instaforex broker

Offline
02-18-2011, 05:52 PM, (This post was last modified: 05-17-2012, 02:33 PM by yoeKB.)
#1
Offline
02-18-2011, 06:00 PM,
#2
selamat datang ke WG..terima kasih atas sokongan


Offline
02-18-2011, 06:02 PM,
#3
sama cik GEESYA Big Grin
Offline
05-19-2011, 05:08 PM, (This post was last modified: 05-19-2011, 05:10 PM by haudli.)
#4
[QUOTE=haudli;69]Open your InstaForex account here.

I Step. Registration of a live account

Registration of a live account is possible at the page "[URL="http://instaforex.com/open_live_account.php?x=BKSD"]Opening of trading account[/URL]". Any type of trading account is appropriate to the bonus receipt. In case, the client opens an account in non-USD currency, the Fixed Bonus will be converted into the currency of the account.
[SIZE="4"]
II Step. Depositing[/SIZE]

For receiving the Fixed Bonus it is necessary to authorize a trading account by means of depositing:

not less than 100 USD – for Bonus 30 USD;

not less than 300 USD – for Bonus 110 USD;

not less than 800 USD – for Bonus 200 USD;

not less than 5000 USD – for Bonus 1000 USD to an account;

not less than 50000 USD – for Bonus 5000 USD to an account.

For getting the Welcome Bonus 30% your trading account must be opened after January 3, 2010.

[SIZE="4"]III Step. To fill in the application - Application Filling-in[/SIZE]

After the registration of a live account you will be suggested to follow the link of bonus type choosing page. Then you will have to fill in the application for one of chosen types of bonuses, specifying requested account data. Attention: for getting the Fixed Bonus it is necessary to upload scanned copy of your national ID or passport.

If you are already the owner of a replenished account, please, [URL="https://secure.instaforex.com/en/choose_instaforex_bonus.aspx"]follow the link of the Welcome Bonus page.[/URL]
[SIZE="4"]IV Step. Crediting the Welcome Bonus to a trading account[/SIZE]

During 24 hours as soon as the application form is filled in, the information is passed to the Bonus Charging Department, when this procedure is completed - the Fixed Bonus is credited to a trading account.

* If you are already the owner of a bonus account with InstaForex you should proceed to Step II.usd strong
Offline
05-16-2012, 02:16 AM,
#5
huhuhu.... dh lama xjenguk sini Smile
Offline
05-16-2012, 01:22 PM,
#6
Cabutan akan bermula pada bulan ini , 25hb May sila pastikan tiket anda..tersenarai...pemenang Lotus Evora

http://instaforex.com/contest_forex_fastride.php
Offline
05-17-2012, 02:27 PM,
#7
jom daftar skrg Smile

Cabutan akan bermula pada bulan ini , 25hb May sila pastikan tiket anda..tersenarai...pemenang Lotus Evora

http://instaforex.com/contest_forex_fastride.php
Offline
06-25-2012, 03:37 PM, (This post was last modified: 06-25-2012, 03:39 PM by InstaForex Kuala Lumpur.)
#8
Asalamualaikum/Salam sejahtera,
Salam perkenalan kepada semua warga Wangolds. Kami adalah wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Kuala Lumpur.
Sebarang pertanyaan/pendapat mengenai InstaForex sila ajukan di thread ini. Terima kasih.

PENGUMUMAN

Pemenang untuk peraduan “The Fast Ride from the Best Broker ” anjuran InstaForex telah ditentukan, Yury Lukinov yang berasal daripada Podolsk ,Rusia telah diumumkan secara rasmi sebagai pemenang untuk kereta Lotus Evora. Anda juga berpeluang untuk menjadi seperti beliau dengan menyertai peraduan-peraduan anjuran InstaForex. Jadilah pelanggan InstaForex hari ini juga.
Tahniah!!
resim resim

Keratan berita:
The long-awaited Lotus number has been determined. The winner of the main prize in the campaign "The Fast Ride from the Best Broker" gets a brand-new coupe by a famous British car producer - Lotus Evora. We would like to remind you that the Lotus number (76752), fixed on May 25 at 23:59, appeared the closest one to the trading account of Yury Lukinov from Podolsk located near Moscow (Russia) - 276751. This account is announced the official winner of the campaign. According to the rules of the contest the winner is free to choose a $100,000-deposit to his trading account instead of the car. The intrigue remained until today. The lucky man was deciding on all pro and contra, and finally informed the administration of InstaForex campaign department about his intention to receive the money.

Our congratulations to Yury Lukinov once again, we wish him profitable Forex trading with higher and more imposing sums of money on account. Good luck in all other campaigns and contests arranged by InstaForex!

Within the nearest time you will get wise to the interview with the winner of the campaign "The Fast Ride from the Best Broker". Follow on our news.
The participants of the campaign "The Fast Ride from the Best Broker" who were not so lucky as to get the main prize should not be disappointed, we recommend participating in as much as entertaining automobile raffle - "Best Trading, Luxury Driving"; the luxury car will be handed in next year!

InstaForex is also glad to announce that all trading accounts, which were partaking but did not manage to win in "The Fast Ride from the Best Broker", are automatically enrolled in the campaign "Best Trading, Luxury Driving".

And there's more to come! Any day InstaForex will inform about a special surprise for those who are fond of contests and campaigns byInstaForex, as well as of sport cars. Keep on top of the news releases by InstaForex.

Participate and win in contests by InstaForex!
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
06-25-2012, 03:51 PM,
#9
kaya broker ni

dari dulu sampai skrg setia maintain Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
06-25-2012, 04:23 PM,
#10
(06-25-2012, 03:51 PM)astrowan Wrote: kaya broker ni

dari dulu sampai skrg setia maintain Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

mari mari mari...
cabutan masih dibuka..Porsche Cayenne utk tahun 2013
"Best Trading, Luxury Driving"
Harap2 jatuh ke riba org Malaysia lah yea..fuhhhh
Malaysia bolehh!!
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
06-26-2012, 02:39 PM,
#11
wow hadiah cabutan bertuah kenderaan mahal tu Big Grin
It is what it is, nothing more, nothing less Big Grin
Offline
06-27-2012, 10:39 AM,
#12
(06-26-2012, 02:39 PM)ismadi.syono Wrote: wow hadiah cabutan bertuah kenderaan mahal tu Big Grin

Tahun depan hadiah lg gempak..Porsche Cayenne utk trader yg bertuah..penyertaan masih dibuka En.Ismail boleh lah mencuba Big Grin

InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
07-03-2012, 04:01 PM,
#13
InstaForex Company memperkenalkan Lotus Evora baru untuk kempen 'Sports Lotus is Your Trade Bonus' bagi tahun 2014.

resim

Keratan Berita:

Broker Antarabangsa Insta Forex teruja untuk memaklumkan kepada pelanggan mengenai bermulanya kempen baru ‘Sports Lotus is Your Trade Bonus’. Syarikat Insta Forex telah memanjangkan tempoh cabutan untuk kereta sport elit Lotus keluaran British, dan memulakan kempen 'Sports Lotus is Your Trade Bonus'. Pada Jun 2014seorang pelanggan Insta Forex akan menjadi pemenang bertuah Lotus Evora. Cabutan yang seterusnya semakin hampir, jadi anda mempunyai peluang besar untuk menjadi pemilik kereta Sport pada musim panas 2014, yang mengambil peserta pertandingan sebelumnya - Fast Ride from the Best Broker.

Seperti mana cabutan Lotus Evora yang terdahulu, untuk mengambil bahagian dalam kempen 'Sports Lotus is Your Trade Bonus' anda dikehendaki untuk memenuhi syarat utama iaitu: -membuat deposit sekurang-kurangnya 1000USD ke dalam akaun dagangan dan mendaftar untuk peraduan ini. - bagi ahli-ahli Kelab InstaForex , seperti sebelum ini, akaun trading anda haruslah dikreditkan sekurangkurangnya 500USD untuk menyertai pertandingan ini.

Kempen 'Sports Lotus is Your Trade Bonus' bermula dari 11 Jun 2012 hingga 26 Mei 2014. Dengan cara ini, musim panas 2014 akan diingati oleh seseorang yang akan berjaya dalam kempen 'Sports Lotus is Your Trade Bonus' dan mendapat kunci bagi Lotus Evora baru.


Pemenang kempen dan pemilik Lotus Evora akan ditentukan secara rawak oleh algoritma yang telus untuk menentukan pemenang yang dikenali sebagai nombor Lotus.

Untuk maklumat lanjut mengenai terma dan syarat penyertaan'Sports Lotus is Your Trade Bonus' sila ke laman peraturan kempen.

Hadiah bagi raffle'Sports Lotus is Your Trade Bonus'berjalan dibawah siri Kempen dan pertandingan anjuran Insta Forex dengan jumlah hadiah tahunan melebihi USD500,000. Jika anda seorang pelanggan Syarikat Insta Forex, anda mempunyai peluang untuk memenangi sebahagian daripada jumlah tersebut atau mengambil bahagian untuk memandu pulang kereta Lotus Evora atau Porsche Cayenne!

Nota:
Tiada apa-apa sekatan untuk pelanggan syarikat yang telah mengambil bahagian dalam kempen ‘Best Trading, Luxury Driving’ untuk menyertai kempen 'Sports Lotus is Your Trade Bonus'. Hanya disyaratkan untuk mematuhi keperluan 'Sports Lotus is Your Trade Bonus'. Perhatikan bahawa pendaftaran yang berasingan diperlukan untuk menyertai kempen-kempen tersebut. Cabutan Lotus Evora 2014 adalah kempen tahunan kelima syarikat: pada tahun 2010 Insta Forex raffled telah ditentukan-roadster Hummer H3, pada tahun 2011 - Lotus Elise coupe, pada tahun 2012 - kereta sport Lotus Evora, pada tahun 2013 kereta Porsche Cayenne kelas premium akan mencari pemilik, dan pada tahun 2014 pelbagai model kereta berprestij akan diperluaskan dengan Lotus Evora lagi. Bersama-sama dengan Porsche Cayenne , ia terbukti menjadi kereta kegemaran pelanggan-pelanggan kami, iaitu peniaga-peniaga forex yang mementingkan keselesaan dan kelajuan dagangan sebagaimana keselesaan dan kepantasan memandu dengan kelajuan tinggi.


Lajukan dagangan dengan InstaForex, lajukan pemanduan dengan Lotus!
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
07-05-2012, 06:25 PM,
#14
Berita InstaForex: Kempen ‘Charge-free Deposit’ dilanjutkan.

resim


Berdasarkan permintaan yang menggalakkan, InstaForex Company telah memutuskan untuk melanjutkan tempoh kempen ‘Charge-free Deposit’ kepada lebih tiga bulan lagi. Oleh kerana kempen ini mendapat sambutan yang hangat oleh pelanggan kami, tempoh akan dilanjutkan sehingga 30 September 2012.

Dalam tempoh masa kempen ini, anda mempunyai peluang yang besar untuk mengisi dana bagi akaun trading anda menggunakan WebMoney dan MoneyBookers tanpa sebarang komisen.

Selain itu anda juga boleh mendeposit dana ke akaun InstaForex melalui InstaForex MasterCard secara percuma.

Nikmati keadaan perdagangan yang paling menguntungkan dengan InstaForex!
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
07-11-2012, 04:24 PM,
#15
Pembukaan kedai online menjual barangan jenama InstaForex

resim

Broker antarabangsa InstaForex secara rasmi ingin memperkenalkan kepada anda kedai online untuk barangan jenama rasmi khas untuk pelanggan InstaForex sahaja. Pelbagai jenis produk yang menggunakan rekaan original seperti cenderamata perniagaan, pakaian promosi dan sebagainya boleh didapati di kedai InstaForex. Disahkan dengan logo InstaForex dan berkualiti tinggi.

Urusniaga yang mudah dan cepat dimana anda tidak perlu menggunakan kad bank untuk membuat pembelian. Hanya sertakan nombor akaun dalam borang pesanan ringkas dan kos pembelian akan dikreditkan dari akaun trading anda.

Anda juga boleh menjejaki status pesanan anda dimana satu email akan dihantar sebaik sahaja status berubah.

Pilih dan pesan sekarang sebagai hadiah untuk anda atau boleh diberikan kepada rakan trader yang lain, penghantaran akan dibuat secepat yang mungkin!!

InstaForex - yang terbaik untuk anda!
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur



Users browsing this thread: 2 Guest(s)
Komen: 788 <<>> Dilihat: 49928
instaforex broker
yoeKB
1771
Forum Jump: