insta broker

Offline
12-11-2010, 02:44 AM, (This post was last modified: 12-11-2010, 02:46 AM by gundurowo.)
#31
(12-11-2010, 02:01 AM)astrowan Wrote: macam ko print screen dan rakam pon tak leh refund....apa guna nak trade........nampak lot bukak pon leh tahan ekekekkekekekekke

mmg depa tanak bg refund..520usd tu besar sgt kot bg depa...hakkk ptuihhh...
(12-11-2010, 02:12 AM)astrowan Wrote: Gaya cam supertrader tapi layan broker market maker...awat tak lyn broker ATG or Dukascopy?

siggy ko kat sana...........merujuk kat sapa??????saja ja nak tau.....takut nak sebut satg silapplak...

ekekekekke

tu umum la..tak tuju kat sapa2...tp sapa yg terasa tu..lantak la...ahahahaha
Offline
12-11-2010, 02:50 AM,
#32
hikhikhikhik


banyak g broker d atas muka bumi malaysia.................

saba saba saba.....
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-12-2010, 12:21 AM,
#33
saya nk share link ni http://www.forexpeacearmy.com/forex-forum/blacklisted-folder-unresolved-cases/index2.html ,apa kawan2 semua akan jumpa...;ninja;;argh;...saya pun penah jadi client instaforex..Smile
Offline
12-20-2010, 06:56 PM, (This post was last modified: 12-20-2010, 06:59 PM by goku.)
#34
mula-mula trade guna insta,IB support sume ok..depo/wdraw pn same tip top cuma masalah skrg byk kt platform...connection slalu off,pastu nk OP pn lambt patalagi nk close slalu je kuar 'trade context busy' last2 MC...klu nk main swing bule la kot,tp klu sekap jaga-jaga...kalau letak sl konpom kena huhu...

p.s-bukan nk kondem kn insta ok,ni pengalaman sy trade guna insta...sharing is caring
Offline
12-20-2010, 07:33 PM,
#35
berani kerna benar takut kerna salah...........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
01-19-2011, 01:50 PM,
#36
patik trade kt instafx sebab xdak swap. so, bleh la swing sampai lebam selain bleh trade gold dgn nilai 1 pip = 0.01 usd... depo/wd xdak masalah lg setakat ni... harap instafx bleh maintain performance pd masa depan.. stedii!!
80% REBATE AUTOMATICALLY TO YOUR TRADING ACCOUNT

Sub IB Instaforex depo rate 3.7

Yahoo Messenger ID : rafiqirazali

Phone no: 0129660409

resim
Offline
02-13-2011, 12:19 AM, (This post was last modified: 02-13-2011, 12:20 AM by abu85.)
#37
upkan utk instaforex
upkan utk instaforex

instaforex rock
Offline
02-13-2011, 12:20 AM,
#38
kena post dlu baru ble baca..huhu
Welcome to my world...:cool:
Offline
02-13-2011, 03:26 AM,
#39
aku pun xleh baca
Forex itu mudah jika anda banyak mendengar dari berkata-kata.
Join my FB for Forex Senang Discussion
Offline
03-10-2013, 11:09 PM,
#40
boleh je baca ni...
Nak Rebet 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com

VIRALKAN BISNIS ANDA SEKARANG!
Offline
10-30-2017, 08:01 PM,
#41
Salam, jika ada apa apa persoalan mengenai instaforex. boleh tanya disini. saya bantu sekadar yang boleh.
Offline
11-08-2017, 09:53 PM,
#42
paling mudah deposit dengan ib instaforex dan kemudian claim bonus instaforex
Offline
11-09-2017, 09:05 PM,
#43
Cara paling ceoat dan selamat untuk deposit dan withdrawal adalah dengan melalui ib Instaforex
Offline
11-10-2017, 08:43 PM,
#44
Jangan lupa cuba claim bonus tanpa deposit 1.5k usd. Daftar segera
Offline
11-13-2017, 10:41 PM,
#45
Pastikan anda baca terma dan syarat setiap akaun live yang dibuka, setiap bonus yang diminta, setiap pertandingan yang dimasuki. supaya semua berjalan lancar



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 51 <<>> Dilihat: 9255
insta broker
laluan mudah
128
Forum Jump: