insta broker

Offline
11-14-2010, 08:13 PM,
#16
masta sedan selamat datang ke wg
Offline
11-18-2010, 12:22 AM,
#17
(11-13-2010, 12:59 PM)pak mat theme pay Wrote: mule2 aku pakai lite. pastu diorg tukar ke intel tanpa dimaklumkan. nk xnk kenela transfer ke sana. gado gak ngn staf lite ime tu. pastu aku total lost.. jmpe ngn cik geesya. drpd berguru tros rekemen insta. bg aku ok ngn insta tp klu IB yg tepat.. aku terkena ngn sorg IB tu. kerek nk mampos. msj x jwb. call x angkat. just nk tanye withdraw akaun affiliate aku yg masuk 4 hari yg x kuar2.. pastu geesya rekemen IB lain. yg ni sgt ok. friendly n mesra alam gitu.. AFUNDI 4 Rasydan.. muhehehe

ayark .. itu mcm kaaaa ... patik punya semua acc litefx still tak berubah ke intelfx walaupun azuan n de gang berubah ke ...

skrg ni pun cantik je ... yg tak cantik nya hari tu mc .. waaaaaaa
Offline
11-18-2010, 12:40 AM,
#18
(11-18-2010, 12:22 AM)hyrulxxx Wrote: ayark .. itu mcm kaaaa ... patik punya semua acc litefx still tak berubah ke intelfx walaupun azuan n de gang berubah ke ...

skrg ni pun cantik je ... yg tak cantik nya hari tu mc .. waaaaaaa

azuan jerk berubah..lain tak berubah..naik pangkat ada lagi la....
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
11-18-2010, 12:41 AM,
#19
(11-14-2010, 08:40 AM)sedanfx Wrote: tq, baru register ni...

welkome to wg.........depo skit..ekekekeke
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-10-2010, 06:11 PM,
#20
say NO to insta....!!!!

p/s: sorry astrowan...forum ni bebas kan....sj nk lepas geram kat sini...kekeke
Offline
12-10-2010, 06:25 PM,
#21
4 perkataan ja ka

cerita la 4 perenggan............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-10-2010, 06:30 PM,
#22
(12-10-2010, 06:25 PM)astrowan Wrote: 4 perkataan ja ka

cerita la 4 perenggan............

dah ada kt cg cerita tu...hahahaha..

patut ka aku cita kat sini lg??? Big Grin
Offline
12-10-2010, 06:31 PM,
#23
(12-10-2010, 06:30 PM)gundurowo Wrote: dah ada kt cg cerita tu...hahahaha..

patut ka aku cita kat sini lg??? Big Grin

ya ka..............cerita ja....tak perasan plak.............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-10-2010, 07:50 PM,
#24
resim

resim

rasa2, tgk SS pn dah tau apa sebab...
Offline
12-10-2010, 08:18 PM,
#25
ala masta cita ar x faham lagi
Offline
12-10-2010, 08:28 PM,
#26
(12-10-2010, 08:18 PM)GEESYA Wrote: ala masta cita ar x faham lagi

ler...cer tgk..highest price br 1.6080...PO asal kat 1.6085....tapi leh plak dia open post....gelakgelak

Offline
12-10-2010, 10:14 PM,
#27
(12-10-2010, 08:28 PM)gundurowo Wrote: ler...cer tgk..highest price br 1.6080...PO asal kat 1.6085....tapi leh plak dia open post....gelakgelak

masyaalah.........ko lukis graf ka....................ko dah claim belom......
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-11-2010, 01:47 AM,
#28
(12-10-2010, 10:14 PM)astrowan Wrote: masyaalah.........ko lukis graf ka....................ko dah claim belom......

dah try claim tapi tak dpt...

alasan cam taik depa kasik...so,kat sini aku nk just warning sket je la...hati2 sket la kalo korang trade lot besor kat insta ni...

better siap sedia tekan butang print screen tuh..nk lagi afdal, rakam terus je...Big Grin
Offline
12-11-2010, 02:01 AM,
#29
(12-11-2010, 01:47 AM)gundurowo Wrote: dah try claim tapi tak dpt...

alasan cam taik depa kasik...so,kat sini aku nk just warning sket je la...hati2 sket la kalo korang trade lot besor kat insta ni...

better siap sedia tekan butang print screen tuh..nk lagi afdal, rakam terus je...Big Grin

macam ko print screen dan rakam pon tak leh refund....apa guna nak trade........nampak lot bukak pon leh tahan ekekekkekekekekke
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-11-2010, 02:12 AM,
#30
Gaya cam supertrader tapi layan broker market maker...awat tak lyn broker ATG or Dukascopy?

siggy ko kat sana...........merujuk kat sapa??????saja ja nak tau.....takut nak sebut satg silapplak...

ekekekekke
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 48 <<>> Dilihat: 9221
insta broker
laluan mudah
128
Forum Jump: