instaforex broker

Offline
08-09-2012, 05:03 PM,
#31
Keputusan pertandingan The Silk Way Rally 2012.

resim

Pada peringkat akhir The Silk Way Rally 2012, laluan baru dengan rupa bentuk bumi yang tidak menentu telah disediakan untuk para pesaing. Terdapat hanya beberapa kilometer yang tinggal untuk para pesaing tetapi mereka haruslah mengatasi beberapa halangan yang ada untuk ke garisan penamat.

Berdasarkan keputusan peringkat ke-empat, InstaForex Loprais Team berada ditempat pertama setelah merampas kedudukan daripada pesaing utama. Namun krew InstaForex berhadapan masalah ketika berada di separuh jalan menyebabkan InstaForex Loprais Team berada dikedudukan ke-empat ketika tiba di garisan penamat. Bagaimanapun seluruh pasukan telah menunjukkan kepantasan yang stabil, kesempurnaan peralatan, dan semangat tinggi semasa pertandingan berlangsung.

Walaupun krew Ales Loprais gagal mendapatkan tempat pertama, sebagai ketua pasukan beliau gembira mendapat tempat keempat dan berazam untuk membalasnya pada pertandingan utama musim ini di The Dakkar Rally.

http://instaforex.com/instaforex_loprais_team.php
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
08-10-2012, 11:55 AM,
#32
thread instaforex kat carigold dah kena delete cara2 BMN
Offline
08-17-2012, 02:08 PM,
#33
InstaForex TV

resim

Broker antarabangsa InstaForex Company mempersembahkan seksyen Forex TV, yang mengandungi pelbagai berita, laporan analitikal dan temubual. Kandungan video Forex TV merangkumi trend, event, dan pelbagai aspek yang terbaru da
lam pasaran Forex. Dengan menontonnya anda akan berada selaras dengan berita kadar pergerakan mata wang yang terkini dan sentiasa bersedia dengan impak mata wang pada masa akan datang. Tidak dinafikan seksyen Forex TV boleh menjadi medium yang berguna bagi para trader tanpa mengira tahap kemahiran profesional dan pengalaman trading mereka. Seksyen ini dikemaskini setiap hari dengan fail video yang baru.

Forex TV diuruskan sepenuhnya oleh beberapa kakitangan dalam bidang analisis, operator kamera, pembaca berita, editor filem, serta pakar-pakar Forex TV yang lain daripada InstaForex.

Dari hari ke hari pasukan InstaForex bersedia untuk memberikan maklumat dan laporan analitikal yang terbaru. Teruskan menonton video-video terbaru di InstaForex TV yang dibawa khas oleh broker antarabangsa InstaForex.

Dalam video yang dibentangkan, anda boleh mendapatkan maklumat dari faktor berbeza yang mempengaruhi perubahan U.S dollar dan kadar pertukaran Euro, juga analisa terhadap kesan dan peristiwa dinamik yang mempengaruhi mata wang utama yang lain.Terdapat juga sistem ‘cross rate’, berita fundamental dan sumber informasi yang berguna diberikan terhadap trader Forex yang diberikan di dalam kandungan video ini.
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
08-24-2012, 07:19 PM,
#34
Ilona Korstin: Wajah InstaForex yang telah menyertai Sukan Olimpik.

resim

Pemain bola keranjang Ilona Korstin yang merupakan wajah kepada InstaForex, membuktikan dirinya boleh dengan menjadi seorang ‘shooting guard’ yang berpengalaman kepada pasukan kebangsaan Rusia pada Sukan Olimpik 2012 di London.

Wataknya kesukanan dan semangat perjuangan beliau membantu pasukan bola keranjang kebangsaan Rusia untuk mengalahkan pasukan kebangsaan Kanada, Brazil, UK dan Turki. Dalam peringkat separuh akhir, Rusia menyerah kepada pasukan Perancis dan di perlawanan penentuan pingat gangsa hilang ke tangan Australia. Bagaimanapun pasukan Ilona Korstin mendapat tempat ke-empat di Sukan Olimpik 2012.

Bagi Ilona Krostin, ia merupakan penampilan terakhirnya sebagai sebahagian daripada pasukan kebangsaan Rusia di Sukan Olimpik. Ilona pernah menjadi pasukan yang berada di tempat ke-3 di Sukan Olimpik 2004 dan 2008.

InstaForex mengucapkan kepada pemain bola keranjang yang berbakat ini semoga berjaya di dalam karier nya pada masa hadapan dan juga dalam bidang perdagangan Forex.

Berita InstaForex di:
http://instaforex.com/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
08-24-2012, 07:32 PM,
#35
Peranti Percuma Daripada InstaForex.

resim

Broker InstaForex menjemput para pelanggan untuk mengambil bahagian di dalam cabutan bertuah gadget mewah yang dianjurkan di dalam kempen 'Trade Wise Win Device'.

Setiap dua minggu anda berpeluang untuk memiliki salah satu daripada 12 barangan berjenama seperti iPad, iPhone, Blackberry dan Samsung Galaxy Tab. Hanya tambah nilai akaun anda sebanyak USD500 untuk meletakkan nama anda selama tiga pusingan di dalam senarai peserta.

Pemenang akan ditentukan oleh tiket yang dipanggil ‘Device Number’. Dengan cara ini setiap orang akan mempunyai peluang untuk mendapatkan peranti mudah alih moden! Nasib yang baik telah menyebelahi Yuriy Selivanov yang telah memenangi Galaxy Tab.

Daftar sebagai peserta kampen dan anda mungkin akan menjadi pemenang!
InstaForex Company berhasrat mewujudkan keadaan kerjasama yang mengutungkan kepada pembangunan perdagangan. Dengan peranti mudah alih moden ini membolehkan para pelanggan kekal flexsibel di dalam kehidupan dan juga Forex.

Kempen ‘Trade Wise Win Device’ ini dilancarkan dengan berlatarbelakangkan peraduan yang mengandungi hadiah terkumpul sebanyak USD500,000. Para pelanggan mempunyai peluang unik untuk memenangi sebahagian daripada jumlah hadiah tersebut, juga berpeluang untuk memenangi kereta sport Lotus Evora, Porsche Cayenne dan juga peranti mewah moden.

Menang Mudah Dengan InstaForex!

Berita InstaForex di:
http://instaforex.com/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
08-24-2012, 07:54 PM,
#36
Futures, index and share CFD swap

Kepada para pelanggan yang dihormati,
Sila beri perhatian kepada perubahan bagi kadar swap yang diperlukan oleh pengoptimuman dalaman bagi penyelenggaraan perdagangan CFD. Kumpulan bagi instrument CDF dimana kadar swap akan berubah termasuk; “share, futures dan currency indices” bagi CFD. Kadar baru bagi swap yang telah ditetapkan adalah -0.1 pips bagi ‘long positon’ dan -0.2pips bagi ‘short position’.
Kadar baru bagi swap akan berkuat kuasa 5 September 2012.

Berita InstaForex di:
http://instaforex.com/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
09-05-2012, 06:37 PM,
#37
Perubahan Kadar Faedah.

Pada 15 September kadar faedah yang dikreditkan pada margin baki ekuiti yang dibenarkan akan berubah. Kadar faedah akan menurun kepada 5% (2% untuk semua akaun perdagangan dan tambahan 3% untuk operasi a
kaun perdagangan).

Kadar faedah akan diubah dalam rangka kerja mengoptimakan bahagian dalaman keadaan perdagangan di InstaForex yang bertujuan untuk menjadikan sistem perkhidmatan yang diberikan adalah seimbang lagi sempurna.

Ia perlu diingatkan bahawa faedah merupakan rangsangan tambahan kepada aktiviti perdagangan pelanggan InstaForex. Dengan pengkreditan faedah ke atas margin baki ekuiti yang dibenarkan,SyarikatInstaForex menyumbang kepada keuntungan akaun perdagangan. Salah satu prinsip asas rangsangan ini adalah penggunaan yang aktif akaun dalam perdagangan: bagi pembukaan akaun yang semata-mata untuk tujuan memperoleh faedah tetap adalah mustahil seperti sebelum ini
.
Keutamaan SyarikatInstaForex adalah menyediakan pelanggan dengan keadaan perdagangan yang terbaik dan paling efektif yang merangkumi keseluruhan spektrum perkhidmatan yang bertujuan untuk menjadikan perdagangan dengan InstaForex adalah bukan sahaja menguntungkan malahan juga selesa.

Lagi berita InstaForex di:
http://instaforex.com/ms/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
09-18-2012, 05:39 PM,
#38
Berjumpa Dengan Para Pemenang!!

Minggu untuk satu lagi pertandingan anjuran InstaForex telah berakhir dan kami ingin mengucapkan tahniah kepada para pemenang!

Pertandingan bertambah sengit pada setiap minggu apabila para peserta mempunyai keinginan yang besar untuk menang. Kami gembira kerana pertandingan yang kami anjurkan menarik pedagang dari seluruh dunia dan membuatkan perdagangan mereka menguntungkan dan hobi yang menarik!

Mari lihat senarai keputusan pada minggu lalu:

-FX-1 Rally-
Trek pertandingan minggu ini adalah sukar, tetapi pelumba Rally FX-1 berjaya untuk mengatasi halangan-halangan dan sampai ke penamat. Valeriy Pugach dari Ukraine telah menjadi salah satu yang mendahului peserta lain. Tahniah kepada Encik Pugach! Jika anda sukakan kelajuan tinggi dalam dagangan, anda dialu-alukan untuk menampilkan diri anda dengan mengambil langkah seterusnya dalam peraduan. FX-1 Rally daftar masuk bermula pada 00:00 dan tamat pada 23:59 (GMT +3) pada 14 September, 2012. Kami mengingatkan bahawa pendaftaran tamat satu jam sebelum pertandingan bermula.

-InstaForex Sniper-
InstaForex Sniper diadakan pada setiap minggu dan merupakan salah satu pertandingan yang paling digemari di kalangan pelanggan akaun demo kami. Tidak semua orang berjaya untuk memukul mata lembu jantan, tetapi terdapat beberapa penembak tepat di pasaran Forex. Kali ini Vergil Jay Aglipa dari Filipina adalah yang terbaik. Ambil bahagian dalam InstaForex Sniper dan menang sekarang juga! Anda dialu-alukan untuk mendaftar untuk peraduan ini, yang akan berlangsung dalam tempoh seminggu September 16-21, 2012.

-One Million Option-
Syarikat InstaForex menawarkan pelbagai jenis pertandingan yang memenuhi citarasa semua orang. Jadi pertandingan khusus ini telah dibangunkan untuk peniaga-peniaga yang suka pilihan perdagangan. Ia merupakan satu peluang untuk melatih kemahiran yang berguna dan memenangi $1500! Minggu ini hadiah jatuh ke tangan Andry Gunawan dari Indonesia. Anda juga mempunyai peluang untuk menang, tetapi ambil langkah seterusnya untuk memasuki peraduan. Ia akan diadakan dari September 17, 2012, September 21, 2012.

-Trade Wise, Win Device-
Salah satu kempen yang paling popular yang dianjurkan InstaForex telah mempunyai pemenang nya pada minggu ini! Galaxy Tab jatuh ke tangan Vadim Myasoedov! Jika anda ingin mendapatkan alat canggih, seperti iPad, iPhone, Blackberry atau Samsung Galaxy Tab, pastikan anda mendaftar untuk ke langkah seterusnya kempen. Anda mempunyai peluang yang tiada tandingannya untuk menang dari September 16, 2012, sehingga September 28, 2012. Main dan menang dengan InstaForex!

Lagi berita InstaForex di:
http://instaforex.com/ms/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
09-18-2012, 05:50 PM,
#39
kereta idaman .... takmampu nk beli ... tapi tak lama lagi mampu kot ...heheheh
Offline
09-18-2012, 09:16 PM,
#40
(09-18-2012, 05:50 PM)geezell Wrote: kereta idaman .... takmampu nk beli ... tapi tak lama lagi mampu kot ...heheheh

minat keta ka gelakym

kumpul jangan tak kumpul gelakym
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-21-2012, 05:18 PM, (This post was last modified: 09-21-2012, 05:22 PM by InstaForex Kuala Lumpur.)
#41
InstaForex di ‘Ekspo Kewangan dan Pelaburan 2012’ Moscow.
resim

InstaForex baru-baru ini turut serta membuka ruang pameran di Ekspo Kewangan dan Pelaburan 2012, bertempat di Radisson Royal Hotel yang merupakan salah satu pusat perniagaan yang terbaik di Moscow. Syarikat telah memberikan maklumat mengenai perkhidmatan kami yang menyeluruh serta tawaran untuk membuatkan perdagangan forex lebih menguntungkan yang diterangkan oleh wakil kami.Setiap tetamu yang turut serta di ekspo ini juga berpeluang menjadi ahli kelab InstaForex yang eksklusif dan mendapat bonus $30 ke dalam akaun.

Antara sebahagian daripada program pameran pada kali ini, Syarikat InstaForex telah mengadakan seminar oleh Viktor Pershikov dan Stanislav Zelenskiy yang merupakan penganalisis baru InstaForex yang pertama kali menjadi penceramah di ShowFx World. Syarikat InstaForex juga telah diwakili oleh penceramah terkemuka iaitu Gleb Kabanovs dan Sergei Belyaev yang merupakan penganalisis InstaForex.

Yang paling popular dikalangan tetamu Ekspo adalah kempen yang berbeza diadakan oleh InstaForex. Para tetamu ekspo dengan sukacitanya telah mencuba topi dan baju dengan logo Syarikat. Para tetamu juga dihidangkan dengan mug berjenama dan mengambil bahagian dalam cabutan bertuah. Hadiah-hadiah merupakan empat wang tunai bernilai $500, iphone, Samsung Galaxy III dan Samsung Galaxy Tab.

InstaForex mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada pihak penganjur ekspo dan tetamu yang datang melawat tapak pameran kami serta mengambil bahagian dalam seminar dan cabutan bertuah. Kami berharap dapat bertemu anda di ShowFx World yang akan datang.

Berdagang dan untung dengan InstaForex!

Lagi berita InstaForex di:
http://instaforex.com/ms/company_news
(09-18-2012, 05:50 PM)geezell Wrote: kereta idaman .... takmampu nk beli ... tapi tak lama lagi mampu kot ...heheheh

salam tuan Geezell..kalau xnk beli pon xpe..masuk contest anjuran InstaForex..untung badan sape yg tahu Big Grin
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
09-21-2012, 06:20 PM,
#42
Tahniah kepada yang bertuah!!!!

Menjadi salah seorang pedagang dengan InstaForex bukan sahaja selesa dan menguntungkan malah sangat menyenangkan!
Minggu terakhir untuk peraduan telah selesai dan keputusan telah diketahui. Kami mengucapkan tahniah dengan ikhlas hati kepada peserta pertama yang berjaya melintasi garisan penamat!

-InstaForex Sniper-
Pada minggu ini salah seorang peserta yang paling popular yang menjadi pemenang jatuh kepada Dian Agustin Aryani daripada Indonesia. Berdagang dengan akaun demo bukan sahaja memberikan beliau pengalaman malah dana sebanyak USD500. Anda juga boleh turut serta dengan langkah baru, yang bermula pada 23 September 2012(GMT +3) dan tamat pada 28 September 2012(GMT +3)!! Kepada sesiapa sahaja yang berminat kami ingin mengingatkan pendaftaran tutup satu jam sebelum peraduan bermula.

-Lucky Trader-
Sudah tentunya duit yang diperolehi dengan usaha yang keras adalah mengujakan, namun yang diperolehi daripada mencuba nasib juga memberikan kegembiraan dan emosi yang bercampur. Pedagang bertuah pada kali ini adalah Vladimir Klevtsov daripada Rusia. Tahniah!! Anda boleh mendaftar untuk peraduan yang seterusnya tidak lewat satu jam dari 23 september 2012(GMT +3) dan sehingga 5 Oktober 2012(GMT +3).

-One Milion Option-
Setiap minggu para peserta untuk peraduan yang tidak berisiko sedang berjuang untuk hadiah wang tunai daripada InstaForex. Pada minggu ini USD500 jatuh kepada Alexandr Pavlenko daripada Rusia!!Kini para peserta lain juga boleh merasakan keterujaan membalas dendam untuk peraduan seterusnya yang akan dilancarkan pada 24 September 2012(GMT +3). Nasib para pemenang akan diketahui pada 28 September 2012(GMT +3).

-Chancy Deposit-
Ia adalah sangat hebat jika mendapat tambahan USD1000 ke dalam akaun dagangan!!! Dan kini adalah masa untuk salah seorang peserta berkongsi kegembiraan ini. Siti Sundari adalah yang telah menanginya. Daftarlah dengan segera!!! Cabutan ini akan diadakan dari 24 September 2012(GMT +3) sehingga 30 September 2012(GMT +3).

Lagi berita InstaForex di:
http://instaforex.com/ms/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
09-28-2012, 06:27 PM,
#43
Berita InstaForex: Pemenang Cabutan Bertuah Peranti Moden Telah Diketahui!!


resim

Syarikat InstaForex terus memberikan kejutan kepada para pelanggannya dengan menawarkan pelbagai pertandingan dan kempen untuk membuatkan perdagangan suatu yang menyeronokkan dan kualitatif. Kempen ‘Trade Wise, Win Device’ telah memberikan pelanggan Syarikat peluang untuk menjadi pemilik peranti moden seperti; iPad, iPhone, Blackberry dan Samsung Galaxy Tab.

Berdasarkan keputusan akhir untuk pertandingan tersebut, nasib telah menyebelahi Alexandr Buzonov dengan akaun dagangan 5087955. Pedagang yang berjaya bergelar pemenang ini juga telah melawat salah satu pejabat Syarikat di Moscow lantas menerima hadiah yang menjadi dambaan iaitu iPad.

Kami dengan ini mengucapkan tahniah sekali lagi kepada pemenang tersebut!! Setiap pelanggan syarikat kami juga berpeluang untuk memenangi peranti mudah alih dengan mendaftar sebagai peserta di halaman rasmi pertandingan. Cabutan dibuat sekali dalam dua minggu dan pemenang akan ditentukan oleh satu mekanisme yang telus yang dipanggil sebagai ‘Device Number’.

Daftar dalam kempen untuk berpeluang menjadi pemenang kepada peraduan ini!!

Lagi berita InstaForex di:
http://instaforex.com/ms/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
10-03-2012, 07:28 PM,
#44
Berita InstaForex: Tahniah kepada para pemenang!!

Syarikat InstaForex tidak jemu untuk mengembirakan pelanggan dengan pelbagai pertandingan dan kempen yang akan menarik lebih ramai pedagang dari seluruh dunia.

Ramai diantara mereka telah mendapat hadiah yang lumayan dan hari ini kami gembira untuk mengumumkan keputusan minggu terakhir peraduan. Tahniah kepada pemenang! Ingatlah setiap pelanggan mempunyai peluang untuk menjadi pemenang dengan mengambil langkah yang seterusnya!

-InstaForex Sniper 2012-
Peserta InstaForex Sniper 2012 telah berjuang untuk bergelar penembak Sniper yang paling tepat untuk minggu lalu. Untuk kali ini Vladislav Dobrovolskiy ternyata yang terbaik! Cepat anda juga boleh menjadi seperti beliau dengan menyertai pertandingan seterusnya yang akan diadakan dari 30 September 2012 hingga 5 Oktober 2012. Perhatian: pendaftaran ditutup satu jam sebelum pertandingan bermula.

-Lucky Trader-
Peraduan Lucky Trader adalah untuk seseorang yang tidak takut untuk berharap dengan nasibnya. Kami sepenuh hati mengucapkan tahniah kepada Heri Winarso dari Indonesia di atas kemenangannya! Kami mengucapkan semoga berjaya kepada semua yang akan menyertai peraduan pada 7-19 Oktober, 2012. Daftarlah dan anda mungkin menjadi pemenang bertuah yang akan datang.

-One Milion Option-
Jika anda sukakan option trading, Syarikat InstaForex dengan gembira memperkenalkan peraduan yang diadakan setiap minggu iaitu One Milion Option. Vadim Krivosheya dari Ukraine telah pun menambah namanya kepada senarai pemenang. Anda juga mempunyai peluang untuk melakukan perkara yang sama. Daftar ke langkah seterusnya pada peraduan yang akan berlangsung pada 1-5 Oktober 2012. Ingatlah bahawa pendaftaran untuk pertandingan yang akan datang ditutup satu jam sebelum ia bermula.


-Rally FX-1-
Dalam peraduan ini pesaing telah berjuang untuk mencapai ke garisan penamat dalam perlumbaan perdagangan mata wang. Aleksey Fedorov dari Uzbekistan telah berjaya menghadapi cabaran ini dan menjadi yang pertama. Anda mempunyai peluang pada minggu hadapan untuk mendaftar dalam langkah baru yang akan bermula pada 28 September 2012 pada pukul 0:00-23:59 dan tunjukkanlah usaha anda untuk menang. Cepat, pendaftaran ditutup satu jam sebelum pertandingan bermula.

Lagi berita InstaForex di:
http://instaforex.com/ms/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Offline
10-04-2012, 12:42 PM,
#45
Berita InstaForex: InstaForex Melanjutkan Kempen Charge-free Deposit Sehingga Enam Bulan Lagi.

resim

Berdasarkan permintaan yang menggalakkan, broker antarabangsa InstaForex Company telah memutuskan untuk melanjutkan tempoh kempen Charge-free Deposit kepada lebih enam bulan lagi. Oleh kerana kempen ini mendapat sambutan yang hangat oleh para pelanggannya, tempoh kempen akan dilanjutkan sehingga 31 March 2012.

Dalam tempoh masa kempen ini, anda berpeluang untuk mengisi dana ke dalam akaun trading menggunakan WebMoney dan MoneyBookers tanpa sebarang komisen.

Selain itu anda juga boleh mendeposit dana ke akaun InstaForex melalui InstaForex MasterCard secara percuma.

Nikmati keadaan perdagangan yang paling menguntungkan dengan InstaForex!

Lagi berita InstaForex di:
http://instaforex.com/ms/company_news
InstaForex Kuala Lumpur
B-6-4, Megan Avenue 1, 189 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.
Waktu Pejabat: 10 a.m. - 7 p.m.
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
http://www.facebook.com/instaforexkualalumpur



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 601 <<>> Dilihat: 46197
instaforex broker
yoeKB
1771
Forum Jump: