instaforex broker

Offline
03-13-2018, 10:02 PM,
(03-12-2018, 11:11 PM)abu85 Wrote: resim
Anda boleh membuat suatu pesanan bagi salah satu VPS hosting yang dipilih dalam Kabinet Pelanggan. Yuran untuk perkhidmatan VPS hosting diambil daripada dana pelanggan sedia ada dengan syarat bahawa terdapat perdagangan yang terbuka di dalam akaun perdagangan. Kabinet Pelanggan anda akan menunjukkan statistik tempoh pelayar aktif, jumlah dana yang dikeluarkan dari baki dan status pesanan anda.


p/s Sila ambil perhatian bahawa yuran pelayar VPS dianggap sebagai pengeluaran dana dari akaun perdagangan, yang boleh menyebabkan pembatalan sebahagian daripada bonus yang sedia ada.

ada robot? nak jalankan 24jam? jom beli vps instaforex. sangat murah
Offline
03-13-2018, 10:43 PM,
(03-13-2018, 12:40 PM)moneygrows Wrote: Boleh dapat vps secara percuma dari Instaforex jika anda ingin menggunakan robot utk trade

mmg boleh tp utk 5000 usd dalam akaun... tp sebenarnya saya compare vps instaforex antara yg murah berbanding broker lain
Offline
03-14-2018, 01:21 PM,
(03-13-2018, 10:43 PM)abu85 Wrote: mmg boleh tp utk 5000 usd dalam akaun... tp sebenarnya saya compare vps instaforex antara yg murah berbanding broker lain

biasanya kalau vps itu dtg dari broker sendiri mcm Instaforex, dikatakan lebih bagus sebab ping rendah
Nak Rebet 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com

VIRALKAN BISNIS ANDA SEKARANG!
Offline
03-14-2018, 01:22 PM,
(03-13-2018, 10:02 PM)azam575 Wrote: ada robot? nak jalankan 24jam? jom beli vps instaforex. sangat murah

tuan ada robot percuma tak untuk digunakan bersama dengan akaun Instaforex?
Nak Rebet 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com

VIRALKAN BISNIS ANDA SEKARANG!
Offline
03-14-2018, 05:37 PM,
(03-12-2018, 11:11 PM)abu85 Wrote: resim
Anda boleh membuat suatu pesanan bagi salah satu VPS hosting yang dipilih dalam Kabinet Pelanggan. Yuran untuk perkhidmatan VPS hosting diambil daripada dana pelanggan sedia ada dengan syarat bahawa terdapat perdagangan yang terbuka di dalam akaun perdagangan. Kabinet Pelanggan anda akan menunjukkan statistik tempoh pelayar aktif, jumlah dana yang dikeluarkan dari baki dan status pesanan anda.


p/s Sila ambil perhatian bahawa yuran pelayar VPS dianggap sebagai pengeluaran dana dari akaun perdagangan, yang boleh menyebabkan pembatalan sebahagian daripada bonus yang sedia ada.

Terbaik instaforex..apa maksud vps 256,512,1024 tu tuan?
Offline
03-14-2018, 11:47 PM,
(03-14-2018, 05:37 PM)Michael scotfield Wrote: Terbaik instaforex..apa maksud vps 256,512,1024 tu tuan?

itu mcm kapasity dan kelajuan yg di tawarkan.. makin tinggi lagi mahal..
Offline
03-14-2018, 11:49 PM,
(03-14-2018, 05:37 PM)Michael scotfield Wrote: Terbaik instaforex..apa maksud vps 256,512,1024 tu tuan?

itu nilai RAM vps tersebut tuan. lagi besar nilai ram lgi bnyak mt4 dan robot boleh dijalankan serentak
Offline
03-15-2018, 12:51 PM,
(03-14-2018, 11:47 PM)abu85 Wrote: itu mcm kapasity dan kelajuan yg di tawarkan.. makin tinggi lagi mahal..

banyak juga pilihan vps yg disediakan oleh Instaforex kan?
Nak Rebet 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com

VIRALKAN BISNIS ANDA SEKARANG!
Offline
03-15-2018, 11:40 PM,
(03-15-2018, 12:51 PM)moneygrows Wrote: banyak juga pilihan vps yg disediakan oleh Instaforex kan?

memang banyak pilihan server vps instaforex. paling murah 10usd sahaja. tuan boleh langgan melaluli kabinet klien instaforex
Offline
03-16-2018, 12:14 AM,
(03-15-2018, 11:40 PM)azam575 Wrote: memang banyak pilihan server vps instaforex. paling murah 10usd sahaja. tuan boleh langgan melaluli kabinet klien instaforex

vps ni tolak dalam akaun trading... jadi pastikan baki dalam akaun mencukupi
Offline
03-16-2018, 02:48 PM,
(03-15-2018, 11:40 PM)azam575 Wrote: memang banyak pilihan server vps instaforex. paling murah 10usd sahaja. tuan boleh langgan melaluli kabinet klien instaforex

kena cari dulu ni robot yg sesuai di Instaforex. Tuan ada tak?
Nak Rebet 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com

VIRALKAN BISNIS ANDA SEKARANG!
Offline
03-16-2018, 02:50 PM,
(03-16-2018, 12:14 AM)abu85 Wrote: vps ni tolak dalam akaun trading... jadi pastikan baki dalam akaun mencukupi

bab ni penting untuk diingati. Kalau tak cukup duit dalam akaun Instaforex tu takut boleh jadi masalah pula
Nak Rebet 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com

VIRALKAN BISNIS ANDA SEKARANG!
Offline
03-16-2018, 07:44 PM,
(03-14-2018, 11:49 PM)azam575 Wrote: itu nilai RAM vps tersebut tuan. lagi besar nilai ram lgi bnyak mt4 dan robot boleh dijalankan serentak

Macam 256 berapa akaun instaforex boleh running tuan?
Offline
03-16-2018, 08:45 PM,
(03-16-2018, 07:44 PM)Michael scotfield Wrote: Macam 256 berapa akaun instaforex boleh running tuan?

saya syorkan buka 1 mt4 sahaja dan 1 robot pada 1 chart. itu yang terbaik
Offline
03-16-2018, 11:32 PM,
(03-16-2018, 08:45 PM)azam575 Wrote: saya syorkan buka 1 mt4 sahaja dan 1 robot pada 1 chart. itu yang terbaik

betul tu... tp 256 tu pun besar jugak... saya run 2/3 pair masih  ok lagi



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1253 <<>> Dilihat: 58083
instaforex broker
yoeKB
1771
Forum Jump: