la, dah lama tak depo.... masyuk ijau selalu.... Wink

main apa tu masta ? Big Grin
Offline
09-09-2010, 07:57 PM, (This post was last modified: 09-09-2010, 07:58 PM by gundurowo.)
#5
walapun dlu broker ni penah kaco akaun aku...tapi still gak aku guna sampai skang...:p

aku pakai sbb bonus dia banyak dan support stop out..tu jek...Big Grin
Offline
09-09-2010, 08:25 PM,
#6
(09-09-2010, 07:57 PM)gundurowo Wrote: walapun dlu broker ni penah kaco akaun aku...tapi still gak aku guna sampai skang...:p

aku pakai sbb bonus dia banyak dan support stop out..tu jek...Big Grin

finance broker ni dah kukuh...ramai guna..ada kawan aku riban2 guna ok ja tak ada masalah sbb global finance kukuh





(09-09-2010, 12:16 AM)laluan mudah Wrote: kengkawan yg pernah guna broker ni, boleh cite cikit
tak berkenaan broker ni?
betul ke broker ni punya chart jalan awai dari broker len?
ada sapa2 yg boleh share ke pengalaman manis, pahit ngan broker ni
(09-08-2010, 10:42 AM)astrowan Wrote: dah lama dah tak depo broker ni eheehhehehehhe

skrg main lain plak..............

masta memang la, dah lama tak depo.... masyuk ijau selalu.... Wink

main apa tu masta ? Big Grin

intelfx......ehehhehehehhe...broker panasssss......hikhikhik

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-10-2010, 12:22 AM,
#7
Mula2 aku pakai Marketiva.... dapat la 5usd free... (MC)

Pastu LiteForex, takdak bonus, dapat kemeja sehelai, boleh wat baju raya... hahahaha (MC)

Ketiga, Insta dapat bonus byk jugak (MC)

Keempat FXDD dpt bonus 100usd (MC)

Kelima Interbank dpt bonus 100usd (MC)

sekarang.... Insta balik... tgh kontrol tak bg MC nih.....
Offline
09-10-2010, 03:10 AM,
#8
(09-09-2010, 08:25 PM)astrowan Wrote:
(09-09-2010, 07:57 PM)gundurowo Wrote: walapun dlu broker ni penah kaco akaun aku...tapi still gak aku guna sampai skang...:p

aku pakai sbb bonus dia banyak dan support stop out..tu jek...Big Grin

finance broker ni dah kukuh...ramai guna..ada kawan aku riban2 guna ok ja tak ada masalah sbb global finance kukuh





(09-09-2010, 12:16 AM)laluan mudah Wrote: kengkawan yg pernah guna broker ni, boleh cite cikit
tak berkenaan broker ni?
betul ke broker ni punya chart jalan awai dari broker len?
ada sapa2 yg boleh share ke pengalaman manis, pahit ngan broker ni
(09-08-2010, 10:42 AM)astrowan Wrote: dah lama dah tak depo broker ni eheehhehehehhe

skrg main lain plak..............

masta memang la, dah lama tak depo.... masyuk ijau selalu.... Wink

main apa tu masta ? Big Grin

intelfx......ehehhehehehhe...broker panasssss......hikhikhik

aku kena tu time hujung tahun lepas..lum kukuh lagi kot..tapi takpala..takde rezki time tu Big Grin
Offline
09-10-2010, 04:32 AM,
#9
(09-10-2010, 12:22 AM)Annuar76 Wrote: Mula2 aku pakai Marketiva.... dapat la 5usd free... (MC)

Pastu LiteForex, takdak bonus, dapat kemeja sehelai, boleh wat baju raya... hahahaha (MC)

Ketiga, Insta dapat bonus byk jugak (MC)

Keempat FXDD dpt bonus 100usd (MC)

Kelima Interbank dpt bonus 100usd (MC)

sekarang.... Insta balik... tgh kontrol tak bg MC nih.....

wah!! banyaknya makan/minum cuka .. jaga2 .. nanti sakit perut, kawan
Offline
10-04-2010, 02:47 AM, (This post was last modified: 10-04-2010, 02:48 AM by azam575.)
#10
InstaFX .... Best Broker In ASIA ... some say In MaLAYSIA too ...

kekekeke Big Grin

Apa yang aku tau ... broker intsafx tak pernah miss bayar trader yang buat untung hehehehe Big Grin
Offline
10-09-2010, 02:17 AM,
#11
hehehe tak miss takpe..jgan miss dah lah.
DRAIN THE BANKS
Offline
11-13-2010, 12:59 PM,
#12
mule2 aku pakai lite. pastu diorg tukar ke intel tanpa dimaklumkan. nk xnk kenela transfer ke sana. gado gak ngn staf lite ime tu. pastu aku total lost.. jmpe ngn cik geesya. drpd berguru tros rekemen insta. bg aku ok ngn insta tp klu IB yg tepat.. aku terkena ngn sorg IB tu. kerek nk mampos. msj x jwb. call x angkat. just nk tanye withdraw akaun affiliate aku yg masuk 4 hari yg x kuar2.. pastu geesya rekemen IB lain. yg ni sgt ok. friendly n mesra alam gitu.. AFUNDI 4 Rasydan.. muhehehe
Offline
11-13-2010, 02:01 PM,
#13
(11-13-2010, 12:59 PM)pak mat theme pay Wrote: mule2 aku pakai lite. pastu diorg tukar ke intel tanpa dimaklumkan. nk xnk kenela transfer ke sana. gado gak ngn staf lite ime tu.

3 kali aku baca ayat atas ni baru paham
ni kes azuan geng lite tu ker????????ekekkekekeke..aku taip jerk nama dia..banyak taik dia dah buat..ahahahahahah



(11-13-2010, 12:59 PM)pak mat theme pay Wrote: aku terkena ngn sorg IB tu. kerek nk mampos. msj x jwb. call x angkat. just nk tanye withdraw akaun affiliate aku yg masuk 4 hari yg x kuar2..

IB skrg pon ada gak mana2 broker pon ada gak kerek tak baya affiliate........


Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-13-2010, 02:03 PM,
#14
setakat hari ini,
aku takde masalah dgn broker insta.
depo @ withdraw cepat,
support pon puas hati.
ikantoday is the day after yesterdayikan
Offline
11-14-2010, 08:40 AM,
#15
(11-13-2010, 12:59 PM)pak mat theme pay Wrote: mule2 aku pakai lite. pastu diorg tukar ke intel tanpa dimaklumkan. nk xnk kenela transfer ke sana. gado gak ngn staf lite ime tu. pastu aku total lost.. jmpe ngn cik geesya. drpd berguru tros rekemen insta. bg aku ok ngn insta tp klu IB yg tepat.. aku terkena ngn sorg IB tu. kerek nk mampos. msj x jwb. call x angkat. just nk tanye withdraw akaun affiliate aku yg masuk 4 hari yg x kuar2.. pastu geesya rekemen IB lain. yg ni sgt ok. friendly n mesra alam gitu.. AFUNDI 4 Rasydan.. muhehehe

tq, baru register ni...



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 51 <<>> Dilihat: 9250
insta broker
laluan mudah
128
Forum Jump: